Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 27 iulie-2 august

Nativa din Peşti va avea parte de o perioadă agitată la locul de muncă, de aceea ar fi indicat să îşi planifice câteva zile de concediu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă bună pentru afaceri, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când trebuie să semnezi documente importante.
 
La locul de muncă duci o bătălie grea pentru supremaţie, iar colegii tăi nu se lasă mai prejos. Miza este mare, însă ai toate şansele să câştigi o sumă importantă de bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei traversa o perioadă destul de agitată la locul de muncă, iar volumul mare de muncă te poate lăsa fără puteri în fiecare seară.
 
Aspiri la poziţia de lider, însă mai ai mult de muncă până să ajungi acolo, aşa că nu îţi face speranţe deşarte. Este foarte important să te mulţumeşti cu banii pe care îi câştigi în acest moment!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o perioadă tocmai bună pentru planuri, o schimbare profesională nu ar strica deloc.
 
Fie că este vorba de schimbarea jobului, fie de o mărire de salariu, veştile vor fi cu siguranţă bune pentru tine. Încearcă să fii în relaţii bune cu toată lumea, însă în special cu şefii şi colegii tăi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie de o schimbare, iar în această săptămână cauţi cu disperare să o faci posibilă.
 
Fie că este vorba de schimbarea echipei, fie îţi doreşti să îţi schimbi profilul, veştile sunt bune şi te vor ajuta să evoluezi. Situaţia financiară rămâne neschimbată, cel puţin pentru moment.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru călătorii în interes de serviciu, energia pe care o ai este perfectă pentru astfel de activităţi.
 
Vei avea şansa să cunoşti persoane influente care îţi pot face nişte oferte de nerefuzat. Situaţia financiară nu se va schimba prea curând, însă viitorul tău sună destul de bine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru investiţii, de aceea trebuie să faci orice pentru a-ţi înmulţi banii pe care îi ai.
 
Primeşti o mulţime de oferte, însă trebuie să alegi cu grijă în ce te bagi şi ce afaceri începi. Ascultă de sfatul unei persoane cu mai multă experienţă în domeniu, iar dacă nu ţi-l oferă din propria iniţiativă, cere-l tu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de o săptămână stresantă şi tensionată la locul de muncă, şi cel mai probabil o să oboseşti psihic, dar şi fizic.
 
Trebuie să demonstrezi că eşti cea mai bună dintre toţi şi că îţi meriţi poziţia, de aceea presiunea va fi destul de mare. Acum are loc bătălia pentru siguranţa financiară a viitorului tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă şi cel mai probabil vei ajunge să cedezi nervos din orice.
 
Încearcă să te organzezi mai bine, iar dacă simţi că nu faci faţă ia-ţi câteva zile libere. Multele schimbări cărora trebuie să te adaptezi rapid te vor obosi mai mult decât ai fi crezut! Situaţia financiară este una bună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să ai grijă să acorzi atenţie în mod egal atât vieţii personale, cât şi celei profesionale.
 
Chiar dacă ţi-ai propus să faci mai mulţi bani, nu îţi sacrifica familia pentru acest lucru! Munceşte în continuare ca şi până acum, la un moment dat vei fi promovată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de multă energie în această săptămână pentru a putea duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus.
 
E şansa ta să te faci remarcată, însă totul depinde doar de tine. Dacă joci ricant, e posibil să câştigi o sumă de bani la care nici nu sperai, însă ttrebuie să analizezi mult înainte de a acţiona!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru îmbogăţirea cunoştiinţelor, aşa că nu spune nu unor cursuri de specializare sau unor călătorii în interes de serviciu.
 
Ai şansa de a cunoaşte oameni cu potenţial în afaceri, oameni care la un moment dat te pot ajuta în evoluţia ta profesională. Nu alerga numai după bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii vor fi în centrul atenţiei în această perioadă, şi tocmai de aceea vor exista unele discuţii aprinse cu cei dragi pe această temă.
 
Cu toate că nu ai de ce să te plângi, pentru tine ecomomiile devin un stres din ce în ce mai mare ce va ajunge să îi lezeze şi pe cei din jurul tău! Bucură-te mai mult de ceea ce ai!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod