Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 8-14 iunie

Nativa din Fecioară ar trebui să facă mai multe economii şi să renunţe la cumpărăturile total inutile pe care obişnuieşte să le facă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să faci ceea ce îţi place, chiar dacă nu îţi doreşti neapărat o schimbare.

Dacă simţi că nu eşti apreciată pe cât ar trebui sau nu câştigi cât ai merita, nu ezita să îţi cauţi ceva mai bun! Situaţia ta financiară lasă de dorit în aceste zile, de aceea profită de orice şansă de a strânge un ban în plus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti perseverentă şi ascultătoare, săptămâna aceasta vei reuşi să câştigi mai mulţi bani decât de aşteptai.

Tocmai pentru că te mulţumeşti cu puţin şi nu sperai să evoluezi atât de repede, vei avea parte de surpriza vieţii tale. Celebrează noul tău statut alături de familie şi prieteni, însă nu îţi ignora nici cei mai buni colegi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să faci mai multe economii în această perioadă dacă vrei să ai parte de vacanţa mult visată.

Gândeşte pe termen lung şi stabileşte-ţi clar priorităţile, este foarte important ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Încearcă la locul de muncă să te înţelegi bine cu colegii, şi aşa vei reuşi să ai rezultate mai rapide.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu cheltui banii pe care îi ai pe obiecte inutile, ai nevoie de ei mai mult decât oricând în această perioadă.

Dacă nu eşti capabilă să îi înmulţeşti, măcar depune eforturi pentru a nu rămâne cu buzunarele goale. Ia în considerare o schimbare de job dacă ţi se face vreo ofertă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este momentul să faci un calcul mai atent al banilor pe care îi ai până în acest moment şi să nu te bazezi pe cei pe care ar trebui să îi primeşti în viitor.

Responsabilitatea îţi poate fi testată în această perioadă chiar de către membrii familiei tale, de aceea fii cu ochii în patru!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pe plan profesional în această perioadă, eforturile tale vor fi în sfârşit răsplătite.

Nimic nu te poate împiedica să ajungi acolo unde ţi-ai propus, chiar dacă e nevoie să strici unele relaţii pe care le ai în acest moment. Încearcă să fii sinceră cu cei din jurul tău pentru a nu lăsa loc de comentarii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu amesteci viaţa privată cu cea profesională în aceste zile, altfel vor ieşi scântei.

Fă ceea ce îţi place şi nu executa fără comentarii ordinele şefilor, din când în când este bine să te faci respectată şi să se ştie care îţi sunt atribuţiile. Foloseşte un ton potrivit, dar alege cu atenţie şi momentul!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei reuşi să obţii mai mulţi bani săptămâna aceasta, însă nu ar fi o idee rea să începi să faci economii.

Vacanţa de vară se apropie şi cu siguranţă nu strică să ai bani mai mulţi la tine pentru a-ţi face toate plăcerile. Consultă-te cu cei dragi dacă ai în plan să faci investiţii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu intri în economiile tale doar pentru că vrei să acţionezi aşa cum fac şi cei din jurul tău.

Cu siguranţă impulsivitatea ta te va împinge să faci unele cheltuieli pe obiecte total inutile. Pune-ţi restricţii înainte de a te trezi cu buzunarele goale!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera de la locul de muncă din această săptămână va fi una foarte plăcută şi te va ajuta să fii mult mai productivă decât de obicei.

Odată ce tensiunile dintre tine şi colegi dispar, munca va fi mult mai uşoară. Încearcă să fii corectă şi să nu ţii banii câştigaţi la comun doar pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această perioadă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională, altfel e posibil să ai probleme pe ambele planuri.

Nu te juca cu banii, aşa că nu te lăsa manipulată de cei din jurul tău care îţi dau sfaturi gratuite. Încearcă să te adaptezi noilor situaţii în care eşti pusă fără voia ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atmosfera de la locul de muncă nu te ajută să fii productivă, însă trebuie să te concentrezi dacă vrei să ajungi sus.

Situaţia financiară nu este prea bună, de aceea se recomandă prudenţă în cheltuirea banilor, dar şi maturitate atunci când vine vorba de investiţii şi afaceri. Ascultă doar sfatul celor în care ai încredere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod