Horoscop chinezesc 2015. Cum stai cu dragostea în anul Caprei albastre, în funcţie de zodia ta

Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele viaţa sentimentală, pentru fiecare zodie în parte.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

Anul 2015 va fi destul de imprevizibil din punct de vedere sentimental pentru tine. Eşti mai schimbătoare ca oricând, indiferent de statutul pe care îl ai. Fie că eşti singură, fie că ai un iubit stabil, există posibilitatea să ţi se pună pata pe cineva şi să nu te mai poată întoarcă nimic din drum.

Bivol

Nu se anunţă vreme tulbure pentru tine în acest an, cel puţin nu în viaţa sentimentală. Dacă ai o relaţie stabilă, e posibil ca în această perioadă să treceţi la nivelul următor. Dacă eşti singură, vei reuşi să treci peste anumite piedici care te-au împiedicat să îţi găseşti marea iubire. În ambele cazuri, senzualitatea te ajută să obţii ceea ce ţi-ai propus.

Tigru

Se anunţă veşti bune pentru tine în anul 2015! Dacă eşti singură, poţi cuceri pe oricine, dacă ai o relaţie stabilă aceasta se poate transforma într-o căsnicie. Cel mai important aspect, însă, va fi încheierea unei relaţii care nu te mai satisface şi şansa de a pune punct unui capitol urât din viaţa ta.

Iepure

Anul acesta ai toate şansele să începi o relaţie interzisă. Dintr-un anumit punct de vedere vei găsi împlinirea sufletească, pe de altă parte viaţa ta se va complica extrem de mult. Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, e posibil să fii atrasă de alţi bărbaţi din jurul tău. Câtăreşte bine situaţia înainte de a lua o decizie!

Dragon

Anul care vine este unul palpitant din punct de vedere sentimental, mai ales dacă eşti singură şi disponibilă. Alegi să trăieşti clipa, să te distrezi, şi apoi să laşi timpul să decidă pentru tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie, decizi împreună cu partenerul tău că trebuie să vă faceţi o familie. Se anunţă veşti bune!

Şarpe

Anul 2015 va veni cu o schimbare pentru tine şi îţi vei dori mai multă seriozitate din partea partenerului de viaţă. Nu mai vrei incertitudine şi nici o atitudine delăsătoare din partea lui. Vei fi destul de tranşantă, iar dacă nu vei fi mulţumită nici aşa, atunci e posibil să renunţi la el.

Cal

Anul 2015 va fi unul foarte important pentru femeia care este pe cale să devină. Încerci să treci de la joacă la seriozitate, iar acest lucru nu va fi deloc uşor. Cu toate acestea, e posibil ca partenerul tău de viaţă să te ajute cât să îţi pară totul mult mai simplu. În ultimele luni ale anului vei fi mulţumită de tine.

Capră

Vei întâmpina mai multe probleme anul acesta pe plan sentimental, şi ai face bine să nu fii nepăsătoare. Trebuie să iei o decizie şi nicidecum să prelungeşti chinul unei relaţii superficiale. Încearcă să compensezi anumite lipsuri în dormitor, trebuie să fii mai îndrăzneaţă!

Maimuţă

Vei avea parte de mult mai multă linişte pe plan sentimental în anul care urmează, aşa că relaxează-te şi nu mai sta cu teama că se poate întâmpla ceva rău. Ţii foarte mult la intimitatea ta şi vei face tot posibilul ca partenerul de viaţa să nu îţi conducă viaţa sau să exagereze cu gelozia. Dacă nu eşti mulţumită, îţi vei îndrepta atenţia către altcineva.

Cocoş

Vei fi mai vulnerabilă anul ce urmează şi există riscul să fii tentată de lucruri interzise. Chiar dacă eşti într-o relaţie stabilă, nemulţumirea din cuplu te va împinge să îţi îndrepţi privirea către alţi bărbaţi. Ai nevoie de mai multă libertate şi cauţi un bărbat care să fie matur. Te axezi mai mult pe latura sexuală.

Câine

Anul 2015 poate să fie hotărâtor pentru relaţia ta. Dacă până acum ai acceptat multe la partenerul de viaţă, încă din prima lună a noului an decizi să fii alta. O discuţie serioasă despre posesivitate şi libertate va îmbunătăţi povestea voastră de iubire sau o va strica iremediabil.

Mistreţ

Relaţia în care eşti angajată are nevoie de noutate anul care vine. Încearcă să scapi de monotonie încă de cum vezi că se instalează şi nu permite nimănui să se bage în intimitatea ta. Dacă eşti singură, nu vei încerca cu disperare să îţi cauţi un partener, ci mai degrabă să te regăseşti pe tine însăţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod