Horoscop: Cum să devii o femeie mai puternică, în funcţie de zodia ta

Descoperă caracteristicile pe care trebuie să le pui în slujba ta pentru a ajunge o femeie din ce în ce mai puternică. Află ce atuuri ai şi cum să le foloseşti, în funcţie de zodia ta:

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Deşi eşti o persoană sensibilă, reuşeşti să muţi munţii din loc dacă îţi propui ceva şi eşti foarte motivată. Ca să devii o femeie mai puternică, trebuie să-ţi găseşti mereu acea motivaţie interioară care te determină să mergi întotdeauna înainte. Foloseşte-te de sentimentele şi emoţiile tale ca de un adevărat motor care te propulsează acolo unde visezi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu eşti una dintre cele mai puternice native ale zodiacului, şi asta pentru că eşti înzestrată cu mult curaj, ambiţie, voinţă şi determinare. Trebuie să-ţi activezi aceste calităţi şi să te foloseşti de ele pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Nu te teme să-ţi foloseşti atuurile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Stabilitatea, diplomaţia şi capacitatea ta extraordinară de muncă sunt trăsăturile tale de caracter care te ajută să devii o femeie mai puternică. Fii încrezătoare în forţele tale, fii mai îndrăzneaţă şi cu siguranţă vei obţine tot ceea ce îţi doreşti. Nu trebuie să-ţi lipsească fermitatea atunci când vrei să te impui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai idei foarte bune, ştii cum să comunici eficient şi reuşeşti să-ţi păstrezi mereu o atitudine optimistă. Aceste calităţi te vor ajuta să devii o femeie puternică, dar cu condiţia de a păstra acelaşi drum. Trebuie să descoperi stabilitatea şi echilibrul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca să devii o femeie mai puternică trebuie să-ţi laşi emoţiile şi sentimentele la o parte. Fii fermă şi hotărâtă, păstrează-ţi deciziile şi nu te lăsa prea uşor influenţată. Foloseşte-ţi latura sentimentală pentru te motiva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele au fost foarte amabile cu tine, ţi-au oferit un caracter aparte şi trăsături precum curajul, hotărârea, stabilitatea şi determinarea. Toate acestea te transformă într-un lider important, care îi ajută pe cei din jur să aleagă cea mai bună cale. Poţi deveni o femeie mai puternică dacă îţi foloseşti aceste caracteristici în carieră sau afaceri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Capacitatea de organizare, puterea de muncă şi atenţia la detalii sunt calităţile pe care trebuie să le foloseşti în favoarea ta. Este foarte important să nu te pierzi în detalii, să priveşti întotdeauna în ansamblu şi să fii mai încrezătoare în forţele tale pentru a deveni o femeie mai puternică.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te pricepi de minune la afaceri şi ai un al şaselea simţ când vine vorba de negocieri sau comerţ. Diplomaţia este de asemenea un atu al tău pe care trebuie neapărat să-l valorifici. Fii mai îndrăzneaţă, convinge-te că poţi reuşi tot ceea ce îţi doreşti, şi vei vedea că aşa va fi. Nu te lăsa dărâmată de cei care vor să-ţi pună beţe în roate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te numeri printre cele mai "solide" native ale zodiacului. Nimic nu te poate doborî, iar asta te transformă cu siguranţă într-o femeie puternică. Pe tine obstacolele şi greutăţile nu fac altceva decât să te întărească. Foloseşte toate aceste calităţi în favoarea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o minte foarte deschisă, capacitatea de a observa detalii şi de a rezolva cu calm problemele. Eşti de asemenea un foarte bun organizator, ceea ce te ajută să descurci chiar şi cele mai încurcate "iţe". Foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru deveni o femeie mai puternică. Nu te teme să porneşti la drum pe cont propriu, pentru că vei reuşi cu siguranţă. Ai mult noroc în afaceri, în literatură, dar şi în politică.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Te poţi lăuda că eşti una dintre cele determinate şi muncitoare native ale zodiacului. Atunci când îţi propui tu ceva, nimic nu te poate opri din drum. Ai şansa de a ajunge pe cele mai înalte culmi în carieră sau afaceri, şi asta numai datorită forţelor tale proprii. Fii mai optimistă şi foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru a obţine exact ceea ce visezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vezi lumea cu alţi ochi faţă de majoritatea persoanelor. Pentru tine nu există bariere sau restricţii, iar asta te ajută să reuşeşti în domenii care presupun inovaţie şi idei originale. Foloseşte-te de aceste caracteristici pentru a reuşi în carieră, dar şi pentru a realiza proiecte menite să-i ajute pe cei din jur, ceea ce îţi oferă o satisfacţie imensă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • varsatoarea pe 10 Mar 2013, 10:16
    ...

    Vezi lumea cu alţi ochi faţă de majoritatea persoanelor. Pentru tine nu există bariere sau restricţii, iar asta te ajută să reuşeşti în domenii care presupun inovaţie şi idei originale. Foloseşte-te de aceste caracteristici pentru a reuşi în carieră, dar şi pentru a realiza proiecte menite să-i ajute pe cei din jur, ceea ce îţi oferă o satisfacţie imensă.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod