anul bivolului de metal

Horoscop chinezesc 2021. Cele mai ghinioniste zodii la bani în anul Bivolului de Metal

Persoanele născute sub aceste semne zodiacale nu vor avea prea mare noroc în ceea ce privește banii.

Conform horoscopului chinezesc 2021, aceste zodii vor avea ghinion la bani în acest an.

Descoperă care este zodia ta în zodiacul chinezesc în funcție de anul în care te-ai născut

Iată care sunt cele mai ghinioniste zodii la bani în anul Bivolului de Metal:


Cocoș


Anul acesta, cei născuți sub semnul Cocoșului sunt destul de ghinioniști în ceea ce privește banii, motiv pentru care au nevoie de un partener foarte stabil și plin de resurse financiare. Cocoșii sunt sensibili, generoși și grijulii, așa că nu ajung niciodată să adune prea mulți bani.

Poate te interesează și: Horoscop chinezesc 2021.

Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

 

Capră


Cei care sunt născuți în zodia Caprei nu sunt atât de norocoși atunci când vine vorba de bani. Sunt foarte darnici, iar acest lucru face ca economiile lor să se strecoare printre degete. Nici natura lor impulsivă nu este de ajutor, deoarece capriciile și ideile lor bruște îi pot costa scump.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Iepure


Iepurii sunt destul de moderați din punct de vedere financiar, ceea ce înseamnă că au întotdeauna un fond de rezervă. Din nefericire, astrele nu le zâmbesc, așa că va trebui să se bazeze doar pe forțele și carisma lor pentru a se menține pe linia de plutire.

 

Câine


Câinii sunt complet derutați atunci când vine vorba de bani și, dacă lucrurile ar depinde numai de ei, ar arunca cu banii în stânga și în dreapta tot timpul. Partea proastă este că nu au bani de aruncat. Dacă au un pic de noroc financiar, își cheltuiesc toate economiile pe haine și gadgeturi sau alte lucruri la modă care nu sunt investiții pe termen lung.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod