Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti dispusă să oferi mai mult pe plan sentimental în această lună, însă nu fără garanţia de a primi la fel în schimb.

Fie că eşti singură sau nu, romantismul te năpădeşte şi simţi nevoia de a-ţi arăta efecţiunea mai mult decât de obicei. Din nefericire, veştile nu sunt bune şi nu vei avea parte de ceea ce îţi doreşti. Cu toate acestea, nu îţi pierde speranţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te aprinzi destul de repede în această lună şi e posibil să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie.

Fie că este vorba de reluarea unei vechi relaţii sau cazi în capcana unui nou admirator, cert este că tu eşti cea care va ieşi în pierdere. Orice început este sorit eşecului în această perioadă, aşa că astrele îţi recomandă mai multă priudenţă şi răbdare în luarea deciziilor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va decurge totul aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental luna aceasta, micile neînţelegeri cu partenerul de viaţă vor fi nelipsite.

Nu trebuie să faci o dramă din asta pentru că situaţia de va linişti într-un final şi veţi ajunge să vă înţelegeţi de minune. E posibil ca motivele certurilor voastre să fie cauzate de viaţa profesională şi programul încăcat al unuia dintre voi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti dispusă luna această să cauţi tu iubirea, şi nu să o aştepţi aşa cum ai făcut până acum.

Ştii ce vrei de la un partener, de aceea vei ştii exact încotro să te îndrepţi. Nu va fi un drum uşor şi e posibil să nu găseşti ce vrei prea curând, însă e foarte important să nu te opreşti. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, de axezi pe romantism, pe o comunicare deschisă şi pe stimulare intelectuală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ţi s-ar putea părea luna aceasta că relaţia amoroasă în care eşti angajată este sortită eşecului, însă este mai trainică decât ai fi crezut.

Testele la care sunteţi supuşi atât tu, cât şi partenerul de viaţă în aceste zile, vă vor face puternici şi mai uniţi decât oricând. Dacă eşti singură, poţi rezolva această situaţie cu mai multă comunicare şi deschidere către distracţie, totul depinde de tine şi de ceea ce îţi doreşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta amoroasă, mai exact de partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă ar trebui să fie o lună cu împliniri şi voie bună, aceasta se va dovedi a fi extrem de tensionată. Grijile pe care le ai zi de zi te îndepărtează de esenţă şi nu poţi fi fericită atât timp cât nu înveţi să te relaxezi. Din fericire, doar luna aceasta va fi mai rea, apoi te vei linişti şi vei putea să priveşti viaţa cu alţi ochi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te interesează deloc de părerea sau de sentimentele partenerului de viaţă, ceea ce ar putea să producă o distanţă irecuperabilă între voi.

Chiar dacă eşti egoistă din fire, acum este momentul să te schimbi dacă nu vrei să îţi dai seama când deja e prea târziu. Nu îţi mai face planuri de una singură mai ales în această lună, ci consultă-te întotdeauna cu acesta atunci când trebuie să luaţi o decizie care vă vizează pe amândoi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta te vei comporta exact cum îţi vine şi nu mai eşti dispusă să faci niciun compromis de dragul relaţiei tale.

Cu toate că nu ştii ce se va întâmpla, cert este că nici nu îţi mai pasă. Atitudinea ta te va face să te simţi bine pe moment, însă pe termen lung este cu dus şi întors. Încearcă totuşi să nu faci lucruri grave, lucruri pentru care ai putea fi blamată în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi place să te joci şi să te distrezi chiar şi atunci când vine vorba de lucruri serioase, însă nu e totul de luat în râs.

Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau nu, cert este că trebuie să treci la următorul nivel şi să acţionezi cu mai multă maturitate. Probabil vârsta îţi impune să ţii mai mult cont de cursul firesc al vieţii, iar familia te împinge de la spate să faci copii sau să te căsătoreşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te arunci cu braţele deschise în faţa oricărei provocări amoroase care va apărea în această lună.

Eşti dispusă să trăieşti clipa fără a te mai gândi la consecinţe aşa cum ai făcut-o până acum. Există şi părţi bune, dar şi rele ale acestei schimbări, însă cel mai probabil vei învăţa multe lucruri utile din această experienţă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, e posibil ca romantismul să fie cel care va ieşi cel mai mult în evidenţă în aprilie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te arunca cu capul înainte atunci când vine vorba de dragoste, cel puţin nu în luna aprilie.

Cel mai probabil vei fi vrăjită de vorbele frumoase ale pretendenţilor, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedezi în faţa lor şi să îi crezi complet. Dacă eşti naivă, nu vei face altceva decât să îţi provoci singură răni care nu au o poveste cu învăţături de spus. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu ezita să îi acorzi mai mult timp partenerului de viaţă sau familiei!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Va fi o lună hotărâtoare pentru viaţa ta amoroasă, vei fi nevoită să iei decizii tranşante cu privire la partenerul tău de viaţă.

După o lungă analiză în care te-a tot măcinat situaţia dintre voi, ai tras linie şi ai ajuns la concluzia că este mai bine să renunţi la ce ai clădit până acum. Banii au intervenit între voi, poate din cauză că sunt prea mulţi sau prea puţini.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod