Horoscop. Cum stai cu banii în luna septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna septembrie.

Faci paşi importanţi în ceea ce priveşte banii, iar şansele de succes în ceea ce îţi propui sunt foarte mari. Astrele îţi recomandă să profiţi de această conjunctură favorabilă şi să îţi îndeplineşti visurile. Cu cât ai ţeluri mai mari, cu atât evoluţia ta se va produce mai rapid. Chiar şi pentru Berbecii care nu au un loc de muncă se anunţă noroc în căutarea jobului mult visat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îţi recomandă să te axezi mai mult pe carieră şi bani în această lună în defavoarea celorlalte sectoare ale viaţii tale.

Este favorabilă munca în echipă, ceea ce presupune o mai bună înţelegere şi comunicare cu partenerii sau colegii tăi. Reuşeşti să impresionezi pe cine trebuie datorită abilităţilor tale de a repara greşeli făcute de alţii. Este foarte important să vii cu soluţii curajoase şi, astfel vei câştiga mai mulţi bani în viitorul tot mai apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna septembrie este luna în care vei reuşi să îţi îndeplineşti un mare vis.

Situaţia ta financiară a ajuns în acel punct în care îţi doreai şi care îţi permite să îţi achiziţionezi obiectul mult dorit. E posibil să fie vorba de o locuinţă sau de un autoturism, însă indiferent despre ce este vorba, va fi o investiţie care merită. La locul de muncă, poţi primi o mărire de salariu sau un bonus neaşteptat datorită unei sarcini pentru o duci la bun sfârşit într-un timp foarte scurt. Eşti de admirat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu va fi o lună prea liniştită pentru tine pe plan profesional şi financiar.

Se anunţă neînţelegeri cu şefii, colegii sau partenerii de afaceri. Astrele îţi recomandă să stai la adăpost şi să eviţi orice fel de tranzacţii sau orice proiect care poate părea dubios de tentant la o primă vedere. Nu este exclus să ţi se pună beţe în roată, mai ales dacă începe să se vadă că ai succes la bani. În cazul în care pleci în concediu, încearcă să te deconectezi de muncă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna septembrie îţi deschide noi uşi în ceea ce priveşte cariera ta.

Începi să gândeşti mai deschis, să ai mai mult curaj şi să ai ambiţii mai mari. Faptul că ieşi din zona ta de confort te ajută să evoluezi atât în ceea ce priveşte banii, cât şi relaţiile cu cei din jur. Pentru că ai mai multă încredere în tine şi în forţele tale vei reuşi să îi pui la punct pe acei colegi ori parteneri în căutare de conflict. Finalul lunii te găseşte cu buzunarele mai pline, pregătită de o vacanţă luxoasă sau orice astfel de răsfăţ.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie este una norocoasă pentru tine din mai multe privinţe.

În primul rând primeşti o ofertă de nerefuzat prin care poţi câştiga bani în plus extrem de uşor. Ar fi păcat să nu profiţi de ea atât timp cât nu faci eforturi majore pentru a o duce la îndeplinire. Odată cu şansa de a-ţi îmbunătăţi veniturile vine şi îmbunătăţirea relaţiilor cu persoanele care te-au abordat în scopul acestei afaceri. Deşi nu existau tensiuni între voi, de acum veţi reuşi să vă apropiaţi mai mult şi să petreceţi mai mult timp împreună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci prea bine pe plan profesional şi nici financiar în luna septembrie.

Din păcate pentru tine, o greşeală neintenţionată de la locul de muncă te va costa scump. Îţi vei pierde credibilitatea în faţa superiorilor şi vei suferi şi pierderi financiare. Va dura destul de mult timp până vei putea redeveni ce ai fost înainte la serviciu. Pe de altă parte, din banii câştigaţi până acum nu se va alege mare lucru, pentru că decizi să faci o investiţie impulsivă pentru o persoană dragă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta trebuie să te lupţi mai mult pentru recâştigarea imaginii de altădată.

E posibil ca un eveniment recent să îi fi făcut pe cei din jurul tău să îşi piardă încrederea în tine, de aceea trebuie să le demonstrezi că nu ai făcut nimic cu rea intenţie. Greşeala se plăteşte şi îţi asumi acest lucru, însă astrele îţi recomandă să nu te culci pe o ureche. Nu stai rău cu banii, dar nu ar strica să economiseşti mai mult.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta îţi va reveni din nou speranţa unor câştiguri pe care te-ai bazat în trecut.

Un proiect vechi începe să se mişte atunci când te aşteptai mai puţin. Acum nu mai ai nevoie de bani la fel de mult ca acum câteva luni, dar nu strică să îţi rotunjeşti veniturile din senin. Ai muncit mult şi ai pus pasiune, aşa că nu avea cum să nu aibă vreun rezultat cândva. Datorită acestui eveniment fericit vei redeveni optimistă şi îţi vei propune să nu renunţi niciodată la ceea ce începi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele te vor ajuta în luna septembrie să treci pentru orice piedici ţi se pun în calea atingerii ţelurilor tale.

Eşti o persoană ambiţioasă fără doar şi poate, aşadar nu te vei lăsa doborâtă de primul obstacol care îţi iese în cale. Pentru a ajunge mai uşor acolo unde îţi doreşti, e necesar să dezvolţi relaţii frumoase cu cei din jurul tău. Lucrează mai mult la capitolul amabilitate şi încearcă să te raportezi la ceilalţi ca de la egal la egal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că nu o duci rău cu banii, nu reuşeşti să vezi acest lucru şi vrei şi mai mult, provocându-ţi singură dezamăgire.

Dacă arunci o privire în jurul tău şi începi să te compari cu doar câţiva oameni, vei descoperi că tu chiar nu treci prin greutăţi în acest moment. Din păcate, eşti prea pesimistă şi vezi doar partea goală a paharului. Faptul că nu eşti mulţumită niciodată cu ceea ce ai îţi poate aduce, la un moment dat, cu adevărat lucruri rele şi lecţii de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu toate că ai extrem de mult de muncă în această lună, refuzi să te plângi chiar de nu mai poţi.

Din păcate pentru tine, oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul cât de curând, iar asta va fi evident pentru toată lumea. Cei dragi sunt îngrijoraţi pentru tine, în special pentru că petreci foarte mult timp peste program la birou. Ai un scop mare, care presupune câştigul unei sume importante de bani, dar ar trebui să te gândeşti dacă merită să sacrifici atât pentru asta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod