Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această lună dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă.

Fie că eşti căsătorită sau că ai un iubit stabil, cert este că există un risc major de despărţire. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte deciziile impulsive, mai ales când e vorba de chestiuni atât de importante. Dacă sunt copii la mijloc, ai grijă să nu îi implici absolut deloc în confruntările pe care le ai cu partenerul. Dacă eşti singură şi disonibilă, luna noiembrie îţi scoate în cale un fost iubit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna noiembrie vine cu o nevoie acută de afecţiune pentru tine.

De aceea, dacă eşti singură, e posibil ca uneori să dai dovadă de disperare în faţa bărbaţilor cu care intri în contact. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, acum este momentul să animezi puţin viaţa ta intimă şi să cauţi să te apropii mai mult de partenerul tău dacă vrei să primeşti ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti căsătorită, vor exista momente când îţi vei dori ceva nou, însă rămâne doar la nivel de gând.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna noiembrie vine cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Mai mult decât oricând vei simţi că primeşti ceea ce meriţi în relaţia de cuplu şi te simţi apreciată cu adevărat de partenerul tău de viaţă. Dacă eşti singură de scurt timp, astrele îţi scot în cale o nouă iubire, cel mai probabil la fel de rapidă şi intensă. Încearcă să nu îţi faci prea multe speranţe cu privire la viitor, ci să trăieşti clipa şi să te distrezi la maximum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna noiembrie vine cu lucruri noi în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă.

Cel mai probabil, relaţia ta va trece la următorul nivel, iar asta poate însemna atât o căsătorie, cât şi apariţia unui copil. Indiferent despre ce este vorba, cert e că nu se va întâmpla nimic din ceea ce nu vrei. Te bucuri de sprijinul necondiţionat al membrilor familiei şi prietenilor, de aceea, uneori, poţi juca şi puţin riscant. Cu cât ţinteşti mai sus, cu atât şansele de a-ţi atinge ţelurile sunt mai mari. Dacă eşti singură, nu vor exista schimbări notabile în această perioadă, poate doar mai mult flirt decât de obicei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta te găseşte într-o formă de invidiat, iar acest lucru te va ajuta în special dacă eşti singură.

Vei fi sufocată de admiratori, ceea ce înseamnă că ai o paletă largă din care să alegi. Cu toate că eşti tentată să iei unele decizii superficiale, nu uita de esenţă şi gândeşte pe termen lung. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi nevoită să oferi unele lămuriri partenerului de viaţă cu privire la anumiţi bărbaţi cu care ai interacţionat în ultima perioadă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta închei un capitol al vieţii tale, iar acest lucru vine atât cu bucurii, cât şi cu nostalgii.

O relaţie ocazională ţi-a oferit încrederea de care aveai nevoie, însă ţi-a şi rupt o parte din inima ta. Nu îţi este deloc uşor să te desparţi de cineva care a însemnat atât de mult pentru tine, chiar dacă a făcut parte din viaţa ta extrem de puţin din timp. Încearcă să te gândeşti doar la lucrurile bune pe care ţi le-a adus această aventură şi să o păstrezi în amintirea ta pentru totdeauna!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna noiembrie vine cu evenimente extrem de plăcute în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă partenerul tău te va surprinde în cel mai plăcut mod. Mai mult decât atât, vă veţi face planuri serioase pentru viitor, planuri pe care veţi şi începe să le puneţi în aplicare. Astrele sunt de partea voastră atunci când vine vorba de investiţii sau angajamente serioase. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei reîntoarce la o veche iubire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună prielnică pentru nativiele care au în plan să se căsătorească sau să conceapă un copil.

Dacă ai de gând să treci la următorul nivel în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, acum este momentul să faci primii paşi în acest sens. Desigur, nu uita că totul trebuie decis împreună cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singură, te preocupă mai mult starea materială şi poziţia profesională, de aceea nu se anunţă nimic altceva în afară de idile fugitive şi experienţe sexuale interesante.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna noiembrie nu vine numai cu lucruri frumoase, dar vei reuşi să răzbeşti indiferent de provocările pe care ţi le oferă viaţa.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil se va pune problema despărţirii într-un mod mult mai serios decât până acum. Dacă iniţial vei fi speriată de această posibilitate, pe parcurs vei constata că nu e normal ca doar ţie să îţi pese de relaţie şi vei lua atitudine. Cu cât dai dovadă de mai multă încredere în tine, cu atât vei reuşi să îţi aduci iubitul mai aproape de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei fi înclinată către planuri de viitor şi angajamente serioase.

Spre suprinderea celor din jur, vei constata că ceea ce îţi doreşti acum este mai mult decât distracţie şi aventură. Dacă ai un partener stabil, e posibil să începi să baţi tot felul de apropouri cu privire la o eventuală căsătorie. Dacă eşti singură, ideea de a împărţi tot ceea ce ai cu o altă persoană te face să te îndepărtezi şi mai mult de gândul de a te aşeza la casa ta. Deocamdată te axezi pe flirt şi pe nopţile pierdute alături de prietenii tăi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna noiembrie vine cu schimbări sentimentale pentru majoritatea nativelor acestei zodii.

Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil vei avea tendinţa de a te îndepărta de partenerul tău, căutând afecţiune în cu totul altă parte. În aceste zile, orice alt umăr decât al lui este mai bun pentru a-ţi aşeza capul. Nu e de mirare că vei fi tentată de multe ori să fii infidelă, însă vei reuşi să te opreşti la timp. Înainte de a face acest lucru, asigură-te că ai încheiat orice socoteală cu actualul partener şi astfel toată lumea va suferi mai puţin sau deloc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau chiar eşti căsătorită, luna noiembrie vine cu gelozii şi posesivitate extremă din partea partenerului de viaţă.

Dacă până acum totul se petrecea în limitele normalităţii, de acum totul se schimbă radical în rău. Încearcă să discuţi cu iubitul sau soţul tău despre probleme pe care le are cu privire la tine şi lămureşte-l pe cât posibil că nu are niciun motiv să se comporte aşa. Dacă continuă tot aşa şi devii o obsesie pentru el, pune punct relaţiei indiferent cât de greu ţi-ar fi. Gândeşte pe termen lung!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod