Horoscop chinezesc 2016. Cum evoluezi în carieră în anul Maimuţei de Foc. Previziuni!

Devotamentul cu care munceşte Tigrul în această perioadă îl poate aduce pe culmile succesului fie printr-o avansare, fie prin schimbarea job-ului.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

Anul maimuţei nu îţi va aduce o avansare, însă poţi face multe lucruri pe cont propriu şi poţi câştiga bani frumoşi.

Începe o afacere, dar ai grijă ce parteneri îţi alegi pentru că există riscul să nu dai de persoanele potrivite. Vei cunoaşte succesul, însă şi eşecul, iar trecerea de la bine la rău nu o să fie prea bine primită de tine.

Bivol

Anul nou chinezesc va fi unul de excepţie pentru tine pe plan profesional, aşa că profită de orice oportunitate ţi se oferă.

Dacă la început nu vor fi schimbări, apoi brusc te vei trezi în vârful ierarhiei. Poziţia de lider ţi se potriveşte de minune!

Tigru

Cu cât eşti mai devotată muncii tale, cu atât anul nou chinezesc va fi mai înfloritor.

Ai şansa de a avansa sau de a-ţi schimba jobul, însă încearcă să te învârţi în locuri selecte. Nu aştepta nimic de-a gata, mai ales că ştii cât de capabilă eşti!

Iepure

Tot ce ai experimentat până acum îţi va fi foarte util în noul an chinezesc pe plan profesional.

Vei reuşi să impresionezi exact pe cine trebuie si să îţi faci loc printre cei mai buni. Încearcă să te perfecţionezi în continuu, mereu vei avea lucruri noi şi utile de învăţat!

Dragon

Anul maimuţei va fi unul favorabil pentru cariera ta, însă trebuie să dai dovadă de mai multă îndrăzneală.

Acţionează cu curaj şi spune-ţi ideile fără să mai stai pe gânduri, doar aşa vei reuşi să te afirmi. Vei reuşi să treci cu bine peste toate obstacolele pe care le vei întâlni!

Şarpe

Anul acesta ţi se vor pune multe piedici în carieră, însă nu trebuie să îţi pierzi cumpătul.

Poţi să îţi schimbi profesia dacă cea actuală te plictiseşte şi consideri că rutina te trage de acum în jos. Trebuie să dai dovadă de mai multă seriozitate şi să te axezi serios pe muncă!

Cal

Experienţa acumulată te va face să fii mult mai sigură pe propriile forţe în acest nou an chinezesc.

Aceasta îţi poate aduce o poziţie mai bună, dar şi mai mult respect de la cei din jur. Încearcă să îţi îmbunătăţeşti relaţiile atât cu superiorii tăi, cât şi cu colegii!

Capră

Neînţelegerile cu şefii sau colegii îţi pot pune piedici privind avansarea ta în acest nou an chinezesc.

Trebuie să dai dovadă de seriozitate şi să nu dezamăgeşti pe nimeni. Nimic nu este mai important decât să acţionezi corect, altfel nu te vei putea bucura de succes.

Maimuţă

Anul maimuţei va fi unul lipsit de incidente pe plan profesional.

Dacă nu eşti prea mulţumită de locul tău de muncă, atunci încearcă să fii atentă la oportunităţile care ţi se oferă. Vei munci mult, însă trebuie să ştii când să te opreşti dacă vezi că nu ai rezultate!

Cocoş

Anul maimuţei de foc este un an bun pentru cariera ta şi ai toate şansele să avansezi.

Multe uşi ţi se deschid în această perioadă, însă trebuie să faci alegerile corecte. Este foarte important să asculţi sfaturile celor care ţin cu adevărat la tine!

 

Câine

Vei avea parte de linişte în noul an chinezesc pe acest plan, însă nu îţi va conveni deloc acest lucru.

Vrei să ai parte de mai multă acţiune, pentru că ştii că doar aşa vei reuşi să te afirmi şi să avansezi. Stă în puterea ta să schimbi lucrurile, aşa că începe negocierile cu şefii tăi!

Mistreţ

Anul nou chinezesc se anunţă a fi unul destul de complicat pentru tine, însă nu trebuie să te pierzi cu firea.

Chiar dacă nu îţi plac schimbările, vei fi nevoită să le faci pentru binele tău şi al familiei tale. Priveşte spre viitor şi vei ştii ce paşi să urmezi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod