Horoscop: Ce tip de femeie îl atrage, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii ştiu exact ce caută şi ce le place la o femeie, chiar dacă nu reuşesc întotdeauna să obţină ceea ce îşi doresc. Află ce criterii respectă în alegerea iubitei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie este atras de femeile sportive şi foarte active. Nu s-ar vedea niciodată lângă o femeie cu kilograme în plus, sau lângă acelea care nu sunt adepte ale mişcării de orice fel.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Chiar dacă toţi bărbaţii visează pe ascuns la femeia blondă şi foarte bine dotată, nativul din Capricorn îşi face o obsesie din asta. Vrea o parteneră sexi tot timpul, care se aranjează şi este cochetă la orice oră din zi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din Vărsător este atras de acel tip de femeie care are forme şi este foarte sexi cu orice s-ar îmbrăca. Şi-ar dori ca aceasta să aibă ceva special, care să o facă diferită faţă de majoritatea femeilor din jurul lui. Îi place să se laude cu partenera lui, de aceea te vrea tot timpul aranjată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti nu suportă femeile care se îmbracă sport sau cele care au o atitudine masculină. De aceea, el este atras de acele persoane care îşi pun în valoare feminitatea şi sunt foarte elegante. Dacă îţi pui tocuri şi îţi aranjezi părul cochet, atunci îl poţi vrăji definitiv.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului îi plac femeile firave, foarte slabe şi delicate. Are o atracţie pentru cele care îi lasă impresia că au nevoie în permanenţă de sprijin, acest lucru dovedindu-i că este un bărbat adevărat. Dacă ai şi părul lung de nunaţe naturale, atunci ai un atu în plus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativului din Taur îi plac femeile brunete şi foarte elegante. Îşi doreşte ca iubita lui să fie specială şi delicată, şi mereu cu gesturi de doamnă. Nu concepe să stea alături de o persoană care vorbeşte urât sau care are o atitudine masculină.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este uşor nehotărât cu privire la femeia perfectă, dar este atras de extreme. Fie că se uită după brunete, fie după blonde, acesta se îndrăgosteşte pe loc dacă ochii sunt în culori intense. Dacă nu ai ochii verzi sau albastru puternic, e cazul să îţi pui lentile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Criteriul după care Racii îşi aleg partenerele este mărimea bustului. Cu cât eşti mai generoasă, cu atât şansele de a pune mâna pe el sunt mai mari. Dacă mai eşti şi blondă, fii sigură că primul lucru va fi să se laude cu tine prietenilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din Leu este atras de femeile înalte şi slăbuţe, cu o atitudine de vedetă. Îi plac cele care sunt sigure pe ele şi conştiente de calităţile lor. Dacă exagerezi şi eşti prea plină de tine, atunci îşi va schimba impresia şi se va reorienta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară vrea o parteneră care să nu iasă în evidenţă cu nimic. Te vrea cât mai feminină, discretă şi naturală. Te vrea în acelaşi timp aranjată şi mereu parfumată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este atras de femeile sexi, dar doar pentru o aventură. Dacă vrei o relaţie serioasă cu acest nativ, atunci trebuie să fii cât mai puţin machiată, copilăroasă şi inocentă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este atras de femeile misterioase şi de cele cu trăsături foarte bine evidenţiate. Adoră să aibă lângă el o parteneră cu ochi de culoare intensă, cu semne distinctive şi speciale, fie ele din naştere sau dobândite în timp.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elisa pe 1 Ian 2014, 18:27
    leul

    leul e un afemeiat ....sunt casatorita cu un leu...nu se face bine niciodata

    1
    0

  • vic pe 30 Dec 2013, 01:09
    balanta

    mda , din cate site-uri cu horoscopuri am vizitat (de curiozitate) :) in acesta ma incadrez 99% gj!

    0
    0

  • Alex pe 15 Dec 2013, 00:26
    Sarut mainile

    Doamne, domnisoare, tin sa va anunt ca eu sunt rac si imi place sa citesc bancuri de pe Eva.ro, bancuri precum aceasta ramura a siteului, in care gasiti felurite "cunoaste-l dupa zodie"...de parca i-ar fi lui (racului) gravat pe frunte faptul isi alege partenera dupa bust. Daca stau sa ma gandesc, eram asemenea unei capritze care sare de la o fata la alta daca astfel era criteriul de "selectie" a partenerei...eu rad cu placere cand citesc asemenea lucruri si ma bucur ca au umor cei de la Eva.ro...doar ca e un umor cam periculos, deoarece nu toti au simtul umorului dezvoltat si ar putea crede toate aberatiile astea. Asadar, nu mai navigati pe la temele acestea deoarece s-ar putea sa va inecati cand vine vorba de a aplica (ce cititi aici) in viata reala. Va sfatuiesc pe toti muritorii sa, pur si simplu, il cunoasteti pe Xulescu sau Xuleasca fara sa va lasati influentati/e de aceste aberatii. Va pup, multumesc pentru rabdare! sper sa va fie de folos

    16
    3

  • trapaluk pe 14 Dec 2013, 13:44
    leul

    cei mai multi barbati lei pe care ii cunosc sunt divortati si si-au batut joc de cateva credule la viatza lor

    8
    2

  • trapaluk pe 13 Dec 2013, 08:47
    leul

    nici varsta.nici educatia sau studiile. doar tatoancele sa fie cat mai umflate si la vedere. e o reteta chiar simpla.

    7
    3

  • trapaluk pe 13 Dec 2013, 07:18
    leul

    leului ii plac vedetele chiar daca inchipuite cu tate mari. Inaltimea si chilele chiar nu conteaza.

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod