Horoscop chinezesc 2015. Cum stai cu sănătatea în anul Caprei de Lemn

Conform acestui zodiac, Anul Caprei de Lemn mai este întâlnit și sub denumirea de Anul Caprei albastre, care începe pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc. 

Șobolan

E posibil ca anul care urmeaza sa aduca dupa el câteva probleme de sanatate. Cel mai probabil vor fi unele ale aparatului reproducator, însa nimic de speriat. Orice vei descoperi întâmplator îsi va gasi rapid rezolvarea daca urmezi tratament.

Bivol

Anul 2015 nu te va feri de probleme de sanatate. Daca pâna acum nu ai avut probleme, de acum exista riscul sa te alegi cu afectiuni de care poate nici nu ai auzit vreodata. Daca exista însa o farâma de boala, atunci e posibil ca aceasta sa se agraveze. Fii prudenta si mergi mai des la medic!

Tigru

Nu vei întâmpina probleme de sanatate anul acesta, însa nici nu vei gasi remediu pentru cele existente deja. Cu toate acestea, situatia nu este deloc îngijoratoare. Sfatul de care trebuie sa tii cont este sa fii prundeta, exista risc mare de accidentari în ultimele luni ale anului.

Iepure

Trebuie sa te îngrijesti mai mult în acest an, altfel risti ca unele probleme minore de sanatate sa se înrautateasca. Dispui de banii necesari pentru a-ti face toate analizele posibile, trebuie doar sa te preocupe acest aspect al vietii tale mai mult decât altele.

Dragon

Nu vei întâmpina probleme erioase de sanatate anul acesta, dar nu vei fi ferita de cele banale precum raceala sau indigestia. Cu toate acestea, te concetrezi mult mai mult pe aspectul tau fizic având grija cu alimentatia si sportul, lucruri care te fac mai sanatoasa din start.

Șarpe

Nu trebuie sa ignori acest aspect al vietii tale, mai ales în anul ce vine cu repezicine. Protejeaza-ti atât fizicul, cât si psihicul, ambele sunt la fel de importante pentru buna functionare a organismului. Încearca sa nu te mai enervezi din nimicuri si nu lua pastile dupa ureche!

Cal

Daca anul 2014 a fost unul cu probleme din acest punct de vedere, anul nou vine cu remediu pentru acestea. Fie ca dai peste un medic foarte bun, fie organismul tau este mai bataios ca oricând, cert este ca vei scapa de o boala care ti-a dat batai de cap în ultima vreme.

Capră

Nu trata nimic cu superficialitate în anul care urmeaza, altfel risti sa te alegi cu probleme chiar grave de sanatate. Riscul accidentelor este unul crescut, asa ca fii prudenta atât în calitate de pieton, cât si de sofer. Daca te stii deja sensibila la ceva, pune accentul pe acest lucru!

Maimuţă

Te va preocupa foarte mult aspectul sanatatii tale în anul care urmeaza si te vei controla de la a la z. E posibil ca aceasta initiativa a ta sa aiba la baza conceperea unui copil sau planificarea acestuia în viitorul apropiat.

Cocoş

Ai grija de silueta ta si începe anul cu o cura de slabire sau detoxifiere. Mâncarea exagerata nelipsita de sarbatori a fost cu siguranta tentanta, însa anul ce urmeaza vei avea de tras. Daca nu reusesti sa adopti un stil de viata mai sanatos, îti vei pierde chiar si încrederea în tine.

Câine

Nu vei întâmpina probleme de sanatate anul ce urmeaza, iar în principal, anul nou va semana mult cu cel care este aproape de final. Singura afectiune cu care te lupti de ceva vreme este în strânsa legatura cu sistemul digestiv, si ai face bine sa mergi la un control medical specializat.

Mistreţ

Fizicul tau nu va suferi modificari în anul care urmeaza, însa cu psihicul nu stai foarte bine. Te enervezi mai repede decât oricând, iar durerile de cap nu îti vor da pace pâna nu când vei gasi sursa generatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod