Femeia Leu si barbatul Berbec

Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Berbec

Între aceste două semne de foc există o atracție foarte puternică și o conexiune specială încă din primele clipe în care se cunosc.

Leul este guvernat de Soare, iar Berbecul este guvernat de planeta Marte.

Femeia din zodia Leu are o personalitate puternică și o atitudine de lider. Este pasională, îndrăzneață și are încredere în propria persoană. Această nativă adoră să fie în centrul atenției și de cele mai multe ori va reuși să fie foarte populară, fără să se străduiască prea mult. Este sinceră, dezinvoltă, știe întotdeauna ce vrea și nu renunță până ce nu obține.

Toate aceste calități ale nativei din Leu îi atrag imediat atenția bărbatului din Berbec, la rândul său o fire pasională și activă.

Au foarte multe în comun și nu se plictisesc niciodată împreună. Ambii sunt persoane dinamice și încep imediat să se provoace unul pe celălalt atât mental, cât și fizic. Este o competiție interesantă între ei, care poate duce la realizări importante în relație, dar și în viața de zi cu zi.

Bărbatul din Berbec admiră tenacitatea partenerei sale din Leu și abilitatea ei de a ține pasul cu el. Îi adoră personalitatea carismatică și se mândrește cu iubita sa. Ea are nevoie de un bărbat care să "vâneze" alături de ea, pentru că este permanent în mișcare, în căutarea unor noi provocări și atingerea unor țeluri din ce în ce mai mari.
Relația lor poate fi astfel excelentă.

Iar din punct de vedere sexual, acești doi nativi din semne de foc au o relație incendiară! Pasiunea nu lipsește nicio clipă din viața lor amoroasă. Amândoi au apetit sexual ridicat. Ea îl va uimi prin îndrăzneală și atitudine dominatoare, iar el nu va avea nicio problemă în a-i satisface fiecare dorință.

Bărbatul din Berbec va fi atât de fascinat de iubita sa încât o va plasa pe un piedestal, exact ceea ce nativa din Leu își dorește cel mai mult. Relația lor este dinamică și presărată cu provocări interesante.

Dar atunci când două personalități puternice se întâlnesc, pot ieși nu numai scântei de iubire, dar pot apărea și războaie în toată regula.

Femeia din zodia Leu nu este obișnuită să accepte compromisuri. Preferă să dețină exclusiv puterea, ceea ce nu este compatibil cu o relație fericită, în care ar trebui să domnească echilibrul. La rândul său, bărbatul din zodia Berbec este obișnuit să aibă ultimul cuvânt, să dețină controlul și să îi fie recunoscută autoritatea, ceea ce nu va primi niciodată de la partenera sa din Leu. Impulsivitatea acestui nativ și încăpățânarea femeii din Leu nu fac deloc echipă bună. Acestea sunt principalele motive de îngrijorare pentru o relație formată din femeia din zodia Leu și bărbatul din Berbec.
La fel ca și pasiunea care se poate naște între ei, conflictele care izbucnesc în viața lor amoroasă pot fi de-a dreptul explozive.

Dacă reușesc să își lase orgoliile deoparte, cresc foarte mult șansele ca acești doi nativi să formeze o relație împlinită, echilibrată și rezistentă în timp.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod