Horoscop. Cum să scapi de timiditate, în funcţie de zodia ta

Nativa din Gemeni ar trebui să înceapă să abordeze subiecte mai delicate, poate chiar intime, doar aşa va reuşi să devină mai curajoasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începe prin a vorbi deschis despre subiecte mai delicate, aborând-le chiar şi pe cele intime, doar aşa vei reuşi încet, încet să fii mai curajoasă.

Poţi să faci asta mai întâi cu persoanele cele mai apropiate, iar treptat cu colegii de muncă până ajungi la persoanele pe care abia le cunoşti. E un exerciţiu bun!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ajutorul celor din jur pentru a ajunge să scapi de timiditate, aşa că roagă-i să ţi-l ofere.

Ai nevoie de încurajări şi ai nevoie de modele, metoda copiatului este cea mai potrivită pentru tine. Fă ceea ce vezi la apropiaţii tăi şi comportă-te cât mai aproape de ceea ce reprezintă ei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu eşti prea timidă, însă dacă faci parte din categoria leilor mai reţinuţi, încearcă să fii tot timpul sinceră fără să te gândeşti că superi pe cineva.

Primul pas spre schimbare ar fi să începi tu să te bagi în vorbă cu persoane noi, abordând, desigur, subiecte deloc deplasate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o fire foarte timidă, însă e nevoie de timp pentru a scăpa de asta.

Cu cât ai mai multă încredere în persoanele de lângă tine, cu atât începi să fii mai curajoasă. Începe să participi la mai multe activităţi de grup, unde socializarea poate fi obligatorie şi mult mai uşoară.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o fire foarte sociabilă şi spre deosebire de alte zodii, vrei să comunici cu oricine pentru a nu părea ciudată.

Dacă cel cu care vorbeşti este şi el vorbăreţ, atunci te simţi şi mai îndemnată să abordezi tot felul de subiecte. Nu ai probleme cu timiditatea decât atunci când ai în faţă o persoană de care îţi e teamă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pari timidă doar atunci când nu te interesează ceva, în alte cazuri eşti destul de curajoasă.

Chiar dacă laşi o altă impresie, e suficient ca cineva să intre în vorbă cu tine ca să îşi dea seama cât eşti de dezgheţată. Ai prostul obicei de a te arăta discretă, când de fapt acţionezi pe la spate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru a scăpa încet, încet de timiditate, primul pas pe care trebuie să îl faci este să accepţi propunerile celor mai îndrăzneţi prieteni ai tăi.

Chiar dacă faci unele lucruri cu strângere de inimă, este important să fii perseverentă şi să accepţi pentru început şi ceea ce nu te atrage!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti destul de timidă şi ca să scapi de asta trebuie să intri într-o atmosferă care să îţi uşureze acest proces de schimbare.

Când acţionezi în turmă vei avea mult mai mult curaj, şi dacă faci asta în mod repetat, vei ajunge chiar tu să fii şablonul altora.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca să scapi de timiditate trebuie să faci ceea ce îţi place, nu ceea ce ţi se cere.

Mereu vei avea reţineri atunci când eşti pusă să vorbeşti cu cineva anume, sau să mergi într-un loc nou, cu persoane noi. Nu vei putea reuşi decât în momentul în care te împrieteneşti cu cei implicaţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti timidă, dar şi conştientă de acest lucru? Este foarte important să te implici în tot felul de activităţi şi să participi la evenimente la foc automat.

Doar aşa vei reuşi să cunoşti persoane noi, care te vor aborda, şi cărora vei fi nevoită să le răspunzi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti destul de ruşinoasă, şi doar cu eforturi mari vei reuşi să scapi de asta.

Dacă eşti pusă într-o situaţie penibilă de faţă cu multă lume, vei fi nevoită să improvizezi şi să încerci să te salvezi. Apelând la puţina încredere în tine, vei putea să te schimbi încetul cu încetul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de timp pentru a scăpa de timiditate, aşa că nu te aştepta de la zi la zi să fii schimbată.

Trebuie să începi cu exerciţii uşoare de autoeducare, care presupun o mai mare deschidere către nou. Cum îţi vine o idee, nu o ţine pentru tine, ci mai degrabă pune-o în aplicare. Va trebui să suporţi multe critici până să te căleşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod