Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna ianuarie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară va avea parte de o perioadă exact aşa cum îşi doreşte, plină de energie şi de evenimente pe plan amoros.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu îţi stă gândul la dragoste în această perioadă şi nu depui nici cel mai mic efort pentru a fi mai bine pe plan sentimental.

Laşi lucrurile să vină natural şi le accepţi cu seninătate. Eşti atrasă în schimb de flirt şi de joacă, indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti singură.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu pui prea mare accent pe viaţa ta sentimentală în această perioadă, însă nici nu o neglijezi.

Încerci să îţi împaci partenerul şi să nu îl faci să creadă că nu îl mai iubeşti, însă doar atât. Simţi nevoia să fii liberă şi să faci ce crezi că este mai important şi nu vrei ca el să îţi stea în cale. Dacă nu ai un iubit, cu atât mai bine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta poate fi perfectă pentru reîmpăcări, aşa că dacă te-ai certat recent cu iubitul, cu siguranţă în această perioadă veţi reveni la sentimente mai bune.

Socializează şi ieşi mai mult în cazul în care eşti singură, doar aşa vei avea din ce să alegi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună plină de surprize pentru tine, însă plăcute.

Tot ce trebuie să faci în această perioadă este să nu laşi monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta, mai ales dacă recent aţi trecut printr-o perioadă tensionată. Poţi aduce ceva nou în dormitor, însă îţi trebuie mai multă iniţiativă. Dacă eşti singură există riscul să iei o decizie greşită!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viaţa ta sentimentală va fi tulburată în această perioadă de problemele pe care le întâmpini la locul de muncă, inevitabil afectându-ţi şi situaţia financiară.

Încearcă totuşi să nu ignori semnalele de alarmă pe care le primeşti cu privire la familia sau partenerul tău de viaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai parte şi de bune, dar şi de rele în luna ianuarie, însă nimic nu este la extrem.

Dacă eşti angajată într-o relaţie seriosă, atunci astrele îţi aduc satisfacţii majore, dar dacă eşti singură există riscul să devii depresivă. Încearcă să îţi găseşti mereu câte o ocupaţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta toate îţi ies aşa cum îţi doreşti şi conform planurilor tale.

Îţi vin chiar idei noi şi bune cu privire la viaţa ta sentimentală, însă nu eşti prea comunicativă ca să le împărtăşeşti şi cu partenerul tău de viaţă. Dacă ai copii, nu ezita să iei în considerare schimbarea locuinţei actuale cu una mai încăpătoare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru tine, sexul este mult mai important decât sentimentele în această perioadă.

Dacă eşti singură, vei căuta aventura şi nu un angajament amoros serios. Dacă ai o relaţie de mult timp sau un soţ, atunci poţi aduce ceva nou în dormitor, dorinţa de diversitate e la fel de puternică şi în acest caz.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi anul în forţă şi vei traversa o lună frumoasă din punct de vedere sentimental.

Ai parte de energia de care ai nevoie şi de agitaţia fără de care nu poţi trăi. Nu vei avea timp să te plictiseşti, însă ai grijă să nu întinzi coarda în ceea ce îl priveşte pe iubitul tău. Renunţă la cicăleli şi la gelozie, cu toate că îţi place să pui paie pe foc!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această lună sunt favorizate relaţiile de lungă durată, aşa că dacă ai un iubit stabil poţi obţine ceva ce îţi doreşti de multă vreme.

Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de aflarea veştii că vei avea un copil, indiferent despre ce va fi vorba vă veţi bucura amândoi în egală măsură de ceea ce veţi primi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca cineva care a pus ochii pe tine de multă vreme, acum să reuşească să îţi intre în suflet.

Nici nu îţi vei da seama când te-ai îndrăgostit şi vei constata că eşti mai fericită decât oricând. Lasă-te mai mult purtată de val, indiferent dacă eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simţi mai atrăgătoare decât în ultima perioadă şi acţionezi cu mult mai multă încredere, de aceea ai toate şansele să cucereşti pe cineva fără măcar să îţi propui acest lucru.

Dacă eşti singură, nu ezita să experimentezi senzaţii tari dacă nu eşti tu cea care face primul pas. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci există riscul să fii dezamăgită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod