Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie

Nativa din Capricorn ar trebui să lucreze mai puțin, mai ales dacă vede că munca ei nu este apreciată la adevarata ei valoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu te enervezi prea tare în această săptămână la locul de muncă, altfel îți vei pierde din puterea de concentrare.

Vei avea multă treabă și mereu va trebui să te adaptezi unor reguli noi. Ai nevoie de energie mai mult decât îți imaginezi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea un volum de muncă foarte mare în această săptămână, de aceea trebuie să te înțelegi bine cu cei din jurul tău în caz că ai nevoie de ajutor.

Situația financiară nu se va schimba, chiar dacă lucrezi mai mult și ești supraîncărcată cu sarcini noi.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încetinește ritmul la locul de muncă și acordă-ți mai mult timp ție.

Ai strâns suficienți bani până acum ca să îți poți permite o excursie ori câteva zile de cumpărături. Fă ceva care te împlinește, fără să te mai gândești la ce se poate întâmpla pe plan profesional dacă ești absentă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Problemele din plan personal te împing să muncești din ce în ce mai multe, astfel uitând de ele cumva.

Este o modalitate bună de a scăpa pe moment, însă pe termen lung vei acumula oboseală și nu vei putea da randament atunci când chiar vei avea nevoie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu cât comunici mai mult cu cei din jurul tău în această săptămână, cu atât șansele de a obține rezultate bune pe plan profesional sunt mai mari.

Dacă ești nemulțumită de cât câștigi, atunci ia în calcul opțiunea de a-ți schimba jocul sau de a lucra suplimentar la un proiect personal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Șansele de a face rost de mai mulți bani cresc în această săptămână, însă trebuie să fii prudentă când vine vorba de cheltuirea lor.

Îți sunt foarte utili în această perioadă pentru că pot interveni celtuieli neprevăzute și nu mai e nevoie să te împrumuți. Din această cauză, întinde-te cât te ține plapuma!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să nu stai prea mult pe gânduri atunci cand trebuie să iei decizii legate de bani, altfel riști să pierzi oportunități grozave.

Este benefică munca în echipă, pentru că astfel roadele muncii tale pot apărea mult mai repede decât crezi. Bazează-te pe primul gând în această perioadă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Va fi o săptămână solicitantă pentru tine, însă tu ai căutat acest lucru.

Nu suporți să stai degeaba, însă puține sunt dățile în care chiar câștigi ceva în plus datorită muncii tale suplimentare. Faptul că nu ai mereu rezultate te frustrează și te agită inutil!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este un moment prielnic pentru munca în echipă, așa că nu fii egoistă și acceptă propunerile colegilor.

Situația ta fianciare pare promițătoare atât timp cât știi când să lașo garda jos. Fă-ți planuri pentru o viitoare afacere, însă nu îți face speranțe prea mari încă de la început!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cariera ta este în plină ascensiune, însă pentru a obține ceea ce îți dorește e nevoie să renunți la multe lucruri importante din viața ta.

Încearcă să găsești un echilibru și să nu alergi la nesfârșit după tot mai mulți bani. Luptă pentru o poziție bună, dar ai grijă când să te oprești!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o perioadă bună pentru aprofundarea cunoștințelor, așa că încearcă să te perfecționezi mergând la diverse cursuri.

Favorabile sunt și călătoriile în interes de serviciu, însă asta nu îți garantează un salariu mai mare sau o evoluție pe plan profesional pentru moment!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te implica în afaceri sau proiecte noi dacă nu îți cunoști îndeajuns colegii sau partenerii.

Trebuie să ai încredere deplină în aceștia dacă ai de gând să investești sume importante de bani. Nu îți pune în pericol situația financiară de dragul adrenalinei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod