Horoscop chinezesc 2019. Culorile norocoase în anul Porcului de Pământ

În anul Porcului de Pământ, experţii în Feng Shui ne recomandă următoarele culori norocoase: roşu, auriu, roz, dar şi albastru şi verde.

Culorile anului 2019 trebuie să emane prospeţime şi o notă fructată şi dulce. De aceea, vom purta tonuri de galben luminos, nuanţe de citrice şi mentă sau albastru acvatic. Cele mai interesante vor fi roşu puternic, albastru marin sau auriu.

În acest an, specialiştii ne încurajează să fim curajoşi şi să îndrăznim să primim noul an chinezesc al Porcului de Pământ în culorile cele mai vibrante şi mai intense.

Care sunt cele mai norocoase culori în 2019?


Auriu

Una dintre culorile recomandate pentru anul 2019 este auriul. Deşi galbenul este o culoare intimidantă pentru mulţi oameni, deoarece e destul de dificil de asortat şi nu poate fi purtat de toată lumea.

Cu toate acestea, există câteva moduri în care poţi adăuga această nuanţă la ţinuta zilnică. O haină galbenă purtată într-o ţinută monocromatică, o jachetă din piele pentru un aspect rock-chic sau chiar o pereche de ochelari galbeni sunt suficiente pentru a face orice outfit să iasă în evidenţă.

Roz

Rozul este şi va rămâne întotdeauna un simbol al feminităţii, al harului şi, de ce nu, al romantismului. Pe lângă violet, culoarea în trend a acestui an este roz pal sau roz bonbon, pe care evităm să o purtăm de frică de a părea ridicol. Când porţi haine roz, e important să nu supraîncărcaţi ţinuta cu accesorii voluminoase sau cu articole de îmbrăcăminte în culori puternice.
Alege un costum clasic roz pudrat sau adaugă o pată delicată de culoare roz la orice ţinută monocromatică.

Roşu

O altă culoare intensă şi la modă în anul Porcului de Pământ este roşu aprins. Simbolul curajului, roşul intens este o culoare care atrage atenţia şi cu care nu ai cum să treci neobservat. Pentru un look autentic, plin de personalitate, este suficient să porţi doar un detaliu în această nuanţă. În 2019, dacă eşti fan culori puternice care te încarcă cu optimsim şi energia, atunci nu ezita să le porţi. Ele îţi vor scoate în evindenţp personalitatea puternică şi farmecul graţios şi nonconformist.

În acest an, totul e permis şi poţi combina culorile delicate cu cele aprinse.
Culorile agresive, cum ar fi portocaliul, roşul sau verdele vor capta atenţia bărbaţilor. Dacă vrei să fii remarcată şi să îi uimeşti pe cei din jur, specialiştii Feng Shui recomandă combinarea mai multor nuanţe a aceleiaşi culori într-o singură ţinută.

Care sunt tendinţele în modă în 2019?

 

Dacă te-ai decis în privinţa ţinutei şi mai ai de ales doar accesoriile, atunci trebuie să ştii că stelele reprezintă tendinţa prinicipală în acesr an. Le găsim foarte des în rândul accesoriilor, fie că vorbim despre pantofi, portofele, coliere, haine sau curele.

De asemenea, penele au un cuvânt de spus în acest sezon, deoarece revin în tendinţe.

Sunt extrem de sexy atunci când sunt adăugate la accesorii cum ar fi pălăriile.

Materialele sau ţesăturile cu efect de curgere vor fi la modă în acest an. Pielea şi lacul au un mare impact vizual. Dacă hainele foarte clasice sau feminine nu te atrag cu adevărat şi vrei să ieşi în evidenţă, atunci bazează-te pe caşmir sau latex, care pot fi două alegeri perfecte.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod