Horoscop chinezesc 2015. Cum stai cu banii în anul Caprei de Lemn

Conform acestui zodiac, Anul Caprei de Lemn mai este întâlnit și sub denumirea de Anul Caprei albastre, care începe pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

În anul care vine ai toate sansele ca recuperezi o suma de bani la care nici nu mai sperai, si nu va fi deloc una nesimnificativa. Daca ai un proiect în curs, anul acesta se va finaliza si va fi un real succes din punct de vedere financiar. Esti urmarita de noroc si nu vei fi nevoita sa faci eforturi mari pentru a avea bani.

Bivol

Daca reusesti sa fii mai calculata, anul acesta îti poate promite multe. Daca ai o afacere, aceasta se poate dezvolta, iar daca esti un simplu angajat, ideile tale vor fi luate în seama si te vor face remarcata. Si cu banii o vei duce bine, însa atunci când îi câstigi, ai face bine sa îi pui deoparte pentru vremuri mai putin bune. Nu vei fi ferita de ele!

Tigru

Daca decizi sa îti pui ideile în practica, anul acesta va veni cu multe surprize placute pentru tine. Este foarte important sa analizezi bine cu cine faci afaceri si când trebuie sa accepti unele oferte. Banii vor aparea numaidecât daca asculti de sfatul celor cu mai multa experienta din jurul tau.

Iepure

Datorita energiei si motivatiei cu care începi anul, situatia ta financiara se va îmbunatati simtitor în aceasta perioada. Nu pierde ocaziile pe care ti le ofera viata, asadar trebuie sa fii cu ochii în patru. Si munca în echipa se va dovedi ca este mai avantajoasa decât sa muncesti de una singura!

Dragon

Daca anul 2014 a avut multe lipsuri pe plan financiar, anul care urmeaza vine cu o îmbunatatire a traiului tau. Chiar si munca se va mai relaxa putin, si daca vei face lucrurile cu mai multa placere, atunci cu siguranta se va vedea si vei fi rasplatita pe masura. Primesti sprijin din partea celor dragi, fara sa ai nevoie sau fara sa îl ceri.

Şarpe

Din fericire pentru tine, anul 2015 te va proteja de pierderi financiare. Vei lua decizii corecte cu privire la afacerile în care esti implicata si poti obtine mai multi bani decât ti-ai imaginat. Totusi, se recomanda prudenta, iar sfatul este sa pui bani deoparte pentru zile mai putin bune.

Cal

Vei reusi anul care vine sa îti pui câtiva bani deoparte, însa trebuie sa stii când sa pulsezi, si când sa te linistesti. Vei trece prin perioade bune si perioade mai putin bune, de aceea o rezerva nu va strica niciodata. Încearca sa fii mai calculata ca pâna acum!

Capră

E posibil ca anul care vine sa îti aduca mai mult noroc pe plan financiar, însa totul depinde doar de tine. Va fi un an activ în care ai sansa de a prinde oportunitati grozave care sa îti îmbunatateasca situatia materiala. Este important sa nu pierzi ocaziile care ti se dau!

Maimuţă

Daca vrei sa câstigi mai multi bani, anul acesta trebuie sa fii mai îndrazneata. Doar daca risti vei avea ocazia sa obtii lucruri la care altfel nici nu ai spera. Sansele sunt numarate, asa ca trebuie sa fii vigilenta si sa nu pierzi ocaziile care îti ies în cale.

Cocoş

Anul 2015 va veni cu multe surprize pentru tine. Din fericire, vei avea alaturi de tine oameni cu o situatie materiala foarte buna care te vor rasfata asa cum stiu ei mai bine. Chiar daca salariul nu ti se mareste, veniturile vor creste din alte surse.

Câine

Situatia ta financiara se va îmbunatati simtitor în anul care vine, si brusc vei descoperi ca îti permiti lucruri la care nici nu ai fi sperat. Important este sa nu permiti sa fii luata de val si sa nu arunci cu banii pe obiecte inutile, nu se stie niciodata când ai nevoie de o rezerva.

Mistreţ

Vei începe noul an în forta si esti pusa pe fapte mari doar pentru a-ti asigura tie si familiei tale o situatie financiara decenta. Vor fi câteva luni grele, dar apoi te vei putea relaxa si bucura de banii pe care i-ai câstigat prin munca cinstita.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pilu pe 20 Ian 2015, 16:17
    Nasol!

    Nu-s bani, dar vor fi. Nu-i rost de mariri salariale, dar vor fi. Traiasca viitorul!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod