Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o lună hotărătoare pentru situaţia ta financiară, de aceea se recomandă prudenţă sporită.

Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacţie pentru perioada imediat următoare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Există şansa ca în această lună să apară oportunităţi grozave de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.

Poate fi vorba despre cadouri sau măriri de salariu, însă oricare dintre aceste situaţii îţi vor schimba viaţa în mai bine. Nimic nu stă în calea ta atât timp cât ştii ce vrei şi nu te abaţi de la planul pe care ţi l-ai făcut!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă vreo creştere a bugetului tău, aşa că tot ce trebuie să faci tu în această lună este să te pui pe economii.

Chiar dacă eşti tentată să pui plăcerea pe primul plan, un eveniment imprevizibil îţi va deschide ochii şi te va maturiza forţat. Fă-ţi o rezervă pentru zile negre, pentru că distracţia ta s-a încheiat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă veşti deloc bune pentru tine în această perioadă, neplăcerile legate de bani se înmulţesc pe zi ce trece.

E posibil să nu îţi poţi plăti o rată importantă, lucru care va aduce după sine mai multe probleme decât ţi-ai fi imaginat. Încearcă să faci un împrumut urgent pentru a-ţi achita datoriile la stat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna august va fi înfloritoare pentru tine.

Ce-i drept, va fi mai multă popularitate decât fapte concrete, însă nici banii nu vor întârzia să apară. Te bucuri de un statut special în mediul profesional şi nu va mai dura mult până ce vei fi avansată şi implicit îţi va fi mărit salariul. E rost de petrecere!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se vor produce mari schimbări financiare în această lună, de aceea nu ar strica să faci câteva economii.

Sunt favorizate cursuri sau experienţe de aprofundare a cunoştinţelor, pentru că îţi vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Nu oferi bani cu împrumut, există riscul să nu îi mai recuperezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu te joci cu banii pe care îi ai pentru că poţi rămâne fără ei cât ai zice peşte.

Este o lună în care prudenţa ar trebui să fie cuvântul cheie, dar şi perioada în care să îţi dai seama când să te opreşti. Atât timp cât ai ajuns unde ţi-ai propus, e cazul să iei o pauză şi să te bucuri de ce ai agonisit!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna august este riscantă pentru tine din punct de vedere financiar şi tot ce se va întâmpla este pe deplin provocat de tine.

Schimbă-ţi locul de muncă doar dacă eşti convinsă că vrei acest lucru şi doar dacă te-ai informat că vei pleca la mai bine, nu la mai rău. Orice mică greşeală pe care o vei face se va simţi la buzunar!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar, mai bună chiar decât ai fi sperat.

E rost de afaceri importante şi contracte sau investiţii cu mari şanse de succes. Dacă ai grijă să te înconjori de persoane de la care ai ce învăţa, cel mai probabil ţi se va oferi o oportunitate de nerefuzat în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Latura financiară este destul de sensibilă în această lună, aşa că doar cu puţin noroc poţi câştiga mai mult.

Nu este o situaţie dramatică şi nu e cazul să te plângi în cazul în care nu îţi ies planurile aşa cum ţi-ai dori. Din nefericire, nimic nu depinde de tine, aşa că trebuie să aştepţi la mila altora!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă situaţia financiară nu va suferi modificări în această lună, se anunţă veşti bune în viitorul apropiat.

Dacă eşti implicată în afaceri şi proiecte în care crezi, mai devreme sau mai târziu vei scoate ceva bun din asta. Sunt favorizate investiţiile de orice fel atât timp cât te laşi ghidată de o persoană cu multă experienţă în domeniu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se vor produce schimbări neaşteptate pentru tine pe plan financiar, însă acestea pot fi şi bune, dar şi rele în egală măsură.

Totul depinde doar de tine, mai ales dacă pui suflet în ceea ce faci şi îmbini ultilul cu plăcutul. Dacă nu crezi în proiectele în care eşti implicată, nu ai nicio şansă de succes!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod