Horoscop. Ce pretenţii are de la iubita lui, în funcţie de zodie

Descoperă ce pretenţii are de la viitoarea lui iubită şi află dacă poţi fi pe placul bărbatului pe care ai pus ochii. Zodia lui îţi spune totul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni îşi doreşte o iubită care să îl ţină mereu ocupat şi căreia îi place să încerce mereu lucruri noi.

Are nevoie de libertate din partea ei şi nu ar accepta niciodată să i se impună limite. Dacă eşti o fire amuzantă şi îţi place să vorbeşti mult, atunci cu siguranţă nu va mai vrea să plece de lângă tine. Nici viaţa sexuală nu este de ignorat, acest bărbat fiind atras de femei cât mai senzuale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are nevoie de o femeie mai slabă ca el, cel puţin aparent.

Îi place să joace rolul de protector şi să i se mulţumească de fiecare dată când face ceva pentru tine. Respectă-i familia pentru că de ea nu se va rupe niciodată, ci tu rişti să fii cea părăsită dacă eşti contra lor. Ca orice bărbat, şi nativul din această zodie îşi doreşte alături o femeie fidelă care îi demonstrează zi de zi cât de mult îl iubeşte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din Leu îşi doreşte alături de el o femeie pusă pe distracţie dar care îl lasă şi pe el să se distreze separat.

Îi place să i se acorde atenţie şi să fie cicălit uneori, însă ai grijă să nu exagerezi! Leul are însă şi o pretenţie absurdă, aceea că ar vrea să fie lăudat chiar şi atunci când nu este cazul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară adoră să fie pe primul loc şi să conducă el tot.

Are nevoie de o iubită foarte ordonată şi sinceră, iar în acelaşi timp să aibă grijă cum pune problema. Este o regulă generală pentru acest nativ ca partenera lui să arate bine şi să fie foarte îngrijită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă are nevoie de o iubită care să îi fie şi prietenă în acelaşi timp.

Fiind o fire foarte nehotărâtă, trebuie să ai răbdare şi să nu pui presiune pe el. Este foarte important să îl asculţi atunci când are nevoie de ajutor şi să îi laşi impresia că nu ţi-a cerut niciodată acest lucru.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion îşi doreşte ca iubita lui să fie sinceră, chiar dacă uneori adevărul doare.

Îi plac femeile sigure pe ele, dar nu acceptă să fie comandat. Nu ar accepta niciodată o femeie care nu este independentă financiar şi nu se va lăsa manipulat de abilităţile tale sexuale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător are nevoie de o femeie care are simţul umorului şi care este mai mult veselă decât tristă.

Îşi alege iubitele în funcţie de competenţele lor profesionale şi de cultura lor generală. Nu ar accepta niciodată să întreţină pe cineva dar nici nu ar accepta să fie întreţinut.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îi plac femeile care nu pun presiune pe el şi care ştiu să se descurce singure indiferent de situaţie.

Nu îi place să îi ceri mereu ajutorul sau să-l grăbeşti în luarea unor decizii. Este foarte important ca iubita lui să nu fie disperată după el. Dacă eşti o persoană care are mereu ocupaţie şi nu stă pe capul lui toată ziua, atunci te va considera femeia perfectă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din Vărsător vrea ca iubita lui să-l surprindă constant însă nu îi plac dovezile excesive de iubire.

Chiar dacă îi place să fie în centrul atenţiei, îşi dă seama imediat când spui lucruri neadevărate doar de dragul de a-l face să se simtă bine. Înainte de a-i fi iubită, trebuie să fii mai întâi confidentă, adică să fii genul de persoană căreia i se poate confesa oricând.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativului din Peşti îi plac femeile sensibile pe care le poate proteja atunci când au nevoie.

Vrea ca iubita lui să-i menţină interesul şi să încerce să-l recucerească în permanenţă. Dacă îl pui mereu în mişcare şi îi arăţi cât de important este, cu siguranţă nu te va părăsi niciodată.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din zodia Berbec îşi doreşte o iubită foarte sigură pe ea şi independentă.

Nu ar vrea să o întreţină în niciun fel şi nici să îl facă să se simtă folosit. Are pretenţia să ştie să gătească bine şi să se descurce cât de cât în casă. Nu suportă femeile morocănoase, aşa că trebuie să ai mereu un zâmbet pe faţă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul îşi doreşte alături de el o femeie foarte stăpână pe sine, care ştie ce vrea de la viaţă.

Îi plac cele care obţin orice dacă îşi propun şi care nu fac compromisuri nici măcar de dragul lui. Are nevoie de o fire înţepată, care ştie să îl pună la punct atunci când deraiază.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod