Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară trebuie să fie foarte atentă şi să îşi menţină constantă situaţia financiară o lungă perioadă de timp de acum înainte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta vei avea parte de o agitaţie totală pe plan financiar. Când câştigi bine, când pierzi tot, aşa că imprevizibilul este la tot pasul.
 
Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât ar trebui şi uneori te vei trezi cu probleme serioase în faţă cărora nu le mai poţi face faţă. Ascultă de sfatul celor în care ai încredere deplină!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să acorzi o atenţie deosebită situaţiei tale financiare în această perioadă, altfel rişti să produci goluri care nu se pot umple aşa uşor.
 
Ai şanse de a te dezvolta profesional, dar asta nu înseamă că şi câştigurile vor fi mai mari, aşa că nu îţi pune baza pe ceva care nu este concret!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această perioadă vei primi veşti bune pe plan financiar, banii par că se vor înmulţi simţitor.
 
Cu toate acestea, nici acum nu vei fi mulţumită de stadiul în care ai ajuns, iar în goana după avere rişti să pierzi tot ce ai agonisit cu atât chin. Ai răbdare, toate se vor rezolva de la sine şi nu vei rămâne nerăsplătită pentru eforturile depuse.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bucură-te de această perioadă în care vei câştiga mai mulţi bani, însă ai grijă să îţi pui şi ceva deoparte.
 
Cât de curând, situaţia ta financiară va fi pusă în pericol de evenimente neprevăzute cărora va trebui să le faci faţă cu preţul resurselor pe care le ai. Cei dragi vor avea nevoie de susţinerea ta, aşa că fii pregătită pentru orice!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să ai multă răbdare în această perioadă şi să nu munceşti fiind presată de ideea de a câştiga cât mai mulţi bani.
 
Cu cât te porţi mai natural şi faci lucrurile din plăcere, cu atât câştigurile vor fi mai mari. Spre finalul lunii te vei putea bucura de surprize materiale din partea celor dragi, iar la locul de muncă vei fi răsplătită pe măsură.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Luna aceasta ai grijă de banii altora, însă nu reuşeşti la fel de bine şi atunci când e vorba de ai tăi.
 
Este foarte important să te gândeşti de două ori înainte de a face o investiţie, dar mai ales nu oferi bani cu împrumut persoanelor pe care nu le cunoşti suficient de bine. Dacă acţionezi altfel, rişti să îţi faci o gaură serioasă în buget!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar şi ţi se vor deschide uşi la care nici nu sperai.
 
Trebuie să fii totuşi foarte bine calculată dacă vrei ca afacerile să îţi meargă perfect. Uneori este indicat să asculţi de sfatul celor cu mai multă experienţă decât tine, însă nu trebuie să renunţi în totalitate la ideile tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia ta financiară din această lună nu va suferi prea multe modificări faţă de cele anterioare, dar nu se poate spune nici că îţi merge bine, dar nici rău.
 
Te mulţumeşti cu ceea ce câştigi şi optezi întotdeauna pentru un echilibru între toate planurile vieţii tale, decât să excelezi doar într-unul.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă vei întâmpina unele neplăceri pe plan profesional, vei reuşi cu brio să îţi duci proiectele la bun sfârşit şi să câştigi exact atât cât meriţi.
 
Îţi vei bate cu siguranţă capul pentru a ieşi învingătoare, însă eforturile tale vor merita pe măsură, mai ales când ştii că ai dreptate, iar alţii te sabotează.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să fii foarte atentă luna aceasta dacă vrei să nu ai parte de pierderi financiare.
 
E posibil să ai neşansa de a face o greşeală care să te coste scump, aşa că nu te juca cu actele! Nu face investiţii majore şi nu te lăsa manipulată de cei cu mult mai multă experienţă în domeniu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă vrei să nu ai parte de pierderi financiare în această lună, trebuie să ştii exact paşii pe care îi vei urma.
 
Organizează-te mai bine şi încearcă să ai mereu mintea limpede atunci când faci tranzacţii ori semnezi pentru că te bagi în anumite afaceri riscante. Fii cu băgare de seamă orice ai face, responsabilitatea ar trebui să fie cuvântul cheie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea o lună destul de instabilă din punct de vedere financiar, însă nu ai motive să te îngrijorezi.
 
Este normal să ai şi succes, dar şi pierderi din când în când. Poţi învăţa din eşecurile prin care treci şi cu siguranţă vei încerca să nu mai faci aceleaşi greşeli niciodată.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciolan Ioan pe 29 Iul 2015, 11:45
    Detalii.

    Va astept cu mai multe detalii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod