Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 13-19 iulie

Nativa din Rac nu trebuie să se lase manipulată de nimeni, altfel afacerile ei se vor îndrepta spre un eşec garantat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi uşor emotivă în această săptămână, de aceea rişti să îţi strici singură unele combinaţii.

Nu te lăsa manipulată de nimeni, mai ales dacă ai intrat într-o competiţie cu şanse mari de reuşită. Ai încredere în propriile forţe şi dă tot ce ai mai bun, doar aşa vei reuşi să câştigi nişte bani în plus!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână vei fi nevoită să duci lupte grele cu unii colegi de-ai tăi, miza este mare, de aceea şi concurenţa acerbă.

Lasă simpatiile deoparte şi luptă pentru a ieşi câştigătoare. Nu risca să pierzi, altfel vei pierde din respectul şi autoritatea de care te-ai bucurat până acum!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai multe de făcut în această săptămână, dar mai ales drumuri în interes de serviciu.

Dacă ai un plan bine stabili de face mai mulţi bani sau vrei să îţi deschizi o afacere proprie, acum ai ocazia de a face primele demersuri în acest sens. Vei fi susţinută financiar de cei dragi dacă ai nevoie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca săptămâna aceasta să apară o oportunitate profesională grozavă în calea ta, şi ar fi bine să nu o ratezi.

Vine exact când aveai nevoie şi coincide cu dorinţa ta, aceea de a-ţi schimba jobul. Nu te uita în urmă şi încearcă să câştigi mai mulţi bani, indiferent de schimbările pe care trebuie să le faci!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, poate prin cursuri de specializare sau pur şi simplu de la oamenii inteligenţi din jurul tău.

Tot ce trebuie să faci este să fii atentă, printre multele vorbe spuse se află ponturi care te pot ajuta să îţi creşti veniturile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a pune la punct ultimele detalii pentru punerea în practică a planurilor tale de afaceri.

Astrele sunt de partea ta şi îţi vor ghida paşii, chiar dacă refuzi să vezi acest lucru. Eşti ambiţioasă, iar asta te va ajuta, însă tot trebuie să fii prudentă atunci când vine vorba de banii investiţi. Nu risca să rămâi fără rezerve!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele să te îmbogăţeşti săptămâna aceasta, fie prin propriile forţe, fie primind o moştenire.

Ai nevoie însă de răbdare până te vezi cu banii în buzunar, mai ai câteva hopuri de trecut şi vei reuşi. Şi relaţiile la locul de muncă par a se îmbunătăţi, lucru care îţi aduce numeroase beneficii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul decurge exact aşa cum îţi doreşti pe plan profesional, iar mediul în care acţivezi este unul mai degrabă distractiv, decât solicitant.

Mulţumeşte-te cu ceea ce ai chiar dacă banii sunt modeşti, cel puţin în această perioadă. Oriunde ai merge vor fi plusuri şi minusuri!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Poţi muta munţii din loc în această săptămână, energia pe care o ai te va ajuta în toate.

Afacerile îţi merg bine şi ai tot mai multe şanse să câştigi sume importante de bani. Dacă acest lucru nu se întâmplă curând, nu te speria, va veni şi vremea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă trebuie să te zbaţi puţin pentru a-i obţine.

E posibil să intri cât mai repede în posesia unei moşteniri, dar va trebui să alergi pentru asta. Multele drumuri la notar ori la rude te vor obosi, însă tot efortul va merita într-un final. Ai grijă să nu te cerţi cu nimeni de la bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de schimbări financiare în această săptămână, iar lipsa de energie cu care te confrunţi nu te ajută să lucrezi suplimentar.

Tot ce trebuie să faci este să te axezi pe ce este mai important şi să nu dai greş atunci când ţi se dau termene limită pentru finalizarea unor sarcini. Este foarte important să nu te cerţi cu nimeni la locul de muncă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă ai ceva bani puşi deoparte care aşteaptă să se înmulţească.

Nu strică să acţionezi mai îndrăzneţ, atât timp cât te documentezi înainte pentru a-ţi putea da seama ce şanse aia. Ai grijă să nu cheltui fără măsură pentru achiziţionarea unor produse inutile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod