Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti are toate şansele ca partenerul ei de viaţă să o surprindă cu o cerere în căsătorie în această perioadă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine din punct de vedere sentimental, însă nu este cazul să faci o tragedie din asta.
 
Este foarte important să nu îi comunici absolut toate nemulţumirile iubitului, altfel vei fi destul de cicălitoare pentru acesta. De cele mai multe ori, discuţiile voastre aprinse au la bază nimicuri de care veţi râde mai târziu. Se recomandă prundenţă la vorbe, dar şi la fapte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti destul de nemulţumită în general, însă luna aceasta pare că exagerezi cu cicălitul.
 
Relaţia în care eşti angajată nu te mai satisface, însă nici nu eşti capabilă să iei o decizie tranşantă. Îţi faci singură viaţa un calvar, şi acelaşi lucru se întâmplă şi cu partenerul tău. Începând cu cea de-a doua parte a lunii însă, vei vedea o îmbunătăţire simţitoare fără ca tu să faci ceva în această privinţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală va traversa o perioadă destul de neobişnuită, iar schimbările amoroase vor fi la ordinea zilei.
 
E posibil ca astăzi să te simţi atrasă de cineva de care mâine să nu mai vrei să auzi. Te gândeşti mai mult la aparenţe şi faci în aşa fel încât să ieşi mândră din orice situaţie. Spre finalul lunii te mai linişteşti şi realizezi ce este mai important în viaţă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei deveni mult mai matură decât până acum şi vei încerca pe cât posibil să îţi dai seama ce vrei de la viaţă şi cum îţi doreşti să fii în viitorul apropiat.
 
Situaţia ta amoroasă se va clarifica pentru că îţi propui acest lucru, aşa că există riscul ca relaţia ta să se termine ori şansa ca ea să se îmbunătăţească. Dacă eşti singură te axezi mai mult pe carieră.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca luna aceasta să îţi oficializezi relaţia în care eşti angajată ori să primeşti o cerere în căsătorie.
 
Toate merg exact aşa cum îţo doreşti pe plan amoros, aşa că nu ai de ce să te plângi. Chiar dacă vor exista şi mici neînţelegeri, vei avea grijă să le rezolvi în cel mai frumos mod. Împăcările dintre tine şi iubit pot fi cele mai frumoase momente ale acestei perioade.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental în această perioadă, ba chiar unele neplăceri se pot transforma în adevărate probleme.
 
În relaţia ta există goluri pe care oricât ai încerca să le umpli nu vei reuşi. Ai tendinţa de a-i găsi tot timpul defecte partenerului şi ai uitat demult cum e să îl mai apreciezi. Această atitudine a ta va avea repercusiuni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de o lună agitată pe plan sentimental, însă va fi destul de distractiv să ai mereu câte ceva de făcut împreună cu partenerul.
 
Chiar dacă la un moment dat te va prinde oboseala, tot efortul tău va merita din plin. Vestea bună este că nu vei avea timp să te cerţi şi nici să îi găseşti nod în papură iubitului.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă până acum ai tot întâmpinat unele probleme în amor, luna august vine cu rezolvarea lor.
 
Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi te ajută să te implici într-o relaţie pe care ţi-o doreşti de multă vreme. Nimic nu te poate opri din a obţine ceea ce ţi-ai propus. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai toate şansele ca partenerul de viaţă să te suprindă cu o cerere în căsătorie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta eşti foarte atrasă de sexul opus, dar ar trebui să îţi ţii poftele în frâu dacă ai o relaţie stabilă.
 
Flirtul cu alţi bărbaţi îţi poate crea probleme, însă dacă aceste dorinţe au legătură doar cu iubitul tău, o îmbunătăţire a relaţiei se va produce cu siguranţă. Se recomandă prudenţă, viaţa sentimentală traversează o perioadă vulnerabilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental, de aceea fie că eşti singură ori nu, vei avea parte de dragoste mult timp de acum înainte.
 
Chiar dacă în primele zile ale lunii situaţia ta personală este incertă, pe parcurs toate se vor clarifica şi vei avea succes în amor. Cel mai mult se va simţi dacă eşti singură, o persoană care va apărea în viaţa ta te va schimba radical în mai bine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta sentimentală va deveni mai liniştită în această perioadă, de aceea nu face nimic greşit şi nu strica atmosfera.
 
Te maturizezi brusc şi nu mai vrei să te joci, de aceea dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă vei vrea să te aşezi la casa ta. Dacă eşti singură, o reîmpacare cu fostul nu ar fi exclusă, la fel cum o socializare mai intensă te poate ajuta să îţi găseşti un nou partener. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ai o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, vestea apariţiei unui copil nu ar fi exclusă în această perioadă.

Eşti pregătită pentru o schimbare majoră, ba chiar se poate spune că o aştepţi cu nerăbdare. Încearcă să comunici mai mult cu iubitul pentru a exclude din start unele neplăceri. Dacă eşti singură, îţi doreşti să rămâi aşa pentru o scurtă perioadă de timp în care să te ocupi liniştită de celelate sectoare ale vieţii tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod