Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună excepţională pentru tine, însă pentru că lucrurile mergeau deja pe drumul cel bun de ceva vreme.

Cel mai probabil va avea loc un eveniment pe care nu-l vei uita prea curând, o cerere în căsătorie sau o surpriză romantică din partea partenerului tău de viaţă. Pentru nativele singure se anunţă o relaţie nouă şi interesantă cu şanse mari de viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începi luna cu gânduri de schimbare pe plan sentimental.

Vrei să iubeşti mai mult, dar şi să fii iubită. Dacă pentru nativele implicate într-o relaţie se anunţă o perioadă liniştită, celor singure li se pregăteşte multă acţiune. Te poţi îndrăgosti foarte uşor, însă nu neapărat şi de persoana potrivită. E foarte important să îţi ţii inima sub control, cu toate că acţiunile pot fi diverse.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc ca în această lună să tratezi totul cu seriozitate.

Dacă ai chef de joacă, cu siguranţă nu va ieşi nimic bun din flirtul şi aventurile tale. Cu toate că te poţi simţi bine pe moment, apoi vei regreta. Dacă eşti implicată într-o relaţie, respectă-ţi partenerul şi dorinţele acestuia, aşa că se recomandă discuţii despre viitor şi planuri comune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul merge bine pe plan sentimental pentru tine în această lună, chiar dacă asta implică sarcini în plus sau responsabilităţi noi.

Poate fi vorba de apariţia unui copil sau de schimbarea statutului. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, e posibil să regreţi decizia luată şi să vrei să îţi îndrepţi atenţia către altcineva. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât nu vei provoca nimănui suferinţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă multă pasiune în această lună pentru tine, fie că ai un partener stabil, fie că eşti singură şi liberă ca pasărea cerului.

Armonia din sânul familiei nu poate fi perturbată de nimeni şi cu siguranţă nici nu vei permite acest lucru. Reuşeşti să îmbini utilul cu plăcutul mult mai uşor decât până acum şi eşti capabilă să le oferi celor dragi tot ce au nevoie, fără a aştepta ceva la schimb. Din fericire, vei primi înzecit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este luna ta şi ţi-ai propus să te bucuri din plin de tot ce ai.

Faptul că eşti hotărâtă să te mulţumeşti cu ceea ce ai şi să nu mai găseşti nod în papură în orice lucru, e un semn bun pentru relaţia ta amoroasă. Partenerul tău de viaţă va fi bulversat iniţial, dar va începe să-ţi aprecieze eforturile până la urmă. Orice schimbare aduce puţin haos la început, important e ce iese până la final!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă până acum aveai nemulţumiri cu privire la partenerul de viaţă, de luna aceasta începi să îţi dai seama că nu e atât de grav precum credeai.

Faptul că ţi se oferă mai mult din ceea ce îţi doreai, te face să realizezi că erau prostii. Prea multă linişte strică, dar şi agitaţia din trecut te dă peste cap, aşa că încearcă să aduci echilibrul în viaţa ta, nu să tinzi spre extreme.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţiile serioase vor fi în atenţia astrelor în această lună şi se anunţă veşti bune.

Este foarte important să ştii să fii alături de partenerul de viaţă în acastă perioadă şi să îl susţii atunci când vine vorba de carieră. Fii o muză pentru acesta şi fă-l să-ţi fie recunoscător pentru asta. Dacă eşti singură, te axezi pe socializare şi prieteni, dar nu ai gânduri prea serioase cu privire la o posibilă relaţie amoroasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă o perioadă de mari schimbări pentru tine pe plan profesional.

Ba chiar astrele îţi recomandă să reanalizezi relaţia în care eşti implicată şi să tragi o concluzie care să îţi aducă beneficii. E foarte important să nu te simţi captivă şi să nu simţi că partenerul de viaţă te trage în jos. O poveste de dragoste de viitor va scoate tot ce e mai bun din tine şi vei evolua, nu invers!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există prea multă încredere între tine şi partener, iar acest lucru o să se vadă mai mult în această lună.

Trebuie să lucraţi la capitolul comunicare dacă vrei să îţi salvezi relaţia. Nu ar strica nici gesturile romantice, pentru că vorbele fără fapte nu au deloc valoare. Pentru nativele singure va urma o perioadă în care nu se vor concentra decât pe bani şi pe carieră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă lucrurile nu au fost prea liniştite pentru tine pe plan sentimental, luna septembire vine cu rezolvarea mai mulor probleme dintre tine şi partener.

Atracţia dintre voi devine mai intensă, iar dorinţa sexuală de asemenea. Chiar dacă nu credeai că aşa se vor rezolva lucrurile, află că intimitatea din dormitor e acum soluţia pentru voi! Dacă eşti singură, vrei să rămâi aşa şi cauţi doar aventura.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta sentimentală va prinde viaţă în această lună, iar schimbările vor fi la ele acasă.

Vei avea parte de multe evenimente, unele plăcute, altele nu, cert este că orice e binevenit pentru a-ţi anima relaţia. Cu cât ai mai multe lucruri de făcut, cu atât atenţia ta va fi tot mai departe de reproşuri şi de regrete. Dacă eşti singură, te vei axa pe carieră şi nu îţi va păsa de nimic altceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod