Horoscop. Cum stai cu banii în luna aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna aprilie.

Şansele de câştig cresc considerabil, însă nu fără să faci ceva în acest sens. Te preocupă banii şi ai face tot ce poţi pentru a-ţi creşte veniturile, chiar dacă asta înseamnă să îţi sacrifici viaşa personală. Nu vei obţine nimic cu uşurinţă, aşa că înarmează-te cu răbdare şi pregăteşte-te pentru luptă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei reuşi să obţii mai mult luna aceasta dacă nu eşti dispusă să te schimbi.

E nevoie de mai multă autoritate din partea ta în domeniul în care activezi, altfel nimeni nu te va lua în serios. Ideile tale sunt bune, însă dacă nu ai curaj să ţi le expui aşa cum trebuie, ele nu vor avea nicio şansă de a ajunge realizabile. Situaţia financiară este delicată, cu cât aşteptările sunt mai amri, cu atât îţi va fi mai dificil să faci faţă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este exclus ca luna aceasta să se înfiripe ceva între tine şi un coleg de serviciu, dar asta nu îţi va aduce prea multe beneficii pe plan profesional.

Puterea de concentrare îţi va scădea, iar munca alături de acea persoană se va îngreuna. Dacă vrei totuşi să dai o şansă acestei relaţii, este foarte important să separi aceste două planuri ale vieţii tale. Situaţia ta financiară nu îşi permite niciun risc din partea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pe plan profesional şi financiar în luna aprilie, ai mari şanse de a evolua şi de a ţi se mări veniturile.

Pentru a reuşi să avansezi, trebuie să faci o schimbare radicală în ceea ce priveşte munca sau afacerile în care eşti implicată. Fie că e vorba de mărirea echipei sau de munca în grup, cert este că lucrurile nu mai pot rămâne aşa. Chiar dacă va fi dificil, eforturile vor merita din plin!

Leu(22 iulie - 22 august)

Va fi o lună dificilă pentru tine pe plan profesional şi financiar, nimic nu merge aşa cum ar trebui.

Apar tot felul de piedici în realizarea obiectivelor tale, nu reuşeşti să faci faţă termenelor şi sarcinilor, iar banii sunt din ce în ce mai puţini. Nu există şanse ca veniturile să se rotunjească prea curând, ba chiar trebuie să fii atentă şi pusă pe economii dacă nu vrei să îţi faci o gaură serioasă în buget.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vor apărea cheltuieli extrem de mari în această lună şi eşti total dezamăgită de ceea ce trăieşti.

Chiar dacă situaţia profesională ori financiară nu suferă modificări faţă de ultimele luni, cheltuielile sunt mai mari şi simţi că nu le mai poţi face faţă. Spre finalul lui aprilie te vei mai linişti, măcar nu vei mai avea de dat dacă de luat nici nu se pune problema.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Arunci cu banii în stânga şi în dreapta luna aceasta şi din păcate nu mai e nimeni care să îţi spună să te opreşti.

Deciziile tale nu sunt deloc bune şi ai tendinţa de a le face altora pe plan, în loc să te gândeşti la consecinţe. Viaţa de familie va fi afectată de naivitatea ta, şi mai mult decât atât, nu vei reuşi să impresionezi pe nimeni deşi asta îţi era intenţia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primeşti sume de bani neaşteptate în această lună, însă vei avea grijă să cheltui tot.

Îţi cresc standardele şi începi să te înveţi cu un altfel de stil de viaţă, însă există riscul ca această perioadă înfloritoare să nu dureze la infinit. Încearcă să economiseşti ceva bănuţi, mai ales dacă ai în plan să faci o achiziţie majoră.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea parte de o lună agitată pe plan profesional, însă vei reuşi să rămâi cu capul sus la finalul ei.

Ţi se pun piedici în realizarea planurilor, ba chiar unii colegi se bagă în treburile tale cu intenţia de a-ţi crea greutăţi. Ai parte de invidie oriunde te-ai duce, însă extrage doar ce e bun din asta, adică faptul că eşti extrem de descurcăreaţă. Cu toate că eşti stresată din cauza colectivului, situaţia materială compensează şi te ajută să treci mai uşor peste.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi şi în această lună, cu toate că aveai toate speranţele că ceva se va îmbunătăţi.

Cu toate acestea, nu ai motive să te plângi atât timp cât te descurci foarte bine atât cu cheltuielile, cât şi cu răsfăţul. Dacă simţi că munceşti mai mult decât eşti plătită, atunci ia în considerare o discuţie cu superiorii tăi pentru mărirea salariului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te macină situaţia ta financiară din această lună, de aceea eşti hotărâtă să te axezi pe acest sector al vieţii tale mai mult.

Sunt favorizate parteneriatele, vânzările sau orice fel de investiţii care au un fundament solid. Dacă eşti atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău la locul de muncă, ai toate şansele să prinzi o oprtunitate grozavă de avansare în carieră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tânjeşti după tot mai mulţi bani şi vrei să te îmbogăţeşti peste noapte.

Renunţi la orice alt plan atât timp cât poţi prinde o oportunitate profesională, ceea ce îţi poate aduce şi beneficii, dar şi dezavantaje. Eşti descurcăreaţă atunci când vine vorba de afaceri, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre amor. Nu poţi găsi un echilibru între toate planurile vieţii tale, ci preferi să excelezi doar într-unul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod