Horoscop chinezesc 2016. Anul Maimuţei de Foc. Citeşte previziunile pentru zodia ta

Noul an chinezesc aflat sub acest semn se sărbătoreşte pe 8 februarie. Acesta se anunţă a fi unul destul de imprevizibil.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

Anul maimuţei îți va aduce numeroase schimbări cu care nu ești de acord și pe care nu le poți accepta.

Va fi o luptă continuă pentru a te menține pe linia de plutire și nimic nu pare că este în favoarea ta. Trebuie să îți accepți viața așa cum este ea și să încerci să te adaptezi cât de repede poți noilor condiții!

Bivol

În noul an chinezesc va trebui să faci unele schimbări pe plan profesional și să conştientizezi că meriți mai mult de atât.

E posibilă o schimbare de job, însă nu te arunca cu capul înainte fără să cercetezi bine terenul. Cu cât ai mai multă grijă de sănătatea ta, cu atât forța de muncă va crește și te va conduce spre succes. Nu îți ignora viața de familie!

Tigru

E posibil ca anul maimuţei să vină cu schimbări de atitudine faţă de mai multe persoane din jurul tău și să fii tentată să pui punct unor relații pe care le ai.

Îți faci ordine în viață, însă e posibil ca în unele cazuri să dai greș și să iei decizii pripite. Încearcă pe cât posibil să nu intri în conflicte!

Iepure

Noul an chinzesc va fi unul productiv și vei avea parte de experiențe care îți vor marca existența.

Se anunță vești bune pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere financiar. Îți faci multe relaţii și există șansa ca unele să se transforme în prietenii pe viață.

Dragon

Anul maimuţei de foc te găsește la fel de instabilă ca și până acum și nu îți vei dori nicio clipă ca viața ta să se liniștească.

Vrei să te perfecționezi și chiar ești mai hotărâtă ca oricând să evoluezi pe plan profesional. Este foarte important să fii prudentă și să nu aloci toți banii pe care îi ai în acest scop!

Şarpe

Este un an nou perfect pentru a explora locuri noi și de a încerca să evoluezi.

Ai nevoie de mai mult curaj și trebuie să fii dispusă să faci unele compromisuri. Dacă nu ai un iubit, această perioadă este favorabilă relațiilor amoroase, iar astrele îți vor călăuzi pașii pentru a face alegerea perfectă.

Cal

În noul an chinezesc te vei dedica mai mult familiei, și dacă nu ai una, ești decisă să îți întemeiezi.

Te preocupă mai mult decât de obicei aspectul tău fizic și vrei să obții prin asta mai mulți admiratori. Vei juca destul de riscant în legătură cu banii pe care îi deții și vei fi tentată să investești o mare parte din ei.

Capră

În noul an chinezesc ar trebui să te ocupi mai mult de tine și de poziția ta socială.

Poți învăța lucruri noi și prin asta poți căpăta mai multă încredere în propriile forțe. Cu cât știi mai multe, cu atât te vei descurca mai bine, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Din păcate pentru tine, un astfel de ritm va fi destul de extenuant.

Maimuţă

Vei reuși în noul an chinezesc să fii mult mai organizată și să poți lua decizii bune.

Începe să îți pui planurile în aplicare, astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să faci pașii corecți! Dispoziția generală va fi una optimistă, iar acest lucru se va datora succesul din carieră. În dragoste eşti tranşantă!

Cocoş

Anul maimuţei de foc va fi unul destul de surprinzător pentru tine și vei avea ocazia să privești lumea cu alți ochi.

Ești mai hotărâtă ca oricând să faci orice pentru a fi fericită și să te gândești mai puțin la nevoile celor din jur. Te pui pe primul plan și vei constata că este mult mai bine așa.

Câine

Anul nou chinezesc va fi unul imprevizibil pentur tine. Nu vei avea timp să te plictisești, deși uneori ți-ai dori enorm acest lucru.

Nu amâna unele acțiuni importante pe care le-ai planificat de mult timp, altfel îți vei pierde din credibilitate. În dragoste ai gânduri serioase și vrei să treci la nivelul următor!

Mistreţ

Încearcă în acest nou an să lucrezi tot mai mult în echipă și să încerci să îți ușurezi singură munca.

Vei putea avea parte de succes doar dacă socializezi mai mult și dacă îți faci relații pe oriunde te duci. Trebuie să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine și să le demonstrezi tuturor că îți poți ține impulsivitatea în frâu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod