Horoscop. Cu cine ar putea să te înşele iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Descoperă predispoziţia zodiei lui către înşelat şi vezi pe cine ar prefera în locul tău şi care ar fi motivele pentru care ar face-o!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac este atras de femeile voluptoase, de aceea dacă eşti lipsită de forme ar trebui să începi să îţi faci griji.

Chiar dacă nu ai sânii mari sau fundul bombat, poţi apela la o mulţime de trucuri pentru a părea sexy în ochii lui. Dacă ar fi să te înşele, Racul se va duce hotărât către o astfel de femeie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu va fugi în braţele unei femei care îl va face să se simtă apreciat.

Desemenea el este mult mai atras de acele persoane mereu puse la patru ace şi foarte atente la aspectul lor fizic. Dacă ştii că ai lipsuri pe aceste planuri, încearcp să le remediezi înainte de a fi înşelată!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie este atras de femeile independente, dar şi foarte feminine.

Chiar dacă acestea emană multă încredere în ele, ele trebuie să rămână elegante, frumoase şi discrete. Cu o astfel de persoană te-ar înşela imediat, asta dacă ţie îţi lipsesc aceste calităţi pe care le adoră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativului din Balanţă îi place atenţia, dar în acelaşi timp nu îşi doreşte să fie sufocat.

Te-ar înşela oricând cu o femeie care este acolo pentru el doar când are nevoie şi face numai ce îi zice el. Este în acelaşi timp atras de femeile cu o frumuseţe naturală ieşită din comun, care par mereu îngrijite fără să facă ceva anume.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion tinde să fugă în braţele unei femei care îi oferă linişte, nu cicălelală zi de zi.

În acelaşi timp, este atras de persoanele care sunt conştiente de atuurile lor şi care se simt extrem de bine în propria piele. Cu cât eşti mai sigură pe tine şi ştii când să te cerţi şi când nu, cu atât Scorpionul va face faţă cu brio tentaţiilor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este atras de femeile foarte active, sportive şi îndrăzneţe pe plan sexual.

Dacă eşti pudică şi firavă, cu siguranţă acest bărbat va fi tentat să calce strâmb măcar o dată în viaţă. Îşi doreşte să experimenteze tot felul de lucruri noi în dormitor şi va căuta acea persoana care i le poate oferi pe toate!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativul din Capricorn este foarte dedicat carierei lui şi îşi doreşte alături de el o femeie de succes la fel cum este el.

Va fi tentat să te înşele cu colege de la serviciu sau cu acele persoane cu care are puncte comune pe plan profesional. Visul lui este să aibă o femeie de afaceri ca soţie, deşteaptă, descurcăreaţă şi mereu pusă la patru ace.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are tendinţa de a căuta ceea ce îşi doreşte în altă parte şi cel mai des caută să fie înţeles.

Firea lui dificilă are nevoie de o persoană care să îi tolereze toanele, de aceea nu va suporta să stea lângă o femeie care îi dictează un program. Nu acceptă regulile în relaţia de cuplu, altfel va fugi în braţele altcuiva de fiecare dată până găseşte persoana potrivită lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Peşti este atras de femeile cu mai multă experienţă, aşa că te-ar putea înşela cu o persoană matură mai ales din punct de vedere sexual.

Are nevoie de cineva care să îl ghideze în permanenţă şi în acelaşi timp să îl ducă pe culmile plăcerii. Dacă ai un astfel de partener şi nu ai suficientă răbdare cu el, acesta va căuta să alerge în braţele cuiva care ştie să îl protejeze.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are o slăbiciune pentru femeile extrem de frumoase şi sexy, aşa că dacă i se va oferi vreodată ocazia, nu va ezita să nu te înşele.

Îşi doreşte să se mândrească cu partenera lui, să se laude oriunde se duce şi să fie subiect de invidie pentru cei din jur prin prisma acestui fapt. Este uşor superficial, însă de la o anumită vârstă încolo îi va trece!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur te poate înşela cu acele femei independente care au o situaţie materială mult mai bună decât a ta.

Este atras de putere, şi faptul că poate cuceri o astfel de persoană, îl face să se simtă important şi extrem de potent. Poate fi acel vis care odată atins îi redă încrederea în propriile forţe.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni tânjeşte după acele femei pline de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze.

Dacă ar fi să te înşele, cu siguranţă ar face-o cu o astfel de persoană. Principalul motiv al infidelităţii lui ar fi monotonia în cuplu şi lipsa activităţilor care vă pot ţine în priză pe amândoi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod