Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna noiembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă nu va avea parte de o perioadă reuşită pe plan sentimental, simţindu-se tot mai captivă în relaţia pe care o are.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai o relaţie stabilă, atunci această perioadă este tocmai bună pentru planuri de viitor.

Vei realiza că partenerul tău îţi este cel mai bun prieten şi că este singurul pe care te poţi baza oricând ai nevoie. Dacă eşti singură, situaţia ta nu se va schimba deloc şi cel mai probabil vei fi tentată de aventurile periculoase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nici tu nu mai ştii care este situaţia ta sentimentală, iar în această lună pari mai confuză ca oricând.

Dacă eşti angajată într-o relaţie de lungă durată, atunci problemele dintre voi se vor înteţi şi pare că niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisuri. Dacă eşti la început de relaţie, atunci dragostea pluteşte în aer, iar fluturaşii zburdă în stomac!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele ca în această lună să îţi găseşti marea dragoste, însă trebuie să o cauţi puţin.

Nu mai aştepta ca altcineva să facă primul pas în timp ce tu doar tânjeşti după orice mic gest din partea lui. Cu cât socializezi şi călătoreşti mai mult, cu atât vei fi mai aproape de o împlinire sentimentală.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta va avea loc o explozie între tine şi iubit, însă una foarte pasională.

Sunteţi tot mai atraşi unul de celălalt, însă cel mai probabil vă aflaţi la început de drum şi încă vă mai cunoaşteţi. Dacă ai o relaţie de lungă durată, atunci trebuie să aduci ceva nou mai ales în dormitor. Condimentează-ţi viaţa sexuală!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, însă nu eşti suprinsă de asta.

În ultimul timp nu ai întâmpinat niciun fel de problemă cu partenerul de viaţă, lucru care a făcut ca relaţia voastră să devină uşor monotonă. Dacă ai o relaţie deja de mult timp, e posibil să îţi doreşti să treci cât mai cuârnd la nivelul următor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La începutul acestei luni nu vei avea parte de liniştea mult dorită în cuplu, însă nu va dura prea mult această tensiune.

Ca să poţi treci mai uşor peste aceste neplăceri este important să nu mai asculţi la ce spun cei din jurul tău şi să îţi vezi de viaţa ta. În a doua jumătate a lui noiembrie lucrurile reintră în normal şi vei avea parte de mai mult romantism decât ai fi sperat vreodată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se vor produce schimbări benefice vieţii tale de cuplu în această perioadă, însă trebuie să fii puţin mai deschisă către noutate.

Ai toate şansele să te îndrăgosteşti în cazul în care nu ai încă un iubit, dar trebuie să faci ceva pentru a-ţi cunoaşte alesul! Cu cât experimentezi mai mult, cu atât vei fi mai fericită!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan, aşa că fii pregătită pentru o mare schimbare în această lună.

Cu siguranţă vei încheia etapa de singurătate prin care ai trecut şi poţi uşura liniştită atunci când vei fi convinsă că soarele a răsărit şi pe strada ta. Dacă ai un iubit stabil, încearcă să petreceţi mai multe clipe intime!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta se va încheia o perioadă destul de tensionată pe plan personal şi vei putea să priveşti optimistă spre viitor.

Este foarte important să te maturizezi, doar aşa vei reuşi să nu mai suferi şi să nu mai ai parte de dezamăgiri amoroase. Flirtezi prea mult şi asta nu îţi poate aduce un partener stabil!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această lună să încerci să fii mai deschisă în faţa partenerului de viaţa şi să îi spui ceea ce simţi.

Nu mai aştepta ca el să îşi dea singur seama pentru că nu o va face şi vei suferi. Nu permite niciunui factor extern să vă îndepărteze. Dacă nu ai un iubit, noiembrie vine cu mulţi admiratori din care poţi alege!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să faci orice fel de schimbare în această lună, situaţia amoroasă în care te afli nu trebuie să mai rămână aşa.

Fie te desparţi, fie te împaci, important este să iei o decizie. Eforturile pe care le-ai depus până acum pentru ca relaţia să funcţioneze sunt suficiente, aşa că lasă-ţi şi partenerul să ia atitudine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea ca relaţia ta amoroasă să fie altfel, însă nu faci nimic în acest sens.

Te alegi cu dezamăgiri şi frustrări doar din cauza atitudinii tale şi tot ce faci este să reproşezi. Trebuie să te schimbi cât mai repede şi să încerci să îţi accepţi mai mult partenerul aşa cum este el. Există posibilitatea să fii tentată să calci strâmb!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod