Horoscop: Cu cine să te cuplezi, în funcţie de ascendentul tău

Semnul tău zodiacal este zodia în care se afla Soarele în momentul naşterii tale. Dar ai şi un ascendent, care este de asemenea important pentru astrograma ta.

Ascendentul îţi arată modul în care interacţionezi cu ceilalţi şi reprezintă prima impresie pe care le-o faci oamenilor, înainte ca aceştia să te cunoască prea bine. Are în acelaşi timp şi o influenţă majoră asupra aspectului tău fizic.

Citește și: Horoscop 2020. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Ascendentul îţi afectează şi viaţa amoroasă şi îţi arată de ce uneori eşti atrasă de parteneri cu un semn solar incompatibil. Află care este ascendentul tău şi cu ce zodii eşti compatibilă, din acest punct de vedere:

Click aici pentru a afla care este ascendentul tău. 

Ascendentîn Berbec


Impulsivă şi curajoasă, eşti întotdeauna cu un pas înaintea celorlalţi. Eşti o fire competitivă, dar uneori poţi părea lipsită de tact în încercarea ta a obţine ceea ce-ţi doreşti. Ai o spontaneitate copilăroasă, care te face plăcută în ochii celorlalţi. Te atrag nativii din Balanţă, Săgetător şi Leu.

Ascendentîn Taur

Eşti o persoană delicată şi pasivă, dar şi foarte încăpăţânată. Îţi pierzi cumpătul numai dacă siguranţa ta şi a celor dragi este în pericol. Eşti frumoasă, cu o voce melodioasă şi capacităţi bune de comunicare. Dar în acelaşi timp îţi place mult să deţii controlul, ceea ce poate fi neplăcut pentru cei dragi. Te simţi atrasă de nativii din Scorpion, Fecioară şi Capricorn.

Ascendentîn Gemeni


La cât de mult vorbeşti, se poate spune că telefoanele mobile au fost inventate pentru tine. Te plictiseşti foarte repede şi poţi face mai multe lucruri în acelaşi timp. Ai un aspect fizic tineresc, chiar copilăros, pe care îl păstrezi până târziu de-a lungul vieţii. Nativii din Săgetător, Balanţă şi Vărsător pot fi foarte atractivi pentru tine.

Ascendentîn Rac


Simţi o puternică nevoie de a-i îngriji pe cei dragi şi ai face orice pentru ca ceilalţi să nu te respingă. Eşti foarte empatică, dar poţi avea destul de des toane pe care ceilalţi nu le înţeleg. Ai ceva diafan în ceea ce priveşte aspectul, dar va trebui să munceşti mai mult pentru a nu te îngrăşa, în special în zona taliei. Eşti compatibilă cu nativii din Capricorn, Scorpion şi Peşti.

Ascendentîn Leu


Eşti o prezenţă spectaculoasă şi oferi senzaţia că te afli pe scena, în centrul atenţiei. Eşti o fire loială, dar trebuie să lucrezi mai mult în ceea ce priveşte empatia. Te simţi atrasă de nativii din Berbec, Săgetător sau Vărsător.

Ascendentîn Fecioară


Eşti atât de pretenţioasă încât o muscă îţi poate strica o noapte întreagă de somn şi îţi poate produce chiar şi un ulcer, de nervi. Eşti de asemenea o persoană dură cu tine însăţi, foarte exigentă şi greu de mulţumit, pentru că ai standarde foarte înalte. Partea pozitivă este aceea că te pricepi de minune la tot felul de soluţii practice. De asemenea, ai o pasiune pentru tot ceea ce ţine de sănătate şi arăţi întotdeauna mai tânără decât eşti. Nativii din Capricorn, Taur şi Peşti te atrag cel mai mult.

Ascendentîn Balanţă


Fermecătoare, corectă şi obsedată de adevăr, te poţi găsi adesea în certuri şi dispute referitoare la dreptate. Nu îţi place să fii deloc singură şi simţi nevoia să readuci echilibrul acolo unde lipseşte. Nativii din Vărsător, Gemeni şi Berbec îţi sunt foarte des pe plac.

Ascendentîn Scorpion


Secretoasă şi discretă, ţii întotdeauna totul pentru tine. Odată ce te-ai îndrăgostit, eşti foarte sigură de ceea ce vrei şi ieşi "la vânătoare" imediat. Te pricepi foarte bine şi la bani. Nativii din Taur, Peşti şi Rac sunt pe placul tău.

Ascendentîn Săgetător

Eşti foarte prietenoasă, deschisă la tot ceea ce este nou, dar eşti şi foarte predispusă la accidente minore, din cauza neatenţiei tale. Îţi place să călătoreşti, să interacţionezi cu persoane de altă naţionalitate, să citeşti şi să socializezi. Te atrag nativii din Gemeni, Leu şi Berbec.

Ascendentîn Capricorn


Pari foarte serioasă, dar simţul umorului te salvează întotdeauna. Eşti încăpăţânată când vine vorba de bani şi responsabilităţi, pentru că îţi iei angajamentele în serios. Nu te simţi în largul tău în tinereţe şi de obicei după vârsta de 30 de ani te simţi absolut împlinită. Nativii din Rac, Taur şi Fecioară îţi sunt adesea pe plac.

Ascendentîn Vărsător


Eşti o persoană care adoră să fie în mijlocul oamenilor. Carismatică şi specială, atragi adesea oameni şi situaţii neaşteptate şi ciudate, dar care îţi plac la nebunie. Te potriveşti cu nativii din Gemeni, Balanţă şi Gemeni.

Ascendentîn Peşti


Sensibilă şi empatică, eşti ca un adevărat burete care absoarbe toate emoţiile din jur. Urăşti confruntările, dar şi să-i dezamăgeşti pe cei dragi. Nativii din Fecioară, Rac şi Scorpion îţi plac cel mai mult.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • treaba meaa pe 9 Oct 2013, 12:24
    ceva de genu

    Sunt zodia rac , ascendent in leu si luna in berbec :) , nu este chiar asa .. cunosc persoane cu ascendent capricorn dar au luna in leu sau in alte zodii :), deci nu numai de ascendent conteaza :) si de luna pt ca te influentzeaza la nastere .Pt ca am luna in Berbec am atractie maxima pt cei in berbec dar si pt cei din leu cu ei ma inteleg cel mai bine .

    2
    0

  • Flavia pe 11 Aug 2012, 20:08
    da..

    foarte adevarat : ascendent in capricorn..insă nu stiu pe cine sa aleg dinrte acesti 3 baieti deoarece toti 3 imi plac:)))...

    0
    0

  • Ayy pe 25 Iul 2012, 14:26
    ...

    Nici nu cred ca mai are rost sa imi citesc ascendentu,deoarece sunt zodia Leu cu ascendent tot in Leu,insa nu prea are dreptate in tot ce spune.

    1
    0

  • ande pe 22 Iul 2012, 12:33
    Cam asa

    cu nativii din Leu are dreptate...dar Gemeni si Berbec nu ...am deja frati in aceste zodii asa ca nu ma risc...sunt in zodia Taur cu ascendent in Sagetator

    2
    0

  • oana pe 22 Iul 2012, 10:00
    Nici gand

    am ascendent in gemeni ultima decada dar nici pomeneala sa ma atraga una din zodile mentionate cu care niciodata nu am avut vreun contact intim..ba din contra sunt zodile care ma dusmanesc ..urasc varsatori si natura lor nu suport balantele cu mici excepti,si cu segetatori nu cred ca as face cv in viata.......pffffffffffff imi plac raci, capricorni, scorpioni gemeni si chiar unele fecioare........

    0
    0

  • adi pe 21 Iul 2012, 15:35
    nuuuu

    am ascendent in taur,nu ma potrivesc deloc cu scorpionii, ma irita inganfarea lor si spiritul critic de care dau dovada

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod