Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna august va fi intensă pentru tine. Vei avea perioade de câştig suprinzătoare, după care unele de pierderi masive.

Banii vor veni din munca proprie, însă cheltuielile vor avea legătură cu rudele tale. E necesară o gestionare atentă a banilor, altfel ai putea ajunge în situaţia în care te vei vedea nevoit chiar să te împrumuţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ai ceva bani puşi deoparte, luna aceasta este numai bună pentru investiţii.

Poţi porni o afacere sau poţi face achiziţii pe piaţa imobiliară. Eşti destul de priceput în mânuirea banilor şi înmulţirea lor, însă nu fi tentat să apelezi la nereguli pentru a ajunge unde îţi doreşti. Corectitudinea te va scoate din mulţime!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august te găseşte mai comunicativ decât oricând, iar acest lucru te poate ajuta în afaceri.

Este un moment bun pentru negocieri, pentru că poţi învârti banii şi oamenii pe degete. Dacă ai în plan o reorientare profesională, începe să cercetezi terenul, însă nu acţiona! A sosit vremea schimbării şi perfecţionării, dar nu te lăsa condus de impulsivitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta îţi va scoate în cale oportunităţi de îmbunătăţire a situaţiei financiare.

E posibil să fie vorba de job-uri, proiecte sau afaceri noi, care sunt prea tentante ca să le refuzi. Chiar dacă viitorul sună bine pe acest plan, ai grijă să nu cheltuieşti inutil. La final de august ai putea primi un cadou substanţial de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă în această lună te aşteptai la rezultate bune în ceea ce priveşte unele proiecte colective, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa.

Neînţelegerile provocate de invidia celor cu care lucrezi îţi vor pune beţe în roate şi te vor face să pierzi bani frumoşi. Cu toate acestea, încearcă să nu iei decizii impulsive şi să nu renunţi dând cu piciorul la tot ce ai construit până acum. Este doar o pasă proastă, poţi trece peste ea!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august nu e cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte banii.

Ai cheltuit mult în ultima vreme, de aceea acum tragi ponoasele. Chiar dacă ştii că a fost vorba de urgenţe şi lucruri neaşteptate, asta nu îţi uşurează situaţia actuală. E necesar să renunţi la unele obiceiuri ale tale care îţi consumă resursele fianciare, cel puţin până începi să te redresezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

August vine cu planuri mari şi cu cheltuieli la fel de mari.

Din păcate, nu le vei putea avea pe toate, aşadar trebuie să faci unele compromisuri. Astrele te sfătuiesc să alegi întotdeauna calea de mijloc, cum ar fi o cazare modestă, o călătorie mai scurtă sau o vacanţă la părinţi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil să iasă scântei când vine vorba de luarea deciziilor comune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există şansa ca în această lună să primeşti acea mărire de salariu mult aşteptată.

Se poate ca august să fie norocos, în special în ceea ce priveşte proiectele în colaborare cu alte persoane. Investiţiile pe care intenţionezi să le faci vor fi mult mai promiţătoare din moment ce au fost gândite de mai multe minţi luminate. Cu toate acestea, ai grijă în cine te încrezi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atenţia îţi poate aduce bani mai mulţi luna aceasta.

E posibil să apară multe şanse în jurul tău, dar dacă le ratezi, ele nu se vor mai întoarce. Dacă la final de august trebuia să îţi fie returnată o sumă de bani, iar aceasta întârzie să apară, nu ezita să faci tot posibilul să iei legătura cu persoana în cauză. Ruşinea nu îşi are locul aici, mai ales dacă planurile tale depinde de acei bani.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca luna aceasta să îţi faci un bilanţ financiar.

Abia după aceea îţi poţi face planuri de vacanţa sau de cumpărături. Nu o duci excelent cu banii, aşa că orice cheltuială impulsivă sau imprevizibilă îţi poate da totul peste cap. În cazul în care situaţia este fără ieşire, nu refuza din start schimbarea job-ului sau chiar o reorientare profesională radicală. Ieşi din zona ta de confort!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei obţine nimic luna aceasta dacă nu ceri. În cazul în care nu îţi faci auzită vocea, e clar că situaţia va rămâne neschimbată atât în ceea ce priveşte banii, cât şi cariera ta.

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, întreabă pe oricine întâlneşti în cale dacă are vreo informaţie care ţi-ar putea fi utilă. Dacă te nemulţumeşte salariul, nu ezita să ceri o mărire. Curajul face diferenţa în august!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vine cu mai mulţi bani pentru tine, pentru că, de fapt, acesta a şi fost scopul tău.

Roadele muncii tale vor putea fi culese încă din primele zile de august. Şi, pe lângă îmbunătăţirea situaţiei financiare prin propriile forţe, mai apar şi ajutoare din partea celor dragi. De asemenea, este o bună perioadă pentru schimbarea domeniului de activitate, în cazul în care te-ai gândit recent la această opţiune.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod