Horoscop. Cu ce cadou să-l surprinzi de Crăciun, în funcţie de zodia lui

Nativul din Săgetător şi-ar dori să primească ceva ce nu are posibilitatea să îşi cumpere de unul singur sau ceva ce în mod normal ar considera că este doar un moft.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În funcţie de posibilităţi, îţi poţi surprinde iubitul fie cu un obiect scump, fie doar cu unul simbolic.

Cu toate acestea, cadoul trebuie să fie unul la care acesta nu ar putea avea posibilitatea să ajungă sau nu are destulă îndrăzneală pentru a-l obţine. Cumpără-i un curs de perfecţionare a unei limbi străine ori un joc care să îi pună mintea la contribuţie.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornul nu este deloc mofturos, ci mai degrabă răsfăţat.

Trebuie să îi arăţi că îţi pasă de el, fără să depui prea mare efort în alegerea cadoului. Două gantere, un aparat pentru îngrijire sau un abonament la sala preferată, pot fi doar câteva dintre soluţii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativului din Vărsător i-ar plăcea să primească un cadou care să vă fie util amândurora, sau cel puţin care îl va ajuta în relaţia cu tine.

Fie că este vorba de bilete pentru concediu sau de ceva ce îi va face munca mai uşoară la serviciu, în ambele cazuri va fi extrem de încântat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu un obiect vestimentar nu vei da greş în faţa acestui nativ niciodată.

Pasionat de aspectul lui fizic tot timpul, acestuia nu îi va strica nicicând un nou pulover, o nouă cravată sau o curea pentru blugii lui noi. Nu ar trebui să îţi ia mult timp!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativii din această zodie se bucură dacă văd că cineva s-a gândit la ei, dar când ştie sigur că va primi ceva, atunci ar prefera să fie ceva util.

Va fi extrem de bucuros dacă vei ţine cont de dorinţele lui, spre exemplu o minge, rachete de tenis sau alte obiecte pentru sportul preferat ar fi doar câteva dintre soluţiile perfecte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurului îi plac surprizele tematice, iar acum tema este Crăciunul.

L-ar încânta un pulover cu reni sau un fular cu fulgi de nea, ideea este să fie piese a unor branduri bune. Este pasionat de modă şi iubeşte luxul, aşa că preferă calitatea, şi nu cantitatea!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Iubitul tău din această zodie va fi impresionat dacă îi cumperi ceva care să îl ajute să socializeze mai mult.

Dacă ai bani, îi poţi lua un model nou de telefon, dar dacă veniturile tale sunt modeste, atunci îl poţi surprinde cu bilete la un meci împreună cu băieţii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe nativul din Rac îl poţi impresiona destul de simplu, este nevoie doar de un obiect personalizat.

Fie că este vorba de un tricou cu un mesaj drăguţ, fie de o cană cu numele lui, gestul simbolic şi faptul că este de la tine îi vor fi de ajuns.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu este destul de pretenţios, aşa că va trebui să îl cunoşti destul de bine dacă nu vrei să dai greş.

Urmăreşte cu atenţie ce îi place şi analizează-i stilul vestimentar, nu vei da greş cu o haină pentru acest sezon.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Surprinde-ţi iubitul din această zodie cu ceva ce îi este util în casă.

Dacă ştii că are nevoie de ceva, atunci caută-i acel lucru ca o primă opţiune. La fel de încântat, sau poate chiar mai mult, va fi de un ceas sau de o curea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din această zodie este modest, însă doar aparent.

Cu siguranţă îşi doreşte multe, dar nu spune, şi acest lucru îţi pune piedici în alegerea cadoului perfect. Îl vei impresiona cu o carte bună, dar şi mai mult dacă îi iei acea bluză sau acei pantofi pe care i-a tot admirat atunci când aţi mers la mall.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este o fire destul de complexă, de aceea vei avea multe opţiuni în alegerea cadoului.

Cel mai mult i-ar plăcea să organizezi o excursie pentru voi doi într-un loc nou unde are multe lucruri de descoperit. Dacă nu dispui de atâţia bani, atunci cumpără-i o carte despre tradiţiile lumii sau despre oameni şi complexitatea lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod