Horoscop: Ce minciuni e dispus să creadă, în funcţie de zodia lui

Fie că sunt inofensive, fie că ascund ceva mai grav, minciunile sunt la ordinea zilei. Află ce minciuni este dispus să creadă partenerul tău şi cum trebuie să i le spui pentru a nu ajunge la despărţire.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eve pe 1 Aug 2013, 16:57
    Fecioara

    ce te bagi tu???,ai fost cu vreo unul sa stii ce inseamna? daca le tii partea inseamna ca esti la fel: nebuna mintal! lasa lasa nu mai arata cu degetul pe altii uita-te la tine!!!

    0
    0

  • vera pe 15 Iul 2013, 01:19
    bla bla bla

    e te na, hai sa ne luam dupa zodii si sa dam de pamant cu barbatii fecioara!! eu sunt o femeie fecioara si fara ceva concret nu sunt atat de posesiva cum se zice!! da, am latura mea posesiva, geloasa, dar....nu mai mult decat altii. sa vedeti barbatii berbeci, varastori etc et cum sunt! hai...lasati o...

    0
    0

  • Anonim- Ea pe 12 Iul 2013, 11:34
    Adevarat

    Eve, ai dreptate despre barbatii fecioara. Gelozie, gelozie, gelozie. Nejustificata. Din pacate mi-a luat 2 ani sa-mi dau seama langa cine stau.

    3
    0

  • Eve pe 12 Iul 2013, 02:01
    Fecioara

    Fugiti de barbatii fecioara, sunt nebuni mintal, orbi de gelozie si fara incredere in ei. Transforma femeia in leguma.

    7
    1

  • Anonim pe 12 Iul 2013, 00:21
    Infidelitatea

    Destul de adevarat, eu, de exemplu nu as banui de infidelitate decat atunci cand chiar ar arata partenera semne de slabiciune in momente obsolut normale (gen: il intalnesti pe el pe strada si esti cu ea de mana, dar ea incepe sa se agite si sa se uite insistenet la el trimitindu-i un mesaj: "Nu te uita in directia asta!") si daca prind faza m-as gandi de ce a actionat asa. Altfel nu as impune partenerei o limita in relatiile ei sociale personale devenind unul dintre baietii care se tem ca iubita lor a vorbit cu "X" sau cu "Y". Si sa fim seriosi, la incepult relatiei niciunul dintre parteneri nu ar trebui sa devina prea implicat oferind mai mult decat merita relatia in sine, doar asa despartirea poate fi mai usoara fara complicatii sentimentate/materiale.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod