Horoscop: Cifra Sufletului. Află cum să o calculezi şi ce spune despre tine

Cifra Sufletului, cunoscută şi ca cifra Motivaţiei sau cifra Inimii, reprezintă latura profundă a personalităţii tale, care îţi ghidează deciziile şi acţiunile de-a lungul vieţii.

Este esenţa personalităţii tale, care se manifestă prin preferinţele şi dorinţele tale arzătoare, dar şi prin modul în care vrei să fii percepută de ceilalţi.

Cifra Sufletului se calculează folosind numai vocalele din numele tău întreg (nume şi prenume). În tabelul de mai jos, fiecărei vocale (A, E, I, O, U) îi corespunde o cifră.

1     2     3      4     5     6     7     8     9
A    B     C     D     E     F     G   H     I
J     K     L     M     N    O     P   Q     R
S    T     U     V     W    X     Y   Z

Adună cifrele care reprezintă vocalele numelui tău până ce obţii un număr de la 1 la 9, sau 11 şi 22. Dacă eşti căsătorită, este important să foloseşti numele de familie de dinainte de căsătorie.


Pentru numele Maria Ionescu, cifra Sufletului se calculează astfel:

M A R I A   I O N E S C U
    1    9 1   9 6    5        3

1 + 9 + 1 + 9 + 6 + 5 + 3 =  34

3 + 4 = 7
Cifra Sufletului este 7 pentru acest nume.

Cifra Sufletului 1

Îţi doreşti să fii o persoană independentă, pe cont propriu, să-ţi poţi realiza visele fără ajutorul cuiva. Vrei să încerci mereu ceva nou, să ajungi în locuri necunoscute, dar şi să fii un adevărat lider pentru ceilalţi. Eşti atrasă de ideea de curaj, putere şi autoritate.

Cifra Sufletului 2

Iubeşti oamenii şi cauţi compania lor în majoritatea situaţiilor. Căsătoria, dar şi acţiunile în care îi poţi ajuta pe ceilalţi, sunt foarte importante pentru tine. Urăşti agresiunea de orice fel şi ai tendinţa de a face multe compromisuri. Armonia şi cooperarea sunt elemente esenţiale pentru tine.

Cifra Sufletului 3

Îţi place la nebunie să comunici, să-ţi expui punctele de vedere şi să te exprimi într-un mod creativ. Iubeşti compania oamenii, fiind o persoană foarte sociabilă. Popularitatea şi scena socială sunt foarte importante pentru tine. Poţi fi atrasă de orice formă de artă.

Cifra Sufletului 4

Iubeşti tradiţia, căminul şi chiar rutina. Eşti în căutarea siguranţei şi a certitudinii.

Vrei un loc de muncă stabil şi îţi place să munceşti alături de oameni pe care te poţi baza întotdeauna. Eşti capabilă de un efort lung şi susţinut în orice domeniu, ceea ce îţi poate asigura succesul de-a lungul vieţii

Cifra Sufletului 5

Eşti o persoană foarte independentă, care iubeşte libertatea şi schimbarea. Rutina te poate aduce la un pas de depresie. Vrei să încerci mereu ceva nou, să fii originală şi nonconformistă. Te adaptezi în orice situaţie şi te bucuri de fiecare clipă din viaţa ta.

Cifra Sufletului 6

Casa şi familia sunt priorităţile tale în viaţă. Eşti în căutarea responsabilităţii şi a situaţiilor care îţi permit să prevezi ceea ce se va întâmpla cu mici scăpări. Detaliile sunt foarte importante pentru tine. Eşti atrasă de conceptele de păstrare, salvare şi îngrijire, pe care le poţi aplica în orice domeniu.

Cifra Sufletului 7

Curiozitatea senzaţională de care dai dovadă te îndeamnă să cauţi răspunsuri, să cercetezi, fie că este vorba despre propria ta persoană sau despre lume în general. Îţi laşi mintea să "zburde", filosofia fiind o pasiune de-a ta.

Ai tendinţa de a te izola uneori de oameni pentru a avea timpul necesar gândirii.

Cifra Sufletului 8

Eşti o persoană ambiţioasă, cu scopuri înalte în viaţă. Te pricepi foarte bine la afaceri, iar capacitatea ta de muncă este impresionantă. Nu cedezi niciodată în faţa obstacolelor care stau între tine şi succesul la care visezi. Iubeşti banii, puterea şi ai putea avea succes în politică.

Cifra Sufletului 9

Acţiunile tale în viaţă sunt determinate de dorinţa puternică de a ajuta, de construi un viitor mai bun pentru întreaga lume. Te implici în problemele comunităţii şi îţi oferi ajutorul în situaţii dificile. Eşti o persoană curajoasă, generoasă şi sociabilă.

Cifra Sufletului 11

Ai o intuiţie foarte puternică, dar şi o viziune asupra vieţii care te deosebeşte complet de toţi ceilalţi. Pentru tine cunoştinţele înseamnă putere, de aceea îţi faci un scop în viaţă din a şti cât mai mult şi a le împărtăşi şi celorlalţi înţelepciunea ta.

Poţi fi o persoană foarte respectată în comunitatea ta.

Cifra Sufletului 22

Ai idealuri înalte şi eşti foarte motivată să obţii ceea ce îţi doreşti. Scopul tău în viaţă este acela de a planifica şi de a construi. Eşti o persoană organizată şi practică, iar asumarea rolului de lider este un lucru foarte natural pentru tine. 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bisoc claudiu pe 5 Sep 2013, 16:41
    care imi a fi destinul

    Ce se alege din mine din viata asta oi avea vreo data o familie

    1
    0

  • Andra pe 5 Sep 2013, 16:38
    ...

    Super, chiar se potriveste la mine :)

    1
    0

  • gabi pe 5 Sep 2013, 09:28
    cifra sufletului

    Folosim numele de familie de fata sau cel de dupa casatorie?

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod