Horoscop: Cine te urăşte, în funcţie de zodia ta. Află adevărul!

Calităţile tale pot atrage invidia şi răutatea unor persoane nu prea evoluate. Descoperă ce tip de oameni ajung să te urască, în funcţie de zodia ta, şi află cum să-i scoţi din viaţa ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe tine te urăsc în general oamenii timizi, care sunt invidioşi pe felul tău de-a fi.

Ai curajul să spui ceea ce gândeşti, nu îţi este teamă să fii aşa cum vrei să fii, iar cei care nu reuşesc toate astea te privesc cu multă duşmănie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Persoanele care nu sunt la fel de talentate ca şi tine în diverse domenii, care nu se fac la fel de uşor plăcute ar putea să te urască în tăcere. De asemenea, cei care nu pot avea succesul tău în plan financiar sau în dragoste sunt la fel de invidioşi şi răutăcioşi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe tine te urăsc cei care vor să fie în centrul atenţiei şi au senzaţia că tu acaparezi lumina reflectoarelor. De asemenea, poţi intra în vizorul celor care nu acceptă adevărul şi care se simt jigniţi de îndrăzneala ta de a le spune verde în faţă ceea ce crezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru că eşti o persoană foarte iubitoare şi atentă, eşti protejată şi ocrotită de toţi cei pe care i-ai ajutat la un moment dat. Acest lucru ar putea să-i deranjeze pe cei care se simt daţi la o parte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai capacitatea de a ieşi cu capul sus din orice situaţie, de a învinge şi de a fi admirată. Persoanele invidioase care nu reuşesc să-ţi vadă calităţile sunt cele care ar putea să te urască din umbră. Ignoră-i total şi vei trece şi peste asta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu vrei ca totul să iasă bine pentru că eşti o adevărată perfecţionistă. Dar cei pe care trebuie să-i corectezi, să-i aduci pe celea cea bună şi să-i determini să-şi dea mai mult silinţa sunt şi cei care te urăsc. Critica ta este de cele mai multe ori constructivă, dar numai leneşii nu reuşesc să vadă asta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te înţelegi bine cu toată lumea pentru că eşti diplomată şi prietenoasă. Dar tocmai această atitudine a ta poate atrage atenţia unora care nu sunt la fel de apreciaţi sau populari. Ai grijă ca astfel de persoane să nu se strecoare în grupul tău de prieteni apropiaţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai un magnetism aparte, care te transformă în liderul grupului oriunde te-ai afla. Cei care sunt invidioşi pe puterea ta de conducere şi pe capacitatea ta de a fermeca oamenii sunt şi cei care te urăsc în tăcere. Adesea sunt persoane ascunse printre cei în care tu ai încredere, dar din fericire instinctul tău excelent îi detectează la timp.

Iubeşti libertatea, viaţa, aventurile şi distracţia. Eşti foarte populară în grupul tău de prieteni, iar asta îi poate deranja pe cei care nu se distrează la fel de bine şi nu ştiu să aprecieze lucrurile bune în viaţă. Scoate-i rapid din anturajul tău!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Persoanele care se simt ameninţate de ambiţia şi determinarea de care dai dovadă ajung să te urască. Este vorba în special despre colegi de muncă sau colaboratori care pur şi simplu nu pot accepta faptul că tu nu renunţi prea uşor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe tine te urăsc cei care nu acceptă adevărul, cei care se tem să fie contrazişi şi care rămân adesea fără argumente solide. De asemenea, eşti un adevărat stres pentru cei dependenţi de reguli şi tradiţii. Eşti obişnuită să calci normele în picioare, iar asta le distruge lumea unor astfel de oameni.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te urăsc cei care nu sunt în stare să-ţi înţeleagă complexitatea emoţională. Ei nu văd dincolo de aparenţe şi nu reuşesc să te înţeleagă. Iar când ceea ce faci pare să-i bage complet în ceaţă, ajung să te urască pur şi simplu. Ignoră astfel de persoane superficiale!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • PP pe 3 Apr 2013, 06:56
  foto

  fotografulevenimentelor com

  2
  2

 • marin cornelia pe 1 Apr 2013, 22:58
  cine ma uraste

  mare dreptate aveti!!!!

  10
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod