Horoscop: Cu cine te potriveşti cel mai bine în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec are o conexiune deosebită cu Gemenii şi Săgetătorii. Află cu cine te înţelegi de minune în această lună, în funcţie de zodia ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te simţi foarte bine în compania unui nativ din zodia Săgetătorului în această lună. Este posibil să fie o persoană pe care ai cunoscut-o de curând şi care să te fascineze pur şi simplu. Ai grijă, totuşi, să nu te laşi prea uşor dusă de val, pentru că ai tendinţa de a idealiza persoanele care te impresionează la prima vedere.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În luna octombrie ai o conexiune deosebită cu nativii din zodia Fecioară. Compatibilitatea este foarte bună, iar şansele a întâlni un nativ al acesti zodii care să te încânte pur şi simplu sunt foarte mari. De asemenea, alături de prietenii, colaboratorii sau colegii tăi din zodia Gemeni te distrezi de minune luna asta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zodiile cu care te potriveşti foarte bine în luna octombrie şi Berbec şi Balanţă. Nativii din Berbec te înţeleg dintr-o privire şi ştiu exact ce să facă pentru a te susţine. Simţi puternic această apropiere. De asemenea, un nativ din Balanţă te priveşte cu mare admiraţie, ceea ce te încântă foarte tare.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu un alt nativ al zodiei tale te vei înţelege de minune în luna octombrie. Este o relaţie bazată pe încredere şi sprijin reciproc. Ar putea fi vorba de o persoană alături de care lucrezi, dar şi un vechi prieten pe care abia acum îl redescoperi cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te înţelegi foarte bine cu nativii din Leu şi Berbec în luna octombrie. Un reprezentant al zodiei Leu îţi oferă un sprijin extraordinar, pentru care vei fi recunoscătoare multă vreme. Alături de un nativ din Berbec, ai şansa de a petrece clipe minunate, iar posibilitatea ca o nouă relaţie să se formeze este foarte mare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Aşa cum se întâmplă de obicei, îţi pui încrederea în nativii Fecioară din viaţa ta, care nu te vor dezamăgi nici în luna octombrie. Sprijinul unui prieten apropiat sau coleg din acest semn s-ar putea dovedi nepreţuit. Alături de un reprezentant al zodiei Gemeni ai putea să descoperi soluţii uimitoare pentru unele din problemele tale.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această lună ai o conexiune specială cu nativii din Gemeni şi Săgetător. Este valabil atât în plan sentimental, cât şi în plan profesional. De asemenea, cu nativii din Vărsător te înţelegi de minune în luna octombrie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai o relaţie specială cu nativii din zodia Racului în luna octombrie. Apropierea pe care o simţi se datorează sensibilităţii acesto nativi şi capacităţii lor de a asculta fără să judece ceea ce ai de spus. Şi cu nativii din Leu eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu nativii din Scorpion te înţelegi perfect în luna octombrie. Există o conexiune specială între voi şi reuşiţi să scapaţi de tensiunea care uneori apare între voi. De asemenea, ai o compatibilitate bună şi cu nativii din Peşti, atât în plan sentimental, cât şi în ceea ce priveşte colaborările sau asocierile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un alt nativ al zodiei Rac ar putea să-ţi facă viaţa mai frumoasă în luna octombrie. Este posibil ca o persoană pe care o cunoşti de ceva vreme să-şi arate adevărata faţă, iar bunătatea şi sensibilitatea de care dă dovadă să te impresioneze puternic. Şi nativii din zodia Taurului sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine în această lună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti pe aceeaşi lungime de undă nativii din zodia Vărsătorului în luna octombrie. Este semnul tău diametral opus, dar cu toate acestea, regula contrastelor care se atrag este foarte reală. Te fascinează ideile şi nonconformismul acestor nativi, pe care ţi doreşti prin preajmă. Ideile lor se dovedesc foarte utile şi în plan profesional.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Colaborezi foarte bine cu un nativ din zodia Peşti, în plan profesional, dar ai putea în acelaşi timp să parte de şi de ceva fluturi în stomac tot datorită unui reprezentant al acestei zodii. Şi cu Scorpionii eşti pe aceeaşi lungime de undă în această lună.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trapaluk pe 28 Sep 2013, 23:34
    sagetator

    iar conexiunea sagetator -berbec e cam nasoala!

    6
    5

  • trapaluk pe 28 Sep 2013, 15:30
    gemeni

    chiar nu exista nici un fel de conexiune gemeni - berbec

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod