Horoscop: Cum îl faci să se schimbe în bine, în funcţie de zodia lui

Facebook Twitter gplus Comenteaza

Cele mai mari certuri într-o relaţie pornesc de la chestiuni minore, dar cu care ne confruntăm zi de zi. De la dilema cine duce gunoiul sau cine face curăţenie, şi până la confruntările legate de bani, ieşirile cu prietenii sau stilul de viaţă, toate sunt posibile butoaie cu bulbere într-un cuplu.

 Află cum îl poţi determina pe iubitul tău să-şi schimbe comportamentul care dăunează relaţiei, în funcţie de zodia lui.

MAI MULT DESPRE: greseli, horoscop, zodii, schimbat
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alexa pe 21 Iul 2012, 16:17
  Cum sa il faci sa se schimbe in bine ? Patetic..

  Serios acum , chiar credeti in asa ceva ? Oricat ati incerca "sa il schimbati in bine" pe respectivul , probabil daca nu sunteti "femeia visurilor" lui nu veti reusi niciodata! Un barbat nu o sa se schimbe niciodata "daca il iei cu frumosul" ba din contra va ramane mereu asa. Sunt cazuri extreme,si rare , cand un barbat se schimba dupa placul femeii. Ceea ce este trist,dar adevarat! Un barbat care isi iubeste cu adevarat sotia/iubita va avea mereu grija sa fie totul bine. Cand ceva nu e bine,e pt ca nu vrea el sa fie , si cu asta s-a cam spus tot..

  1
  0

 • elf pe 18 Iul 2012, 12:46
  ganduri

  binele cui? al tau sau al lui? al cuplului? s-ar putea ca in timp ce tu percepi drept bine un anumit lucru, acel lucru sa ii faca rau lui...totul este atat de relativ si fiecare are nevoie de altceva sunt de acord cu faptul ca nu poti schimba pe nimeni! fiecare este asa cum este si face doar ceea ce isi doreste

  1
  0

 • roxanel pe 18 Iul 2012, 12:28
  utopie

  chiar nu vorbeam de lei, vorbeam in general, leul e o zodie prea complexa pentru mine, daca cineva poate face asa ceva trebuie sa fie un foarte fin psiholog...aceia sunt putini...rabdare ...cand toate lucrurile se desfasoara cu o viteaz naucitoare: construiesti ceva ani de zile si vine altcineva si distruge totul intr-o jumatate de ora...in general te schimbi tu personal...in bine sau rau...poti controla lumea inconjuratoare sau pe ceilalti prea putin...

  0
  2

 • eu pe 18 Iul 2012, 10:09
  leul

  Orice e posibil, cu destul de multa, ... rabdare, poti schimba pe cineva in bine sau in rau, dar trebuie sa-i stii toate punctele slabe si cele forte.

  2
  2

 • roxanel pe 17 Iul 2012, 23:43
  utopie

  o iluzie..sa crezi ca poti schimba pe cineva!

  18
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod