Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 20-26 iulie

Nativa din Berbec trebuie să facă unele compromisuri pentru a-şi mări bugetul, iar tolerarea unor colegi poate fi unul dintre acestea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de reuşite în această perioadă, însă nici nu se poate spune că o duci rău.
 
Situaţia profesională ori financiară rămâne aceeaşi, indiferent dacă încerci sau nu să aduci câteva schimbări. Este important să îmbini utilul cu plăcutul pentru a merge cu drag la muncă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti veşti bune cu privire la un proiect în care eşti implicată.
 
Banii ar putea să se înmulţească pe măsură ce te implici mai mult, aşa că nu acţiona cu reţinere atunci când vrei un lucru din tot sufletul. Fii atentă la persoanele cu mai multă experienţă decât tine, sfaturile lor îţi pot fi de ajutor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte important să te gândeşti la viitorul tău în această săptămână şi să începi să faci orice pentru a ţi-l asigura financiar.
 
Banii pot fi o problemă atunci când nu ştii să îi gestionezi cum trebuie, aşa că alege pe cineva de încredere şi roagă-l să îţi ţină evidenţa. Fii precaută!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ai toate şansele să primeşti mai mulţi bani decât meriţi, însă trebuie să fii corectă până la capăt şi să îi împarţi cu cei cu care ai făcut echipă.
 
Evoluezi simţitor în carieră, dar nu doar pe meritul tău, aşa că satisfacţia nu va fi maximă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi place să munceşti în echipă, iar săptămâna aceasta vei primi exact acel impuls de care ai nevoie pentru a continua ceea ce ai început.
 
Este o perioadă bună pentru investiţii, dar cu condiţia ca niciodată să nu rămâi fără câteva economii puse deoparte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fă tot ce poţi pentru a câştiga mai mulţi bani în această săptămână, şi cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să nu crezi în promisiunile celor din jur.
 
Oferă bani cu împrumut doar persoanelor de încredere, cum ar fi rudele ori prietenii tăi cei mai buni.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Profită de oportunităţile care ţi se oferă în această săptămână, şi nu ezita să îţi schimbi jobul dacă ai posibilitatea de a câştiga mai bine.
 
Colaborezi uşor cu toată lumea, şi faptul că te faci plăcută te va ajuta mult în carieră. Ai mai multă încredere în tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi mult mai apreciată decât de obicei la locul de muncă, însă aceste laude nu se vor materializa.
 
De aceea nu este indicat să îţi faci speranţe pe seama unor vorbe spuse doar pentru că le eşti utilă şefilor în această perioadă. Însă dacă perseverezi ai toate şansele să ajungi unde ţi-ai propus.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Traversezi o perioadă relaxantă pe plan profesional, fie eşti în concediu, fie acesta se apropie cu paşi repezi.
 
În orice caz, gândul îţi este la vacanţă şi toate sarcinile pe care le primeşti le vei amâna pentru altă dată. Nu face acest lucru fără vreun motiv întemeiat, altfel vei fi sancţionată.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu astăzi, mai ales cu colegii de birou.
 
Chiar dacă nu îţi convine ce spun, ai face bine să îi ignori şi să îţi vezi de planurile tale. Nimic nu te poate opri din a câştiga mai mulţi bani, însă acest lucru cere sacrificii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă favorabilă afacerilor, aşa că încearcă să socializezi mai mult mai ales cu acele persoane care îţi pot aduce beneficii.
 
La locul de muncă atmosfera va fi una plăcută, tensiunea de acum câteva zile dispărând complet. Încearcă să nu le acorzi atâta atenţie colegilor pentru a nu-ţi pierde din concentrare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea multă treabă la serviciu în această săptămână, iar rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor tale.
 
Eforturile depuse nu îţi vor aduce bani în plus, ci din contră te vor lăsa fără putere. Poate fi o învătătură de minte, însă pentru asta trebuie să înveţi să fii echilibrată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod