Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 11-17 ianuarie. Previziuni!

Nativa din Leu vrea să facă o schimbare majoră în viaţa ei sentimentală, chiar dacă asta presupune ieşirea dintr-o relaţie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Relaţia cu partenerul de viaţă se va îmbunătăţi în această perioadă, semn că neplăcerile din trecut aproape au dispărut.

Eşti mai hotărâtă decât oricând să începi un nou capitol în dragoste, iar asta presupune să o iei de la capăt cu bune şi cu rele. Nu ezita să iei decizii tranşante!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să faci unele alegeri cu privire la viaţa ta sentimentală, şi cel mai probabil vei fi nevoită să renunţi la un vis de-al tău pentru a nu-ţi strica relaţia.

Este foarte important să nu reacţionezi impulsiv şi să te gândeşti bine înainte de a acţiona. Nu lăsa loc de regrete!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O relaţie de prietenie se poate transforma în aceste zile într-o adevărată poveste de dragoste.

Nu te teme că vei strica ce este între voi, mai bine să încerci decât să ai regrete. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă aceasta va evolua nesperat de rapid!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să începi să priveşti cu alţi ochi pe cineva care îţi era doar prieten.

Dacă eşti singură, şi şi el la fel, atunci nu ai de ce să te temi. Fii tupeistă atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat! Dacă ai o relaţie stabilă, încearcă pe cât posibil să nu mai fii dependentă de partenerul tău atât de mult!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, cel mai probabil îţi vei găsi un iubit sau treci la nivelul următor în relaţie.

Tot ce trebuie să faci este să nu grăbeşti lucrurile, indiferent cât de mult ţi-ai dori ceva anume. Sinceritatea îţi aduce un plus!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să încerci în această săptămână să nu te axezi numai pe viaţa ta sentimentală, ci din contră să ai câte puţin din fiecare.

Gândeşte-te că dacă nu ai mai avea un iubit, ai rămâne complet singură şi cu siguranţă nu îţi doreşti asta! Păstrează relaţii apropiate cu familia şi prietenii!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este momentul perfect pentru planuri de viitor, începutul de an vă prinde cu mai multă energie şi cu mai mult optimism.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă de multă vreme, atunci este cazul să lăsaţi neînţelegerile deoparte şi să vă gândiţi bine ce veţi face de acum înainte!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi vei începe săptămână cu dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta sentimentală.

Dacă sunt lucruri care te nemulţumesc la partenerul de viaţă, atunci fă orice poţi pentru a-i modifica atitudinea faţă de tine. Dacă eşti singură, ai toate şansele să te îndrăgosteşti de o persoană pe care nu o priveai deloc în acest mod.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la posesivitatea exagerată în această săptămână, pentru că îţi vei face mai mult rău decât bine.

Doar o doză mică de gelozie poate aduce beneficii relaţiei, altfel ar putea distruge chiar şi ultima fărâmă de iubire. Nu încerca să controlezi vieţile altora, ci axează-te doar pe a ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu mai aştepta şi în acest an ca alesul visurilor tale să apară călare pe un cal alb, se va dovedi din nou a fi o pierdere de timp.

Este foarte important să lupţi mai mult pentru ce îţi doreşti, altfel oportunităţile vor trece pe lângă tine. Dacă ai un iubit stabil sau un soţ, atunci ar trebui să aduci ceva nou în relaţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începi anul în plină forţă şi eşti pusă pe fapte mari.

În această săptămână ar trebui să discuţi cu partenerul tău despre aşteptările tale şi dacă acestea coincid, să treceţi la acţiune. Nu este o ideea rea să luaţi în considerare mărirea familiei, mai ales dacă beneficiaţi de suportul familiilor voastre.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu porţi discuţii în contradictoriu cu persoanele dragi ţie, altfel rişti să strici relaţiile cu acestea.

Lasă expunerea nemulţumirilor pe altădată, când apele se vor linişti şi veţi putea discuta cu calm. Orice reacţie impulsivă faţă de partener va avea consecinţe!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod