Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 23-29 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, de aceea astrele îţi recomandă să rămâi cât de calmă poţi.

Cheltuielile neaşteptate îţi distrug liniştea acasă, iar volumul mare de muncă te extenuează degeaba. Ia lucrurile aşa cum vin şi încearcă să le rezolvi pe măsură ce ele apar, nelăsând prea multe să se strângă şi să te aglomereze!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea timp să te gândeşti la bani în această săptămână pentru că vei fi mult prea preocupată cu munca.

Vei întâmpina probleme destul de serioase pe plan profesional şi tot ce trebuie să faci este să lupţi să îţi menţii poziţia. Numărul banilor nu contează acum, ci mai degrabă să nu îţi pierzi orice sursă de venit!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă nu îţi stă în caracter să te plângi.

Vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, dar banii nu vor fi pe măsura eforturilor tale. Ţine de ce ai cât poţi de mult, ba chiar economiseşte dacă nu e nimic urgent de cumpărat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, însă simţi că meriţi mai mult pentru munca depusă.

Te descurci cu tot ce faci, dar nu ratezi ocazia de a te alătura colegilor care se plâng pentru treaba pe care o fac. Nu eşti adepta schimbărilor şi poate asta e cauza principală pentru care viaţa ta profesională actuală nu te mai împlineşte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în această săptămână şi te vei descurca foarte bine cu planurile pe care ţi le-ai făcut!

Reuşeşti să achiziţionezi obiectele mult dorite şi vei fi foarte fericită datorită lor! Fereşte-te de propunerile mult prea tentante ca să fie adevărate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei întâmpina mai multe probleme pe plan profesional în această perioadă şi vei fi destul de stresată din această cauză.

Toate se leagă între ele, aşa că încearcă să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi nu te concentra numai pe unul. Vei fi nevoită să cheltui mai mulţi bani pentru a repara unele greşeli!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu munci în zadar în această perioadă şi păstrează secret ceea ce faci.

Planurile tale ar trebui să fie ştiute doar de tine până când vei începe cu adevărat să le pui în practică. Vei fi tentată să achiziţionezi mai multe obiecte care nu sunt chiar necesare în acest moment, însă din fericire pentru tine situaţia financiară pe care o ai este una care îţi permite acest lucru!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Proiectele în care eşti implicată cer mai multe investiţii decât te aşteptai iniţial.

Cântăreşte bine situaţia şi vezi dacă merită să continui sau să pui punct acum. Acesta este principalul tău subiect de analiză pe parcursul acetor zile şi nu ai voie să dai greş cu o decizie proastă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu da săptămâna aceasta bani cu împrumut indiferent de cine ţi-i cere.

Chiar dacă ai încredere în persoana respectivă, în aceste zile pot apărea situaţii pe care nici tu, nici nimeni nu le poate controla. Ai nevoie de o rezervă de care să nu te atingi decât atunci când tu eşti cea implicată direct!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Rişti să rămâi cu buzunarele goale dacă continui să ieşi atât de des în oraş făcându-ţi toate mofturile.

Este foarte important să realizezi că munceşti mult pentru ceea ce ai şi e păcat să iroseşti tot atât de simplu. Satisfacţia va veni atunci când îţi foloseşti bugetul pentru ceva cu adevărat important, gândeşte-te la asta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă o săptămână bună pentru tine pe plan fincniar, însă pentru a obţine tot ce îţi doreşti trebuie să păstrezi distanţa faţă de colegii tăi.

Urmează-ţi planurile cu sfinţenie şi nu te lăsa întreruptă de la treburile tale. Dacă ţi se cere să munceşti în plus, fă-o, însă nu crea o obişnuinţă din asta de acum înainte!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă situaţia ta financiară este una bună, ai face bine să nu exagerezi cu cumpărăturile şi să îţi păstrezi bugetul intact.

Nu se ştie niciodată ce poate să apară şi nu strică să ai o rezervă pentru situaţii imprevizibile. Mofturile mai pot aştepta, iar sfaturile celor din jur transmit aceeaşi idee!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod