Horoscop. Cum stai cu banii în luna mai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător va câştiga mai mulţi bani în această perioadă, însă va trebui să îi păstreze pentru situaţii neprevăzute.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu este o bună perioadă pentru investiţii, de niciun fel.

Din contră, încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani pentru a te putea descurca de una singură cu cheltuielile pe care le ai. Încearcă să nu te laşi impresionată de rugăminţile celor din jur şi nu le acorda împrumuturi decât dacă ai încredere absolută în persoanele respective.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se pare că luna aceasta te vei descurca de minune cu banii, însă nu trebuie să fii nici foarte cheltuitoare.

Chiar dacă îţi poţi permite aproape tot ce îţi trece prin cap, învaţă să îţi impui unele limite pentru binele bugetului tău. Scoate-ţi prietenii în oraş dacă este vreo ocazie special!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina probleme financiare în această perioadă, însă ar trebui să fii prudentă.

Nu ar strica să faci unele economii, mai ales că se anunţă o perioadă solicitantă din acest punct de vedere. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această lună să nu primeşti banii pe care îi aştepţi deja de ceva vreme şi care erau planificaţi pentru această perioadă.

Cu toate astea, ai grijă să ai mereu o rezervă pentru a-ţi rezolva problemele imprevizibile de zi cu zi. Nu te baza total pe promisiuni, se poate întâmpla orice!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta financiară pare că se îmbunătăţeşte galopant în această perioadă, şi asta doar datorită ţie.

Economiile pe care ţi le-ai propus să le faci ajung la finalul mult dorit acum. Poţi, în sfârşit, să îţi achiziţionezi acel obiect pe care îl visezi noapte de noapte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să faci bani din piatră seacă în această lună, ai toate şansele să câştigi mai mult decât te aşteptai. Dacă dispui de o sumă considerabilă de bani, nu ezita să îi investeşti într-o afacere de viitor!

Caută-ţi partenerii potriviţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această lună trebuie să te organizezi mult mai bine şi să îţi distribui corect banii pe care îi câştigi.

Nu risca să rămâi cu portofelul gol, mai ales dacă ştii că urmează să îţi vină facturi a căror plată nu poate fi amânată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această lună vor apărea unele cheltuieli suplimentare, însă din fericire te vei descurca cu el.

Puterea de adaptare şi ambiţia ta de a rezolva chiar şi cele mai serioase probleme te vor ajuta de această dată şi vei ieşi chiar victorioasă!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele ca în această lună să primeşti o sumă de bani la care nu te aşteptai, de la persoane de la care nu te aşteptai!

Poate fi vorba de o moştenire sau poate cineva care ţine la tine vrea să se bucure alături de tine de reuşitele financiare de care are parte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna mai vine cu veşti bune pentru tine din punct de vedere financiar, însă chiar şi aşa, nu trebuie să te linişteşti complet.

Încearcă să ai întotdeauna o rezervă, mai ales când situaţia îţi permite să economiseşti. Dacă duci o viaţă echilibrată, nu vei avea probleme!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei primi sume frumoase de bani în această lună, însă se vor duce la fel de repede cum au şi venit.

Nu trebuie însă să îţi pară rău, pentru că investiţiile făcute de tine se vor dovedi a fi foarte utile. Este bine că ai de unde da şi îţi poţi permite să achiziţionezi obiectele la care visai.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai nevoie de mai mulţi bani decât credeai în această lună, de aceea vei fi destul de impulsionată să lupţi pentru a-i obţine.

Nu fii dezamăgită dacă simţi că eforturile tale sunt în zadar, chiar dacă nu vei vedea rezultate imediate, acestea nu vor întârzia să apară. Trebuie să încerci să nu mai fii atât de repezită şi stresată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod