Horoscop: Ce minciuni spune, în funcţie de zodie


Vrei să ştii la ce minciuni este predispus iubitul tău? Astrele te ajută să afli în legătură cu ce este tentat să inventeze sau ce ar putea să-ţi ascundă, în funcţie de zodia lui.
MAI MULT DESPRE: dragoste, relatie, minciuni, horoscop, zodii
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FocSy pe 16 Sep 2011, 19:04
    Rac

    Stiu ca asa este la Rac...ma linistesc mult cand citesc astea... va multumesc.. toate aprecierile mele :*

    0
    1

  • queen above22 pe 18 Iul 2011, 23:42
    capricorn

    iubitul meu e capricorn si nu se potriveste cu descrierea ci din contra;))

    0
    1

  • Cristina pe 2 Iul 2011, 21:18
    Scorpionul...si nu numai

    La scorpion se potriveste perfect pentru ambele sexe. Si cred ca dupa ce mi-am cantarit familia, prietenii si fostele relatii pot spune ca si celelalte zodii sunt bine descrise. Oricum, partea comuna este ca toata lumea minte!

    2
    0

  • bordea_oana1987 pe 1 Iul 2011, 10:47
    Varsator

    Mie mi se pare perfect adevarat.Prietenul meu este descrierea perfecta facuta de voi:D

    2
    0

  • The_Black_Cat pe 28 Iun 2011, 05:19
    Rac

    Adevarat!!Prietenul meu ==> Rac in momentele de orgoliu exact asta spune...si stiam de la inceput ca sunt minciuni . Imi place ca acest horoscop mi-a confirmat si mai mult teoria.

    2
    0

  • Elena pe 25 Iun 2011, 10:42
    Minciuni "constructive"!

    Autorul articolului a uitat sa aminteasca de ele. Doamne, cat sunt de necesare! Eu sunt Balanta pozitiva si este exact ce scrie, dar, am zile, cand mint "de ingheata apele", de cred, si eu !. De ce? Ca sa ajut; ca sa fac BINE; ca sa salvez situatii; ca sa nu se incaiere colegele; ca sa...; ca sa..., ca sa ... Deci, "Minciuna este binevenita cand tamaduieste!", incepand cu mamele care toarna, si baliverne copiilor - din necesitate - , pana la medicul care ascunde bolnavului situatia sa; o spune doar familiei! "Adevarul doare!" Deci, faceti BINE, mintind "constructiv" sau, mai biblic, "acoperind" adevarul !!

    4
    1

  • Bogdan_Buc pe 24 Iun 2011, 10:30
    Varsator

    Despre varsator. Mai intai sa fim bine intelesi. Tuturor barbatilor le sclipesc ochii dupa frumusetile vazute pe strada. Este un lucru subconstient si incontrolabil care vine din constructia arhaica a creierului de acum 5 mil ani cand ... trebuia perpetuarea speciei ca ... azi ai nevasta, maine ti-o mananca leul. Intre timp lucrurile s-au schimbat dpdv social, insa nu s-au schimbat si instinctele cu aceeasi viteza. (de-aia sunt americanii atat de obezi). Desi eu sunt varsator nu ma refer la mine ci pot face o statistica avand foarte multi prieteni varsatori. Foarte multi. Prieteni si colegi sau fosti colegi. Printre ei ... sunt dupa cum urmeaza: Varsatori MEGA gagicari ! Adica la stilul cate 2 diferite pe saptamana. Varsator care a avut si el o prietena si s-a insurat cu ea ramanandu-i fidel ... deja cred ca implinesc vreo 5 ani de casnicie fara probleme sau tentatii. Si varsatori normali . Cu prietena si un numar rezonabil de relatii precedente. Nu mai catalogati varsatorii ca fiind instabilii si gigoloii zodiacului ca nu este intotdeauna asa. Un varsator care isi gaseste prietena potrivita poate sa stea DOAR cu ea bine-mersi. Cat despre a privi pe strada, asta este un apanaj al tuturor. Intrebarea este ce faci cand o (alta) femeie ti se ofera pe tava? Rezisti? Sau nu? Eh, sunt varsatori care rezista. Se uita la decolteu, le place ce vad (sa nu fim ipocriti) si apoi isi dau seama ca au acasa o fata cu care au o relatie stabila. Iar daca nu au acasa o relatie ... atunci ... evident ca nu refuza oferta :) Priceput? Si daca iti spune ca tot tu esti mai frumoasa dupa ce s0a uitat in decolteul altei tipe pe strada ... ghici ce ? Nu te minte! Chiar daca sanii tai poate sunt mai najpa. Insa varsatorii deobicei sunt persoane foarte inteligente (nu zic ca e cazul meu, eu fiind o exceptie :P ) , si astfel de persoane reusesc sa isi dea seama ca prietena de langa ei cu care au o relatie stabila este "mai frumoasa" decat pocnitorile de pe trotuar. Sper ca e clar. Bogdan.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod