Horoscop. Ce să-i găteşti ca să îl surprinzi, în funcţie de zodia lui

Vrei să îl cucereşti definitiv şi nu ştii cum să o faci? Descoperă micile trucuri culinare care îl vor da pe spate!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi poţi cuceri iubitul din această zodie prin mâncare, pentu că este un gurmand şi un critic desăvârşit la acest capitol.

Dacă vrei să îi găteşti ceva, optează pentru ceva atipic sau scoate-l la restaurant, altfel nu va fi deloc impresionat. Cu cât farfuria este mai complicată, cu atât se va simţi mai important pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din această zodie este destul de pretenţios în materie de mâncare, aşa că dacă nu ai nimerit un vegetarian, te poţi declara totuşi norocoasă.

Optează pentru alimente şi ingrediente naturale, deci sănătoase, doar aşa îl poţi cuceri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest nativ nu este deloc pretenţios, aşa că se va lăsa uşor impresionat.

Cum de cele mai multe ori optează pentru mâncarea fugitivă, va fi sărbătoare pentru el dacă îi pregăteşti o masă gătită. O supă fierbinte şi un fel doi la fel de simplu vor fi mai mult decât o dovadă că eşti aleasa lui.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn este tradiţionalist şi deloc atras de noutate.

Dacă vrei să îl cucereşti, atunci ar trebui să optezi pentru feluri cunoscute de mâncare, feluri care să nu îl pună în dificultate. Evită să îl faci să se simtă stânjenit că nu ştie să folosească toate tacâmurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului îi plac mâncărurile stilate şi greu accesibile, aşa că dacă vrei să îl cucereşti trebuie să faci în primul rând un efort financiar.

Optează pentru ingrediente rafinate şi organizează o cină romantică, nu este necesar să o faci prea des!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie este atras de bucătărie, şi e posibil să ştie mult mai multe decât tine.

Dacă vrei să îl impresionezi, trebuie doar să îi pregăteşti o masă caldă atunci când acesta nu are singur timp să îşi facă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din această zodie cu siguranţă nu se va lăsa impresionat de orice, aşa că trebuie să depui puţin efort în acest sens.

Caută pe net reţete sofisticate, pe care sigur nu le-a încercat până acum. Poţi opta şi pentru ceva comun, dar la care să adaugi ceva cu totul inedit. Condimentele sunt pe placul lui!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur iubeşte mâncarea tradiţională, pentru că o poate mânca în cantităţi mari.

Cu cât este mai mult în farfurie, cu atât iubitul tău din această zodie va fi mai fericit. Şi nu exclude mâncarea calorică, din când în când îi poţi face acest moft. Vestea bună este că nu e deloc pretenţios!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acestui nativ îi plac preparatele simple, uşoare şi în cantităţi mici.

Cu cât îi oferi senzaţia că mânancă într-un restaurant, cu atât ajungi mai mult la sufletul lui. Pregăteşte-i un cadru de poveste, romantic şi nu uita să adaugi vin la masă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acestui nativ îi plac mâncărurile dichisite, cu un aspect ieşit din comun şi tot mai modern.

Chiar dacă nu eşti specialistă în arta culinară, tot ce trebuie să faci este să fii îndrăzneaţă. Pune câte un ingredient surpriză în felurile pe care le găteşti şi îi vei stârni interesul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acestui nativ îi plac condimentele şi mâncărurile din alte colţuri ale lumii.

Dacă vrei să îl cucereşti nu te chinui să îi găteşti sarmale, cu siguranţă nu va fi impresionat. Documentează-te şi apucă-te de treabă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativului din această zodie îi plac la nebunie preparatele bio, cu cât mai multe produse de la bunicii de la ţară.

Optează pentru un astfel de meniu, deloc complicat, şi în care poate identifica cu uşurinţă ingredientele pe care le-ai folosit. Şi fii foarte igienică, ştii că este pretenţios!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod