Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 25-31 ianuarie

Nativa din Balanţă trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar, o cheltuială neprevăzută o va da peste cap.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Problemele cu banii pe care le întâmpini îţi poate crea neplăceri în viaţa personală, însă ai noroc că cei dragi te înţeleg şi îţi tolerează comportamentul şi ieşirile nervoase.

Încearcă să găseşti soluţii de a ieşi din această situaţie, nu să stai să te plângi că nimic nu îţi merge bine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână ai şansa să revii la unele proiecte ori afaceri mai vechi care pot da roade de această dată.

Experienţa acumulată între tine te poate ajuta să acţionezi cu mai multă încredere şi să te axezi exact pe ce trebuie. Ai parte de tot suportul celor din jur, iar aceasta e ocazia perfectă pentru a-ţi mări veniturile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea ocazia să primeşti oferte tentante pe plan profesional.

Cântăreşte bine situaţia şi pune mai mult preţ pe bani decât pe poziţia socială pe care ţi-o poate oferi un nou job. Situaţia ta financiară se bucură de o înflorire!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pe plan profesional pentru tine, aşadar şi banii vor avea un rol important aici.

Ai şansa de a câştiga un concurs, o bursă sau poţi primi un cadou substanţial din partea celor care au o situaţie materială extrem de bună. Meriţi tot ce ţi se întâmplă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ar trebui să îţi organizezi mai bine banii şi să încerci să faci mai multe economii.

Chiar dacă nu ai încă probleme pe acest plan, acestea nu vor întârzia să apară dacă nu eşti chibzuită. Ţi-ai făcut suficiente mofturi şi acum a sosit momentul să spui stop!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te simţi deloc în largul tău la locul de muncă, iar tensiunea dintre tine şi cei din jurul tău este evidentă.

Din cauza faptului că nu puteţi colabora şi nu formaţi o echipă, câştigurile materiale sunt mai greu de atins. Încearcă să vezi care îţi sunt priorităţile în acest moment!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu o duci deloc rău cu banii, încearcă să fii cât de chibzuită poţi.

Nu te bucura înainte de a te vedea cu unele câştiguri în plus, căci rişti să faci găuri în buget. Se anunţă veşti bune pentru tine, chiar dacă situaţia de la locul de muncă este cam încordată şi instabilă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai şanse mari ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, şi asta doar datorită devotamentului tău faţă de ceea ce faci.

Cu cât îţi place mai mult munca de care te ocupi, cu atât rezultatele vor fi mai bune. Încearcă să nu faci investiţii majore mai ales spre finalul acestei săptămâni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei fi nevoită să dai piept cu probleme serioase de ordin financiar.

O cheltuială neprevăzută îţi dă totul peste cap, însă vei primi ajutor atunci când nici nu te aştepţi. Acceptă-l pentru a ieşi mai repede din această situaţie, chiar dacă ţi-e ruşine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare, însă ai planuri mari pentru viitorul apropiat.

Implică-te în tot mai multe proiecte tentante şi joacă la mai multe capete, însă cu seriozitate în toate cazurile. Este o idee bună chiar să reiei unele afaceri mai vechi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai aşteptări prea mari în această perioadă, rişti să fii dezamăgită.

Banii nu îţi vor pica din cer fără să depui un minum efort în acest sens. Chiar dacă cei din jur îţi promit luna de pe cer, ai face bine să nu fii credulă exact atunci când situaţia îţi cere să dai dovadă de maturitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită, vei avea mai mult de muncă, însă banii vor fi aceiaşi.

Chiar dacă eşti nemulţumită de această situaţie, încearcă să îţi faci treaba cât de bine poţi pentru a nu avea remuşcări. În acelaşi timp, nici frustrările nu sunt de ignorat, de aceea caută-ţi un job mai bun în paralel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod