Horoscop chinezesc 2016. Cum stai cu banii în anul Maimuţei de Foc. Previziuni!

Anul maimuţei vine cu provocări pentru Dragon, iar banii pot fi mai mulţi dacă ştie cu cine să facă afaceri.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

În noul an chinezesc vei descoperi noi modalităţi prin care poţi face mai mulţi bani, însă asta înseamnă să ştii pe lângă cine trebuie să stai.

Înconjoară-te de persoane de la care ai ce învăţa şi culege ponturi utile în afaceri. Vei avea şansa de a câştiga mai mulţi bani deodată, însă nu vei fi destul de chibzuită încât să îţi păstrezi şi o rezervă.

Bivol

Anul maimuţei poate veni cu o moştenire, iar stilul tău de viaţă se poate schimba radical.

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îi tratezi de sus pe cei din jurul tău doar pentru că ai avut această şansă. Este foarte important să ajuţi şi tu la rândul tău pe cei care au nevoie, prin împrumuturi sau chiar fără să mai aştepţi nimic la schimb.

Tigru

Trebuie să îţi gestionezi atent banii în noul an chinezesc şi să încerci să acoperi tot fără să fii nevoită să te împrumuţi.

Dacă îţi urmezi visul şi nu te abaţi de la munca ta, atunci cu siguranţă vei fi răsplătită. Cu cât eşti mai discretă, cu atât ai şansa de a primi o ofertă avantajoasă. Nu sunt excluse nici călătoriile dese în interes de serviciu.

Iepure

Anul maimuţei va fi unul norocos pentru tine, însă trebuie să fii foarte atentă.

Nu rata oportunităţile care îţi apar în cale şi nu te lăsa afectată de problemele cu care te confrunţi pe alte planuri. Ai grijă să te faci plăcută, mai mulţi prieteni îţi pot deschide uşi la care nici nu sperai anul trecut.

Dragon

Anul maimuţei vine cu provocări pentru tine, iar banii pot fi mai mulţi dacă ştii cu cine să faci afaceri.

Nu aştepta să îţi pice totul de-a gata, aşa că fă eforturi pentru a munci cu mai mult spor. Trebuie să faci ceea ce îţi place şi atunci rezultatele vor fi spectaculoase. Este favorabilă munca în grup pentru că succesul poate veni mai rapid.

Şarpe

În anul nou chinezesc trebuie să te axezi mai mult pe situaţia ta financiară şi să faci tot posibilul ca ea să se îmbunătăţească.

Ai mai multă încredere în tine şi ar trebui să te implici în proiecte mult mai îndrăzneţe. Ai muncit mult şi în trecut, însă abia acum vei cunoaşte primele rezultate ale eforturilor tale.

Cal

Anul maimuţei va veni cu mai multe responsabilităţi, însă şi beneficiile vor fi pe măsură.

Ai şansa de a primi o mărire de salariu şi vei fi mulţumită de aceasta chiar dacă volumul de muncă se va mări considerabil. Nimic nu te poate opri să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, însă nu trebuie să te axezi doar pe asta!

Capră

E posibil ca anul nou chinezesc să vină cu o afacere nouă menită să îţi mărească considerabil bugetul, însă nu trebuie să îţi faci speranţe prematur.

Faptul că eşti foarte ambiţioasă şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti îţi poate aduce mai mulţi duşmani în această perioadă.

Maimuţă

Anul maimuţei va veni cu o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare, de aceea trebuie să fii atentă la cheltuieli.

Trebuie să îţi gestionezi mai bine banii şi să încerci să îi distribui corect. E posibil să apară unele oprotunităţi de angajare, un nou job îţi poate satisface mai mult nevoile, dar şi plăcerile.

Cocoş

Încearcă în noul an chinezesc să rămâi ancorată în realitate şi să nu ai aşteptări prea mari de la tine şi de la munca ta.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar atât timp cât ştii unde vrei să ajungi şi ai un plan de la care nu te abaţi. Vei reuşi în această perioadă să acoperi toate cheltuielile pe care le ai.

Câine

Astrele te îndeamnă ca în anul nou chinezesc să renunţi la ajutorul financiar primit de la cei dragi şi să munceşti mai mult pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

Dă dovadă de independenţă şi înceracă să devii tu cea care oferă suport celorlalţi. Chiar dacă vei fi privită ciudat de către colegii tăi, ignoră tot şi nu te lăsa întreruptă de la treburile tale!

Mistreţ

Anul maimuţei nu vine cu veşti bune pentru tine şi va trebui să faci o schimbare dacă vrei să îţi fie mai bine.

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate şi să te gândeşti la viitor mai mult decât la prezent. Viitorul tău nu este prea roz şi vei fi nevoită să faci multe eforturi pentru a te putea descurca cu toate cheltuielile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod