Horoscop chinezesc 2015. Cum evoluezi în carieră în anul Caprei de Lemn, în funcție de zodia ta

Conform acestui zodiac, Anul Caprei de Lemn mai este întâlnit și sub denumirea de Anul Caprei albastre, care începe pe 19 februarie 2015 și se terminã pe 7 februarie 2016.

Șobolan

Încearca să fii mai sociabilă în anul care vine, altfel îți vei crea dușmani printre colegii de muncă, ori de școală. Este o perioadă bună pentru studii, pentru cursuri de specializare sau pentru practică. Dacă nu ai un loc de muncă, e posibil să fii la locul potrivit, în momentul potrivit, și cineva să aibă nevoie de serviciile tale.

Bivol

Ai toate șansele să te remarci în acest an, mai ales dacă vei fi mai îndrăzneață decât până acum. Este o perioadă bună și pentru o pregătire profesională avansată. Este important să vrei să te perfecționezi și să profiți de șansele care ți se oferă.

Tigru

Este un an al colaborărilor și al afacerilor profitabile în parteneriat cu alte persoane. Cu siguranță vei avea un succes mult mai mare pe plan profesional dacă le dai celor din jur o șansă să îți arate cât te pot ajuta. Vei fi pusă pe treabă!

Iepure

Ești pusă pe fapte mari în acest an, de aceea volumul de muncă va fi unul mare. Cu aceasta atitudine te vei face remarcată în fața șefilor și vei câstiga și mai mulți bani. Încearcă mereu să devii mai bună și să asimilezi tot ce este mai bun de la cei din jurul tău.

Dragon

Vei pune mult mai multă pasiune în ceea ce vei face în anul 2015. E posibil chiar să te reorientezi și să renunți la goana după bani în favoarea pasiunilor și a competențelor tale principale. Dacă vei proceda așa, succesul este al tău!

Șarpe

Încearcă să fii mai bătăioasă în anul care vine și să nu te dai bătută atunci când vezi că nu îți iese ceva așa cum ți-ai propus. Perseverența te va readuce inițial pe linia de plutire, ca mai apoi să te apropie de succes financiar și ierarhic. Cheia este să nu amesteci viața personală cu cariera.

Cal

Trebuie să deschizi bine ochii în acest an și să nu te lași manipulată de cei din jurul tău. Nu îți judeca șefii, colegii sau partenerii după aparențe, cel mai probabil sunt înșelătoare. Dacă știi cu cine să faci echipă, vei reuși să avansezi ca om de carieră.

Capră

Va fi un an activ, în care atribuțiile tale se vor schimba în mod frecvent. Vei avea nevoie de planuri foarte bine puse la punct, dar și de mai multă responsabilitate. Profită de ocaziile care ți se oferă pentru a sta pe lângă oameni de la care ai ce învata și care îți pot da o șansă.

Maimuţă

În anul care vine vei fi mult mai comunicativă, și datorită acestui lucru îti vei face relații profitabile pe plan profesional. Ideile tale vor fi suficient de bune pentru a începe proiecte noi sau pentru a le scoate pe unele vechi din impas.

Cocoş

Anul care se apropie te va gasi mult mai tupeistă decât de obicei, și asta doar datorită încrederii pe care o ai în forțele proprii. Vei spune lucrurilor pe nume și nu te vei abține să spui ce nu îti convine, atât colegilor, cât și șefilor. Din fericire pentru tine, remarcile tale vor fi chiar utile și vei fi rasplatită.

Câine

Ai toate șansele să te faci remarcată în anul 2015, însa trebuie să fii mult mai organizată ca până acum. Dacă ai o țintă precisă, dar și suportul celor din jur, vei reuși să avansezi sau să te pregatești pentru o altă etapă a carierei tale. Nu ceda în fața piedicilor unor colegi!

Mistreţ

Anul 2015 vine cu noutăți pentru tine, fie cu un nou loc de muncă, fie cu schimbarea statutului în unul mai important ierarhic. Vei fi vedeta colectivului de la serviciu și vei face echipă buna cu cei cu care interacționezi. Ești un bun lider, cât și un bun executant!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod