Horoscop. Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Nativa din Gemeni este dornică de a experimenta lucruri noi, și acest lucru este valabil și în intimitate. Vrea să fie dominată și nu îi e teamă de locuri inedite.

Taur

Poziția 69 ți se potrivește cel mai bine, nu ești deloc pudică și vrei să primești plăcere în măsura în care oferi.
 
Pentru diversificare, optează pentru acele poziții care îți oferă acces la zonele lui erogene. Chiar dacă ești ușor sălbatică, încearcă să nu îți sperii partenerul cu inițiativele sau gesturile tale!

Gemeni

Ești dornică de a experimenta lucruri noi, și acest lucru este valabil și pe plan sexual.
 
Poziția sexuală care ți se potrivește este tu stând în coate pe bancheta din spate a mașinii, partenerul fiind liber să se desfășoare. Vrei să fii dominată și nu îți e teamă de locuri inedite!

Rac

Ești o fire romantică, așa că nu îți plac pozițiile chinuitoare.
 
Optează pentru una care să îi poate da cale liberă partenerului de a-ți atinge și săruta sânii, adori să se întâmple acest lucru. Și chiar dacă nu s-ar zice, ești înnebunită după sexul oral, fie că oferi, fie că primești. Cel mai bine te caracterizează actul sexual în care acest lucru se poate produce simultan.

Leu

Îți place să fii tot timpul activă, așa că alege o poziție în care ești nevoită să te miști tot timpul.
 
Stai deasupra partenerului, în timp ce el îți poate mângâia în voie sânii. Poți alege să stai și cu spatele la el, tot deasupra, însă în acest caz partenerul tău trebuie să fie mai ridicat pentru a putea să ajungă la zonele tale erogene.

Fecioară

Nu ești o fire prea îndrăzneață, însă odată luminile stinse, poți încerca tot ce îți trece prin cap.
 
Poziția care ți se potrivește cel mai bine este să stai pe marginea patului cu picioarele ridicate cu ajutorul partenerului, în timp ce acesta stă în genunchi și te penetrează.

Balanță

Cea mai plăcută și comodă poziție sexuală pentru tine este să stai deasupra partenerului cu spatele, acesta putând să îți atingă cu ușurință zonele erogene, de aceea trebuie să stea pe un scaun sau pe o canapea.
 
Este bine de știut că trebuie să ți se ofere plăcere, așa că nu vei face doar tu totul.
 


Scorpion

Ești destul de extravagantă, așa că îți place tot ce este mai ciudat sau dificil.
 
Poziția sexuală care ți se potrivește cel mai bine este el stând în picioare, iar tu încolăcită în jurul lui cu picioarele, dar și brațele. Pentru o astfel de poziție trebuie ca partenerul tău să aibă multă forță, altfel sexul va fi mai mult un chin, decât o plăcere.

Săgetător

Poziția care ți se potivește cel mai bine este aceea în care tu îți susții corpul cu brațele pe un scaun, formând un unghi de 90 grade.
 
Din poziția pe la spate, partenerul tău de poate penetra exact așa cum îți dorești. Poți încerca această poziție și în pat, însă corpul trebuie să fie ridicat, iar toată greutatea ta va pica pe coate. 

Capricorn

Ești destul de leneșă, așa că poziția misionarului este cea care te caracterizează cel mai bine.
 
Doar te așezi în pat și îți desfaci picioarele, însă trebuie să ai un partener care știe ce trebuie să facă. Poți sta deasemena și pe o parte în pat, iubitul tău penetrându-te ori de la spate, ori prin față.

Vărsător

Încearcă să stai pe spate cu picioarele desfăcute și ușor ridicate, partenerul tău te va penetra ca în poziția misionarului, însă tu te vei simți mult mai bine datorită faptului că te poți atinge chiar și singură dacă este nevoie.
 
Un astfel de truc te poate ajuta atât pe tine, cât și pe el să ajungeți la orgasm.
 
 

Pești

Cel mai bine ți se potrivește poziția în care tu stai peste partenerul tău, însă cu spatele la el.
 
Penetrarea se va produce pe la spate, el deținând controlul absolut ținându-ți șoldurile în palme. Faptul că el stă întins pe spate și se poate juca cu întreg corpul tău îți va produce plăcere maximă.

Berbec

Cu siguranță vrei să domini, așa că poți alege orice poziție sexuală care presupune ca tu să stai deasupra partenerului.

Fie că el stă pe un scaun sau întins pe pat, tu trebuie să fii cea care controlează totul și care își pune calitățile fizice în valoare. Ai încredere în tine, iar asta îți va excita iubitul la nebunie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod