Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 16-22 noiembrie

Nativa din Săgetător are toate şansele să îşi rotunjească veniturile datorită unor afaceri în care este implicată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea uşoară, volumul de muncă şi stresul care vine odată cu acesta vor fi duble faţă de până acum.

Trebuie să te organizezi mai bine şi să te impulsionezi singură, pentru că nimeni nu îţi promite bani mai mulţi sau laude. Acum îţi vei da seama dacă eşti mulţumită de ceea ce faci sau nu!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un job suplimentar sau unele afaceri proprii îţi pot rotunji veniturile în această perioadă, şi asta doar datorită ţie.

Eşti foarte muncitoare şi nu te laşi până nu îţi vezi ţelul atins. Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta şi nu te forţa atunci când te simţi obosită! Ascultă de sfaturile celor dragi!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru a continua proiectele în care eşti implicată.

Nu te întoarce tocmai acum din drum, eşti mult prea aproape de succes ca să renunţi! Munca în echipă este favorabilă, însă pentru asta trebuie să înveţi să iei în seamă şi ideile altora. Se anunţă veşti bune pe plan financiar!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai şansa de a fi promovată în viitorul apropiat.

Îţi trebuie multă răbdare şi multă dedicare, iar acest lucru se va întâmpla la un moment dat. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, nu ezita să îţi cauţi altceva în paralele, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci prea bine cu banii în această perioadă, de aceea se recomandă mai multă responsabilitate din partea ta.

Fii realistă şi încearcă să faci ceva în acest sens, până acum doar ai aşteptat ca banii să îţi pice din cer. Înscrie-te la diverse cursuri de perfeţionare şi apoi poţi să ocupi o funcţie mai bună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o perioadă bună pentru a încerca să evoluezi, dar pentru asta trebuie să te perfecţionezi în domeniu.

Nu e rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă eşti mulţumită cu ceea ce câştigi raportat la funcţia şi nivelul tău. Reuşeşti să trăieşti în echilibru şi să le împaci pe toate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Doar dacă te implici mai mult vei avea şansa de a câştiga în plus în această săptămână.

Cu cât te oferi să te ocupi de mai multe sarcini la locul de muncă, cu atât şefii tăi se vor convinge că meriţi o mărire de salariu sau un bonus pentru ajutorul dat. Acum mai mult decât oricând au nevoie de ajutorul tău şi poţi profita de asta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi în perioada aceasta, însă responsabilităţile de la locul de muncă vor fi mai mari.

Ai nevoie de nervi tari şi trebuie să ai grijă să nu duci grijile cu tine acasă. Vei avea şi momente de linişte de care ar trebui să profiţi alături de cei dragi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani, dar şi să primeşti unele cadouri substanţiale.

Vei fi destul de ocupată şi rişti ca din această cauză să îţi pui familia în cap. Încearcă să îţi faci timp pentru cei dragi, pentru că acum chiar au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă faci ce ţi se cere la locul de muncă, cu siguranţă ai toate şansele să se schimbe ceva în bine pe plan financiar.

Cu toate astea, nu te implica doar cu scopul de a face bani, este foarte important să pui suflet dacă vrei să iasă totul bine. Încearcă să rezişti tentaţiilor şi să nu îţi achiziţionezi obiecte inutile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu cât îţi impui mai dur punctul de vedere, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga bani în plus.

Este foarte important să nu te laşi manipulată de cei din jurul tău, chiar dacă aceştia par mai credibili decât ceilalţi oameni pe care i-ai întâlnit până acum. Încearcă să cumperi doar strictul necesar în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei primi o ofertă pe care nu o vei putea refuza şi pe care nici nu ar fi bine să o refuzi.

Cel mai probabil este vorba de atribuţii în plus care vin la pachet cu o mărire de salariu, sau poate chiar de schimbarea jobului dacă erai în căutări până acum. Familia te sprijină indiferent de ce decizii iei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod