Horoscop: Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodia ta. Află cum să o foloseşti!

Inteligenţa este de mai multe tipuri, existând până în prezent nouă tipuri cunoscute. Iniţial, cele şapte tipuri de inteligenţă descrise de cercetători  sunt: lingvistică, logico-matematică, spaţială, muzicală, kinestezică, intrapersonală şi interpersonală, cărora le-au mai fost adăugate inteligenţa naturalistă şi existenţială/spirituală.

Iar zodia ta influenţează mult calităţile tale intelectuale, marcând tipul de inteligenţă cu care te-ai născut. Iată care este aceasta:
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 1 Mai 2013, 23:54
    la taur este adevarat

    eu trebuia sa ma nasc in zodia taur dar din greseala m-am nascut in zodia gemeni si este mai adevarat pentru mine la taur decat la gemeni

    0
    0

  • Deiux pe 10 Apr 2013, 00:34
    Pesti

    Ce sa zic...In ceea ce ma priveste cam au dreptate,odata-n viata!:))

    0
    0

  • normal pe 9 Apr 2013, 13:04
    ca

    exista si curve virgine... sexul nu se poate face doar pe o singura cale si anume normal. si nu te-am numit eu curva, ci acela pe care l-ai ridicat in slavi... ai mintea cam slaba...

    2
    1

  • lyly pe 8 Apr 2013, 00:35
    da

    ...si nu doar pe mine,sint sigura ca si tu ai mama,bunica etc.si totus , curve virgine ai vazut? cred ca avea si el probleme cu psihicul :de la cite probleme de stat le avea:))) orikum sa nu ne abatem de la tema, cunosc persoane(lei) din sfera business-ului de succes.Intr-adevar ai de la cine invata.RESPECT!!!

    2
    1

  • roxana pe 6 Apr 2013, 23:45
    leoaica

    asa e aveti mare dreptate la leu....suntem f buni organizatori ....cat despre cei care au ceva cu leii va spun sincer ca pe cine ati cunoscut face zodia de rusine.....in primul rand leii sunt generosi si ff buni prieteni daca le ajungi la suflet...nu ca sunt eu leu...ci ca cunosc multi lei kre sunt la fel:)

    4
    2

  • da pe 6 Apr 2013, 10:36
    si

    napoleon si-a numit mama curva. si te-a numit chiar si pe tine curva...

    3
    0

  • lyly pe 5 Apr 2013, 18:43
    pt cei care nu considera leii lideri..

    nui cataloga pe toti dupa citiva indivizi intilniti de tine, traim intr-o societate cu persoane diferite care desi nascute in aceeas zi sint total diferite ca caracter,alegeri,comportament in fine,personalitate. Ca Napoleon a fost leu si lider cred ca iti spune ceva:):)

    5
    3

  • lyly pe 5 Apr 2013, 18:30
    leu

    sa inteleg ca balanta si leul au acelas tip de inteligenta si o pot folosi in acelas mod?!..pai, sunt un pik dezamagita sa citesc asta.. dc? pt ca e un copy /paste .

    4
    3

  • Elena pe 5 Apr 2013, 13:36
    Realitatea!

    Super! Suntem Balanta - si eu, si fiica noastra - si traiesc langa un Scorpion de acum 43 de ani! 1000% este adevarat la aceste doua semne zodiacale. Nora e Fecioara si,.iarasi e adevarat; nu este emotionala nici 0,01 % ! E insensibila, neempatica, critica si agresiv de perfectionista, dar este fata de casa si o nevasta si mama profesioniste !!! Mai este, si un bun inginer! E adevarat ce scrie, si despre ele! Dvs.@fecioara sunteti o exceptie!

    1
    3

  • ... pe 5 Apr 2013, 13:34
    ....

    leii lideri... ma faceti sa rad. lideri in a se considera superiori in mod nejustificat poate.... nu am vazut zodie mai proasta, de oameni mai fuduli si interesati (le sclipesc ochii dupa bani). ca sa nu mai spun si ca exemplarele pe care le-am cunoscut erau si imorali...

    7
    12

  • Angie pe 5 Apr 2013, 10:20
    Fals

    Cum se face ca doua zodii sunt exact la fel? Capricornii si Racii au acelasi tip de inteligenta :)) ? In plus ma consider o persoana cu o inteligenta mai curand interpersonala, decat intrapersonala.

    3
    3

  • manuela pe 5 Apr 2013, 10:14
    Ce tip de inteligenta ai in functie de zodia ta....

    Perfect adevarat.....Na.......ma mandresc cu zodia mea, suntem cei mai tari din tot zodiacul.......

    0
    13

  • fecioara pe 5 Apr 2013, 01:18
    nu

    la fecioara e FALS ! fecioarele au inteligenta emotionala!

    4
    9

  • irina pe 5 Apr 2013, 01:03
    berbec

    dap, asa e . cel putin la mine . totul i-au pe baza de logica , iar cifrele ma incanta . daca ma pui sa imi pun imaginatia la joc , m-am pierdut

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod