Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți merge bine în dragoste luna aceasta. Romantismul apare după prima săptămână din iunie.

Dacă ești singură, ai putea întâlni pe cineva interesant și special într-una din acele conferințe sau cursuri la care participi. Îți va fi ușor să începi o conversație și o prietenie. Dacă ești căsătorită sau ești implicată într-o relație serioasă, scânteia va fi acolo chiar dacă a trecut mult timp peste cuplu vostru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste, fii sinceră cu tine și cu cel de lângă tine.

Dacă ai un partener, acesta nu pare prea fericit alături de tine, ceea ce înseamnă că relația dintre voi nu funcționează. Lucrul amuzant este că nu se anunță despărțiri, așa că deducem că relația va continua așa. Dacă ești singură, nu apare nicio persoană în viața ta, dar ai o mulțime de prieteni alături de care te distrezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există riscul să apară unele probleme în relația ta de cuplu în această lună.

Se pare că tu și partenerul tău mergeți în paralel, dar cam la prea mare distanță. Nu e vorba că nu există iubire, ci că fiecare dintre voi aveți alte interese. Dacă reușiți să vă respectați, veți fi foarte fericiți unul cu celălalt. Dacă ești singură, vei atrage pe oricine îți iese în cale și poți ieși cu oricine îți dorești. Te vei simți flatată și stima de sine va crește.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va rămâne instabilă luna aceasta.

Dacă ești singură, lucrurile merg bine pentru că vei reuși să îți vezi de drumul tău fără să te încurce nimeni. Dacă ești implicată într-o relație, te vei gândi doar la tine, indiferent de ceea ce gândește sau dorește partenerul tău. Nu vei fi de acord cu aproape nimic. E necesar să ajungeți la un acord, altfel o despărțire va fi iminentă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iunie va fi o lună liniștită, fără agitație.

Dacă ești singură, nu ai nici cea mai mică intenție de a începe să te întâlnești cu cineva. Dacă totuși se întâmplă, va fi o aventură de-o noapte sau o relație scurtă care se va transforma rapid în prietenie. Dacă ești căsătorită sau implicată într-o relație serioasă, atmosfera este mai degrabă una de tovărășie decât romantică sau pasională.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primele trei săptămâni ale lunii vor fi bune în ceea ce privește dragostea.

Te vei simți bine în pielea ta și... fericită. Dacă ai deja un partener, atmosfera va fi romantică și pasională. În ultima săptămână, intensitatea sentimentelor scade. Dacă ești singură, la mijlocul lunii te-ai putea îndrăgosti de cineva neașteptat și ai putea trăi o poveste de iubire cu adevărat frumoasă. Chiar dacă nu te îndrăgostești, vei face ravagii în rândul persoanelor de sex opus.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În dragoste vei fi bine, nu vor avea loc niciun fel de schimbări.

Dacă ești implicată într-o relație, cuplul tău va continua în același ritm. Dacă ești singură, vei rămâne singură. Luna aceasta nu vei întâlni pe nimeni special și nu vei avea ocazia să te îndrăgostești.
 

Citește și: Zodii care vor deveni părinți în 2020

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești fericită în dragoste. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, va fi o lună liniștită.

Vei trăi în armonie și echilibru cu partenerul tău, vei avea parte de ieșiri, odihnă și activități plăcute de cuplu. Dacă ești singură, vei reuși să atragi persoana pe care o placi. Nu vei începe o relație, însă vei fi în tatonări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea și viața socială vor fi în centrul atenției luna aceasta.

Dacă ești singură, iunie va fi o lună romantică. Pe măsură ce ieși și socializezi mai mult, vei întâlni oameni noi și îți vei face relații care se pot transforma în povești de iubire. Dacă ești căsătorită sau ai un partener, totul va fi bine atât timp cât ești dispusă să renunți la duritate, să faci compromisuri și să fii tolerantă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din a doua parte a lunii, începe o nouă etapă romantică și frumoasă alături de partenerul tău.

Până atunci, lucrurile par a fi anoste. Dacă ești singură, vei porni în căutarea iubirii. Ești atrasă de străinii pe care îi întâlnești, cu condiția ca aceștia să aibă o stare materială bună. Îți place luxul și nu accepți nimic altceva.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prima săptămână din iunie va fi distractivă în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singură, vei fi atrasă de bărbații amuzanti, care te fac să râzi. Nu cauți nimic serios, vrei doar să te distrezi. Dacă ești căsătorită, vei căuta noi activiți prin care să spargi monotonia din cuplu. Din a doua săptămână te vei concentra mai mult pe inteligență și vei căuta alt gen de activități și alte tipuri de oameni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te descurci bine cu dragostea. În această lună ai putea întâlni pe cineva atractiv într-una din escapadele sau călătoriile tale.

Vei flirta mai mult decât de obicei și te-ai putea îndrăgosti. Dacă ești căsătorită sau ai un partener, veți merge în vizită la prieteni sau familie, veți face scurte excursii și activități împreună și veți petrece luna diferit față de cele anterioare.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod