Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013

2 din 13

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primele influente ale anului 2013 le veţi simţi din partea lui Saturn care va poate ajuta să va îmbunătăţiţi în mod semnificativ viaţa sau, dimpotrivă, să va ameninţe serios echilibrul bugetar. Pentru nativii Vărsător, cheia va fi să îşi păstrezi calmul. Dacă rămâi limpede la mine şi reuşeşti să te adaptezi la realitate, fără a crede în Moş Crăciun, vei rămâne cu conturile pe plus. În caz contrar, o alegere greşită te-ar putea pune într-o situaţie dificilă.
În continuare, în lunile de primăvară, unele planete vor avea un impact direct asupra echilibrului vostru. financiar. Nu aveţi nicio problemă deosebită de care să va temeţi, dar trebuie să înţelegeţi că şansele recente oferite de astre încep să se diminueze. Dacă eşti unul dintre nativii care au fost mai risipitori, încearcă să îţi limitezi cheltuielie fără o utilitate reală. Acest lucru nu ar trebui să fie prea dificil!
Veşti bune vin pentru jumătăţea a două a anului 2013, când Mercur va ajuta să va creşteţi veniturile. Dar această oportunitate nu înseamnă că veţi fi la adăpost de probleme. Pentru a te feri de griji, temperează-ţi fericirea de a cheltui câştigurile suplimentare şi evita neglijentă în gestionarea bugetului. Altfel, s-ar putea să plăteşti scump aceste greşeli.
Şi alte astre bine aspectate le vor permite nativilor Vărsător, în ultimele luni ale anului, îmbunătăţirea veniturilor sau să primească o creştere de salariu, generată de eforturile din trecut, sau să facă operaţiuni financiare de succes. Dar, trebuie să fiţi atent la Lună Neagră, care va va împinge să risipiţi banii, sau să aveţi aşteptări nerealiste, ajungând în cele din urmă la dezamăgire. Păstraţi-va simţul realităţii şi totul va fi bine.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gina anuta pe 12 Iun 2013, 08:44
  capricon

  sa stiu ce spun astrele

  0
  0

 • nerabdatorul pe 31 Dec 2012, 12:22
  intotdeauna exista o solutie

  dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  11
  5

 • afiduta pe 31 Dec 2012, 10:44
  zodiac

  subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  5
  3

 • Crok pe 27 Dec 2012, 04:49
  sunteti niste amarati

  cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

  72
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod