Horoscop. Ce să faci ca să îl transformi în iubitul perfect, în funcţie de zodia lui

Trebuie să te impui încă de la începutul relației în fața nativului din Săgetător, altfel acesta nu va da doi bani pe ceea ce spui sau îi ceri.

Taur

Acest nativ este foarte încăpățânat și prea plin de el, lucru care va ajunge să te deranjeze la un moment dat.
 
Încearcă să îl pui în poziții ciudate sau în situații încordate de față cu persoanele al căror cuvânt contează pentru el, mai ales atunci când știi sigur că nu are dreptate.

Gemeni

Pe acest nativ nu te poți baza, pentru că una spune și alta face.
 
Dacă promite ceva și nu se ține de cuvânt, nu fii permisivă căci se va învăța așa. Răspunde-i cu aceeași monedă sau chiar răzbună-te făcând lucrurile care știi că îl deranjează cel mai mult.

Rac

Acest nativ este foarte agitat și impulsiv de cele mai multe ori în relația cu tine. Încearcă să îl temperezi, însă dacă nu se poate, va trebui să apelezi la pedepse pentru a-l învăța minte.
 
Cu cât va vedea că este mai deranjat pentru tine ceea ce face, cu atât va încerca să se schimbe.

Leu

Dacă vrei să nu ai ce să îi reproșezi, atunci încearcă să îl ții din scurt.
 
Acest nativ este atras de toate femeile din jurul lui, indiferent dacă are sau nu o relație serioasă, iar acest lucru va deveni deranjant la un moment dat. Impune-te de la bun început și arată-i clar care sunt regulile!

Fecioară

Trebuie să îl ajuți pe acest nativ să scape de critică dacă vrei să fie iubitul perfect, altfel nu îl vei suporta prea mult timp lângă tine.
 
Răspune-i cu aceeași monedă atunci când consideri că exagerează și fă-l de râs în fața amicilor, cu siguranță va depune mai mult efort pentru a-și ține gura.

Balanță

Acest nativ se crede prea important și de multe ori te tratează cu superioritate, și culmea, nu te poți baza pe ceea ce spune.
 
Încearcă să îi răspunzi cu aceeași monedă și fă-l să îi fie frică de acțiunile tale răzbunătoare ca urmare a faptelor lui.

Scorpion

Acest nativ este prea gelos, și nu vei putea suporta prea mult situația.
 
Chiar dacă îți place într-o oarecare măsură grija lui pentru tine, acesta tinde să exagereze și să te controleze prea mult. Cea mai bună tehnică de a-l face să conștientizeze gravitatea lucrurilor este să îl ameninți că îl părăsești și poate chiar să o faci dacă nu se schimbă!

Săgetător

Trebuie să te impui încă de la începutul relației, altfel acest nativ nu va da doi bani pe ceea ce spui sau îi ceri.
 
Faptul că el vrea să decidă tot va deveni deranjant pe parcurs și va fi destul de greu să schimbi situația cu care deja l-ai obișnuit.

Capricorn

Acest nativ este foarte orgolios, cu toate că în sinea lui știe că nu are dreptate uneori.
 
Dezvață-l de acest obicei forțându-l să facă ceea ce nu îi place sau pune-l în situații penibile de față cu prietenii lui. Trebuie să învețe să își recunoască greșelile, și mai ales să recunoască când altcineva este mai bun ca el.

Vărsător

Acest nativ are tendința de a se pune pe el sau pe tine pe plan secund, doar de dragul de nu fi judecat de cei din jurul lui.
 
De multe ori renunță la plnurile voastre pentru a le satisface pe ale altora, fapt ce te va deranja enorm. Dacă vrei să îl schimbi, încearcă să îi pui bețe în roate și să îl desparți de persoanele care vă fac probleme.

Pești

Acest nativ este foarte uituc și te poți trezi că nu apare la o întâlnire pe care v-ați planificat-o în detaliu.
 
E obositor, dar încearcă să îl responsabilizezi lăsându-l de unul singur atunci când trebuie să luați decizii importante.

Berbec

Acest natv este foarte comod, încăpățânat și răsfățat de toată lumea, de aceea fuge de responsabilități.

Nu îl ajuta atunci când îți cere și pune-i în cârcă sarcini menite să îi deschidă ochii și care îl vor face să gândească cu maturitate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod